Fiksumman asuntokaupan puolesta

Dixussa myyt asuntosi aina kiinteään hintaan riippumatta kohteen koosta, sijainnista tai myyntihinnasta. Sinä päätät oletko valmis esittelemään asuntosi itse vai haluatko välittäjän hoitamaan koko myynnin puolestasi.
4,7/5Asiakaspalvelu
4,5/5Myyntiprosessi
4,5/5Valokuvat
4,7/5Suosittelee

Kokemuksia Dixun asiakkailta

Asunnon myynti sujui yli odotusten. Esittelyssä kävijät kehuivat kovasti virtuaaliesittelyä ja hyviä kuvia. Myös asunnon myyntiä suunnittelevat kaverini totesivat Dixun hyväksi tavaksi myydä asunto.
Dixu & Minä -myyjä, Vaasa
Ylitti odotukset. Helppous, monipuolisuus, laatu, tieto sekä näkyvyys. Hienoa, että kaikki oli verkkosivuilla nähtävillä myös ostajan näkökulmasta.
Dixu & Minä -myyjä, Espoo
Aina kiva, kun joku yrittää ravistella juurtunutta alaa muutokseen. Välittäjä hoiti homman kyllä täydellisesti ja myynti meni paremmin kuin uskalsin edes toivoa. Välittäjästä arvosana 6/5.
Dixu & Välittäjä -myyjä, Vantaa

Kaksi pakettia, neljä hintaa

Itsemyyjille ei ole koskaan ollut yhtä laadukasta palvelua. Dixu & Minä -paketti eroaa Dixu & Välittäjä -paketista vain siten, että hoidat esittelyt ja tarjousneuvottelut itse. Myös välittäjät rakastavat Dixua; me hoidamme suurimman osan heidän hommistaan ja hankimme myös asiakkaan, jolloin he voivat keskittyä myymiseen. Siksi sinä saat meiltä välittäjän hinnalla, joka ei riipu asunnon koosta tai myyntihinnasta.
Pricing.pricing.DixuEasy.Title
Itsemyynti ei ole koskaan ollut näin helppoa
Asunto-osake:
1 695 €
Kiinteistö:
2 995 €
Suosituin pakettimme
Suosituin pakettimme
Dixu & Välittäjä
Suosituin pakettimme
Huippuvälittäjä hoitaa kaiken puolestasi
Asunto-osake:
5 195 €
Kiinteistö:
7 995 €

Ketkä ovat Dixun yhteistyövälittäjiä?

Dixun yhteistyövälittäjinä toimii niin tunnettujen ketjujen kuin pienten paikallisten toimistojen välittäjiä. Edellytämme välittäjiltä LKV-tutkintoa tai vähintään kolmen vuoden työkokemusta. Myös paikallistuntemus on tärkeää; etsimme sinulle aina alueen parhaiten tuntevat välittäjät.Lue lisää

Uusimmat Dixu-kohteet

Kun asuntosi on julkaistu myyntiin, se näkyy välittömästi kiinnostuneille ostajille Oikotiellä ja Dixun omilla sivuilla. Tässä neljä uusinta Dixu-kohdetta: