Asiakaskokemuksia

Olemme toimineet menestyksekkäästi jo yli 30 paikkakunnalla ja auttaneet satoja asiakkaita asunnon myynnissä.
Hyvää asiakaspalvelua, sain nopeasti vastauksia kysymyksiini. Kiitos! Suosittelen teitä kyllä muille.
Asunnon myyjä
Erittäin ystävällinen, nopea ja osaava asiakaspalvelu. Selkeät, helppokäyttöiset ja hyvännäköiset nettisivut ja myynti-ilmoitukset.
Asunnon myyjä
Ylitti odotukset. Helppous, monipuolisuus, laatu, tieto sekä näkyvyys. Hienoa, että kaikki oli verkkosivuilla nähtävillä myös ostajan näkökulmasta.
Asunnon myyjä
Erinomainen ja nopea asiakaspalvelu, vastaukset kysymyksiin sai heti. Toimiva alusta. Miinusta siitä, että ostajat joutuivat luomaan tilin sivuille allekirjoittaakseen ostotarjouksen. Muuten suosittelen ehdottomasti Dixua muillekin!
Asunnon myyjä
Aina kiva, kun joku yrittää ravistella juurtunutta alaa muutokseen. Välittäjä hoiti homman kyllä täydellisesti ja myynti meni paremmin kuin uskalsin edes toivoa. Välittäjästä arvosana 6/5.
Asunnon myyjä
Sain hyvää palvelua Dixulta. Konseptinne on erinomainen, asunnon valokuvaus ja virtuaaliesittely olivat laadukkaita. Sain vastaukset kysymyksiini välittömästi ja asunto saatiin myyntiin nopeasti ja vaivattomasti.
Asunnon myyjä
Tuli vähän yllätyksenä meillekin, että asunto meni niin nopeasti kaupaksi. Tykkäsin erityisesti siitä miten valokuvaaja hoiti kuvaukset. Hän jäi asuntoomme yksin kuvaamaan ja oli osannut hyvin asetella ja siirtää tavaroita pois kuvista. Myös välittäjä oli todella hyvä, saimme enemmän mitä pyysimme.
Asunnon myyjä
Pidin ripeästä, toimivasta palvelusta ja joustavuudesta, kun prosessissa oli pieniä mutkin meistä myyjistä johtuen. En varsinaisesti keksi mitään huomautettavaa. Ehkä digistailattu kuva tuntuu minusta vähän turhalle.
Asunnon myyjä
Näytöt olivat hauskoja ja pääsimme itse esittelemään mahdollisille ostajille omaa kotiamme. Mehän olemme niitä parhaita asiantuntijoita tässä asunnossa ja näytöissä käyneet arvostivat tätä kovasti.
Asunnon myyjä
Kaikki sujui erinomaisesti.
Asunnon myyjä
On ollut tosi helppoa tehdä ilmoitukseen muutoksia. Myös nopeat vastausajat, jos on ollut jotain kysyttävää.
Asunnon myyjä
Kokemukseni Dixulla oli super hyvä. Kaikki sujui todella vauhdikkaasti, laadukkaasti ja vaivattomasti. Suosittelen Dixua kaikille ja on aivan varmaa, että jos jatkossa minulle tulee asunnon myyntiin tarvetta, niin otan ensimmäiseksi yhteyttä Dixuun.
Asunnon myyjä
Meidän mielestä Dixun idea ja kokonaispakettien vaihtoehdot olivat erittäin hyvät. Palvelu vastaa tätä päivää ja myyjänä oli hienoa voida ostaa palvelu, josta välittäjä on otettu pois. Eritoten ollaan tosi tyytyväisiä valokuvaajaan ja virtuaaliesittely oli huippu. Myös tuo virtuaalistailaus oli hyvä.
Asunnon myyjä
Konsepti on hyvä ja hieno haastaja alalle.
Asunnon myyjä
Löysin Dixun palvelut netistä. Olimme itse katselleet asuntoa ja netissä tuli Dixu vastaan. Halusimme nimenomaan myydä itse ja Dixun palvelut tarjosivat hyvän tuen tähän hoitaen kaiken asunnon myyntiin liittyvän oheistyön, kuten asiakirjat ja dokumentit.
Asunnon myyjä
Moni asia oli joustavaa ja helppoa, kuten yhteydenpito Dixun kanssa ja myynti-ilmoituksen luonti. Tosi hyvät kuvat! Sivut voisivat olla saatavilla myös englanniksi, sillä meidän kohteestamme oli pari yhteydenottoa englanniksi ja päädyimme myymään asunnon vain englantia puhuvalle pariskunnalle.
Asunnon myyjä
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä mukavat ihmiset, joiden kanssa oli kiva asioida. Kiitos teille!
Asunnon myyjä
Nopeasta toiminnasta iso plussa!
Asunnon myyjä
Koko prosessi sujui hyvin. Erityisen hyvää oli, että vastaukset viesteihin ja kysymyksiin sai nopeasti.
Asunnon myyjä
Pelkkiä ruusuja! Erittäin tyytyväinen Dixun asiantuntevaan palveluun.
Asunnon myyjä
Oli todella kiva huomata, miten hyvin asunnon myyjää briifataan, käydään askelmerkit tarkasti läpi, vastataan selkeästi ja nopeasti kysymyksiin sekä luodaan turvallinen olo siihen, että Dixu on apuna matkan varrella kaikissa asioissa.
Asunnon myyjä
Asunnon myynnin helppous alaa mullistavaa aivan jokaisella osa-alueella. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää teidät. Kaikkien kuvien ym. lisäksi myös välittäjä todella ammattitaitoinen. Kokemus 5/5!
Asunnon myyjä
Myimme Dixun kautta kiinteistön. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja hän tuli ripeässä ajassa. Virtuaalikuvat olivat plussaa. Hieman jäin kaipaamaan yksityiskohtaisempia ohjeita.
Asunnon myyjä
Asunnosta otettujen valokuvien laatu on todella hyvä, kuten myös virtuaaliesittelyn. Lisäksi oli positiivinen yllätys saada tavallisten valokuvien lisäksi dronekuvia, suuret kiitokset siitä kuvaajalle! Kaikki sujui hyvin ja vastaukset kysymyksiini sain nopeasti.
Asunnon myyjä
Asunnon myynti sujui yli odotusten. Esittelyssä kävijät kehuivat kovasti virtuaaliesittelyä ja hyviä kuvia. Myös asunnon myyntiä suunnittelevat kaverini totesivat Dixun hyväksi tavaksi myydä asunto.
Asunnon myyjä
Myimme Dixun kautta kiinteistön. Kuvaaja oli ammattitaitoinen ja hän tuli ripeässä ajassa. Virtuaalikuvat olivat plussaa.
Asunnon myyjä
Palvelun helppous ja erittäin kilpailukykyinen hinnoittelu. Valokuvien laatu oli erinomainen ja virtuaaliesittely hyvin toteutettu.
Asunnon myyjä
Palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Tuli tunne, että emme ole vain yksi asiakas muiden joukossa. Asiat hoituivat mutkattomasti. Myös välittäjä oli hyvä ja asiantunteva. Hän osasi ottaa huomioon lapsiperheen elämäntilanteen näyttöaikoja ehdottaessa. Suosittelisin Dixua.
Asunnon myyjä