Asiakaskokemuksia

Olemme toimineet menestyksekkäästi jo yli 30 paikkakunnalla ja auttaneet satoja asiakkaita asunnon myynnissä.
Aina kiva, kun joku yrittää ravistella juurtunutta alaa muutokseen. Välittäjä hoiti homman kyllä täydellisesti ja myynti meni paremmin kuin uskalsin edes toivoa. Välittäjästä arvosana 6/5.
Asunnon myyjä, Vantaa
Tuli vähän yllätyksenä meillekin, että asunto meni niin nopeasti kaupaksi. Tykkäsin erityisesti siitä miten valokuvaaja hoiti kuvaukset. Hän jäi asuntoomme yksin kuvaamaan ja oli osannut hyvin asetella ja siirtää tavaroita pois kuvista. Myös välittäjä oli todella hyvä, saimme enemmän mitä pyysimme.
Asunnon myyjä, Espoo
Ylitti odotukset. Helppous, monipuolisuus, laatu, tieto sekä näkyvyys. Hienoa, että kaikki oli verkkosivuilla nähtävillä myös ostajan näkökulmasta.
Asunnon myyjä, Espoo
Kokemukseni Dixulla oli super hyvä. Kaikki sujui todella vauhdikkaasti, laadukkaasti ja vaivattomasti. Suosittelen Dixua kaikille ja on aivan varmaa, että jos jatkossa minulle tulee asunnon myyntiin tarvetta, niin otan ensimmäiseksi yhteyttä Dixuun.
Asunnon myyjä, Joensuu
Oli todella kiva huomata, miten hyvin asunnon myyjää briifataan, käydään askelmerkit tarkasti läpi, vastataan selkeästi ja nopeasti kysymyksiin sekä luodaan turvallinen olo siihen, että Dixu on apuna matkan varrella kaikissa asioissa.
Asunnon myyjä, Vantaa
Meidän mielestä Dixun idea ja kokonaispakettien vaihtoehdot olivat erittäin hyvät. Palvelu vastaa tätä päivää ja myyjänä oli hienoa voida ostaa palvelu, josta välittäjä on otettu pois. Eritoten ollaan tosi tyytyväisiä valokuvaajaan ja virtuaaliesittely oli huippu. Myös tuo virtuaalistailaus oli hyvä.
Asunnon myyjä, Espoo
Asunnon myynti sujui yli odotusten. Esittelyssä kävijät kehuivat kovasti virtuaaliesittelyä ja hyviä kuvia. Myös asunnon myyntiä suunnittelevat kaverini totesivat Dixun hyväksi tavaksi myydä asunto.
Asunnon myyjä, Vantaa
Löysin Dixun palvelut netistä. Olimme itse katselleet asuntoa ja netissä tuli Dixu vastaan. Halusimme nimenomaan myydä itse ja Dixun palvelut tarjosivat hyvän tuen tähän hoitaen kaiken asunnon myyntiin liittyvän oheistyön, kuten asiakirjat ja dokumentit.
Asunnon myyjä, Espoo