Tämä sivusto on suunniteltu moderneille selaimille. Käytäthän Chromea, Firefoxia tai Safaria tai sivu ei toimi oikein.

Fiksumpi tapa myydä asunto.

Myy asuntosi itse tai hyödynnä asiantuntevan kiinteistönvälittäjän apua. Aina kiinteään hintaan.

Näin myyt asuntosi Dixussa

Luo käyttäjätunnus ja täytä omat tietosi
Täytä myynti-ilmoitus ja hinta-arvio
Järjestä asuntoesittelyjä ja myy asuntosi!
Valitse sopiva palvelupaketti, Dixu Easy tai Dixu Plus
Allekirjoita palvelusopimus

Luo käyttäjätunnus ja täytä omat tietosi

Valitse sopiva palvelupaketti, Dixu Easy tai Dixu Plus

Täytä myynti-ilmoitus ja hinta-arvio

Allekirjoita palvelusopimus

Järjestä asuntoesittelyjä ja myy asuntosi!

Asiakkaidemme kokemuksia

“Ei tarvinnut epäröidä hetkeäkään, voinko soittaa, jos joku juttu oli mulle epäselvä. Dixun myyntikuvat ja stailaus olivat tosi hyvät. Myyntikorvaus oli kohdallaan.”
Myyjä
Kotka
“Palvelu on ollut todella hyvää ja kaupat saatiin tehtyä. Kuvat ja virtuaaliesitys netissä olivat korkeatasoiset. Dixun nettisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset.”
Myyjä
Kerava
“Asunnon myyminen oli äärimmäisen helppoa, vaikka olin ensikertalainen ja täysi maallikko asuntomarkkinoilla. Asunto meni kaupaksi ensimmäisellä näytöllä, alle 48h myynti-ilmoituksen julkaisemisesta.”
Myyjä
Espoo
“Kuvien laatu oli todella hyvä, kuten myös virtuaaliesittelyn. Virtuaalisisustettu kuva oli todella kiva lisä! Kaikki sujunut hyvin ja vastaukset kysymyksiin on saanut nopeasti.”
Myyjä
Espoo
“Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Tuli tunne, että emme ole vain yksi asiakas muiden joukossa. Asiat hoituivat mutkattomasti. Välittäjä oli hyvä ja asiantunteva.”
Myyjä
Helsinki

“Mielestäni Dixun palvelu oli super hyvä! Ei mitään moitittavaa. Kaikki sujui todella vauhdikkaasti, laadukkaasti ja vaivattomasti. Kokeilin myyntiä aluksi itse ja pidin siitä, että kaikki tuntui niin helpolta ja kätevältä.. Kaikki kuvat asunnosta olivat erinomaiset. Varsinkin virtuaalistailattu kuva oli loistava, kun asunto oli muutenkin tyhjillään niin se toi sitä toivottua mielikuvaa asunnosta miltä se voisi näyttää seuraavalle asukkaalle. Itse myynnin jälkeen halusin vielä välittäjän myynnin tueksi, ja tämäkin onnistui mainiosti. Minun ei tarvinnut nähdä ollenkaan vaivaa sen eteen, ja välittäjä löytyi samantien. Kokemukseni Dixulla oli super hyvä, ja aina kun otin yhteyttä niin minulle vastattiin todella nopeasti takaisin sekä kaikkeen tarvitsemaani oli aina ratkaisu. Suosittelen DIXUa kaikille ja on aivan varmaa, että jos jatkossa minulle tulee asunnon myyntiin tarvetta niin otan ensimmäiseksi yhteyttä DIXUun.

Myyjä
Joensuu

Yhteistyövälittäjämme kertovat

“Yhteistyö alkoi mielestäni hyvin ja tavoitteeseen päästiin nopeasti. Oli mielenkiintoista, koska aikaisempaa kokemusta yhteistyöstä ei ollut. Ennen käyntiäni olitte käyneet asiakkaan kanssa selvästi paljon myyntiin liittyviä asioita, mikä oli positiivinen asia. Käytännön asioitakin oli käyty ja tästä jäi kokonaisuutena hyvä vaikutelma. Työnjako tuli selväksi ja jäi kuva, että tehokkaasti toimitte, jotta saadaan myynti käyntiin. Kiitos yhteistyöstä ja toivottavasti saamme samanlaisia kokemuksia jatkossakin.”

Lasse Lindqvist
REMAX
“Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Dixun kanssa. Asiat ovat sujuneet yhteisten asunnon myyntien kanssa alusta loppuun hyvin. Kuvaukset, virtuaalinen sisustus, 3D-esittely ja markkinointi ovat sujuneet aina sovitusti ja laatu on on ollut erinomaista. Uudet kotisivutkin ovat paremmat ja eroaa edukseen kilpailijoihin nähden.”
Petri Kuismanen
Sp-Koti

“Teemme yhteistyötä Dixun kanssa yhteistyövälittäjänä, auttaen Dixun asiakkaita kotien myynnissä sekä tilaamalla myös muihinkin kohteisiimme palveluita kuten valokuvat, virtuaalisisustuksen ja virtuaaliesittelyn. Olemme kokeneet yhteistyön ennen kaikkea laadukkaaksi, nopeaksi, tehokkaaksi ja mikä tärkeintä, lisäarvoa asiakkaille tuottavaksi. Käytämme Dixun palveluita yksinkertaisesta syystä. Ne ovat markkinoiden parhaat. Modernit keinot,kuten virtuaaliesittely helpottaa asiakkaiden tutustumista kohteeseen ja herättää kiinnostusta. Tämä luonnollisesti tekee välittäjän työstä mielekkäämpää. Dixulla on myös huippu porukka, joka aidosti arvostaa asiakasta. Yhteydenpito on vaivatonta ja Dixulta saakin vastaukset mahdollisiin kysymyksiin joko nopeasti tai heti. Keskustelut käydään aina hymyssä suin. Suosittelen lämpimästi Dixua sekä kiinteistönvälittäjille, että asiakkaille, jotka harkitsevat myyvänsä kotinsa yksin tai yhteistyövälittäjän kanssa”

Patrik Sariola
Myyntijohtaja, Local LKV

“Yhteistyö on sujunut todella hyvin. Olemme saaneet hyviä kohteita myyntiin ja yleensä asunnot ovat menneet hyvin. Asunnot on kuvattu Dixun toimesta. Kuvat ovat olleet todella laadukkaita ja ammattikuvaajan ottamia kuvia. Sitten on tullut Virtuaalistailattu kuva asunnosta, mikä on mielestäni todella nykypäivää. Asunnon olessa tyhjä kuvaan saadaan todella helposti tunnelmaa. Erittäin hyvä lisä myynnin kannalta. Ostajat näkevät mitä mahdollisuuksia asunnossa on. Nyt 3D videot ovat kyllä todella hyviä tämän koronan kannalta. Minulla on nyt Viitakruununtien kiinteistö myynnissä ja sieltä on tehty 3D video . Ostajaehdokas saa linkin käyttöönsä sähköpostilla ja on voinut omassa rauhassa liikuskella virtuaali kodissa. Erittäin hyvän kuvan saa 3D kuvatusta asunnosta.”

Mia Sireni
Sp-Koti Urbaanit Helsinki
“Yhteistyö Dixun kanssa sujui kuten aina; erinomaisesti. Dixu toimitti nopeasti laadukkaat valokuvat kohteesta sekä virtuaalisisustetun kuvan ja Matterport- tilaesittelyn josta oli myynnin kannalta erityisesti hyötyä näin Korona-kriisin keskellä. Näiden avulla kohde meni kaupaksi nopeasti ja yhdessä saimme tarjottua asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.”
Jemina Silenius
Sp Koti Urbaanit Helsinki

Yhteistyökumppanimme

Muuttaessa on monta asiaa muistettavana. Fortumilta saat sähkösopimuksen jokaiseen elämäntilanteeseen ja kaikenkokoisiin koteihin, ympäri Suomen. Sähkösopimuksen teet kätevästi netissä, tai soittamalla muuttopuhelimeen.
Ifin verkkokaupasta saat kattavan kotivakuutuksen nopeasti ja helposti. Vakuutus kattaa sinulle tärkeät tavarat, ja meiltä saat mutkatonta palvelua ja nopean korvauksen, jos jotain sattuu. Voit valita kotivakuutuksellesi kuukausilaskun ilman lisäkuluja.

Isku - mukana elämäsi seikkailussa

Teemme suomalaisten arjesta viihtyisämpää ja toimivampaa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme huonekaluja, toimitamme sisustusratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon, sekä tarjoamme näihin liittyviä palveluita, kuten suunnittelu- ja kierrätyspalveluita. Valmistamme kalusteemme Suomessa, mutta toimitamme niitä ympäri maailmaa.
Ammattilaisen tekemän muuttosiivouksen jälkeen koti on valmis toivottamaan uudet asukkaansa tervetulleiksi. Koti on pölytön, tahraton ja tuoksuu puhtaalta. Voit tilata Stellan muuttosiivouksen helposti sekä vanhaan että uuteen kotiin.