Näin myyt asuntosi Dixussa

Perinteisesti alalla menee keskimäärin kolme viikkoa, että asunto saadaan julkaistuksi myyntiin. Dixussa samaan prosessiin menee aikaa paljon vähemmän, koska moni asia on automatisoitu. Valitse kahdesta palvelupaketista sinulle sopivampi: haluatko hoitaa esittelyt ja tarjousneuvottelut itse vai ottaa välittäjän vauhdittamaan prosessia.

Palvelupaketin valinta

Valitse kumpi myyntitapa sopii sinulle paremmin. Voit myös aloittaa itsemyyjänä ja vaihtaa myöhemmin välittäjän palvelut sisältävään pakettiin turvallisin mielin; maksat lisää vain pakettien välisen erotuksen.
Dixu & Minä
1 695 €
Itsemyynti ei ole koskaan ollut näin helppoa
Hoidat itse esittelyt ja tarjousneuvottelut, kaikki muu sisältyy pakettiin!
100 % tyytyväisyystakuu
Vaihda pakettia maksamalla erotus, ei tuplaveloitusta
Suosituin pakettimme
Dixu & Välittäjä
5 195 €
Suosituin pakettimme
Huippuvälittäjä hoitaa kaiken puolestasi
Kaikki sisältyy pakettiin!
100 % tyytyväisyystakuu
Yhteistyövälittäjiä mm. näistä välitysliikkeistä:
Remax
SP-Koti
Aninkainen

Näin prosessi etenee

  1. Täytä perustiedot
    Aloita syöttämällä asunnon perustiedot. Valitse, kumman paketin haluat ja allekirjoita palvelusopimus. Tämän jälkeen pääset valitsemaan aikaa, jolloin valokuvaaja voi tulla ottamaan kuvat myyntiä varten.
  2. Dixu hoitaa loput
    Dixu tilaa myyntiin tarvittavat asiakirjat, kuten isännöitsijäntodistuksen. Valokuvista 1-2 digistailataan, jotta kohteen myyntipotentiaali saadaan vieläkin paremmin esiin. Itsemyyjänä tehtäväksesi jää täydentää asunnon materiaalitiedot ja laatia esittelyteksti. Jos olet valinnut välittäjän palvelut sisältävän paketin, hän tekee nämäkin puolestasi.
  3. Asunto on valmis myyntiin
    Myynti voi alkaa. Jos olet valinnut itsemyyjän paketin ja asunnon myynti alkaa tuntua liian raskaalta, voit aina vaihtaa Dixu & Välittäjä –pakettiin maksamalla pakettien välisen erotuksen.