Meistä

Mistä kaikki alkoi – Dixun tarina

Kaikki alkoi pankista, jossa Dixun perustajat Miro Eriksson, Aki Kujala ja Alex Silvennoinen työskentelivät. Jokainen heistä törmäsi työssään toistuvasti kiinteistöalan kompastuskiviin, joista yksi suurimmista oli asunnon itsemyyjän kohtaamat vaikeudet. Vaikeudet johtuivat usein kokemattomuudesta, jonka seurauksena esimerkiksi kauppakirjoissa esiintyi virheitä, jotka aiheuttivat kaupanteon viivästymistä. Toinen merkittävä asuntokauppoja viivästyttävä syy oli se, että ostaja-asiakkaan lainapäätöksen saamisessa saattoi kestää jopa kuukausi. Syntyi vahva tunne siitä, että kiinteistöala oli jäänyt ajasta jälkeen eikä teknologian tarjoamia mahdollisuuksia hyödynnetty läheskään täysimääräisesti. Niin monia asioita voisi automatisoida ja samalla vähentää manuaalisen määrää sekä estää inhimillisten virheiden syntymistä. He kaikki olivat vakuuttuneita siitä, että asialle tulisi tehdä jotain. Lue lisää.

Dixu on suomalainen palvelu

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistaa Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Dixun emoyhtiön nimi on Linear Oy, ja molemmilla on juuret tiukasti Suomessa. Dixu työllistää kokopäiväisesti 20 työntekijää ja välillisesti kymmeniä kiinteistönvälittäjiä ja valokuvaajia ympäri Suomen. Hyödyntämällä Dixun palveluita työllistät suoraan suomalaisia. Kehitys-, myynti- ja markkinointityön lisäksi myös kaikki koodaustyö tehdään Suomessa. Osoituksena tästä Dixulla on oikeus käyttää Koodia Suomesta -merkkiä.

Dixu

Dixu on palvelualusta, jonka kautta on mahdollista tehdä asuntokaupat turvallisesti, modernisti ja ennen kaikkea fiksummin. Dixu on itsemyyjän paras kaveri, sillä Dixu & Minä -pakettimme avulla ainoastaan asunnon esittelyt ja tarjousneuvottelut jäävät asiakkaan tehtäväksi, kaiken muut saat meiltä. Dixu & Välittäjä -paketissa myyntityön hoitaa kokenut kiinteistönvälittäjä, jonka palkkio sisältyy kiinteään hintaamme. Emme siis peri prosenttiperusteista kauppahintaan sidottua palkkiota, vaan hintamme ovat aina kiinteitä ja tästä syystä olemmekin usein huomattavasti edullisempi palveluntarjoaja. Molemmat paketit sisältävät korkeatasoiset materiaalit digistailauksineen ja virtuaaliesittelyineen. Tutustu Dixun palvelupaketteihin ja testaa, kumpi sopisi sinulle paremmin!

Linear-välitystietojärjestelmä

Linear sai alkunsa, kun Dixua konseptoidessamme keskustelimme useiden kiinteistönvälittäjien ja muiden kiinteistöalalla toimivien tahojen kanssa ja kuulimme heidän tuskansa koskien manuaalisen työn suurta määrää. Tämä havainto innosti meidät kehittämään uuden sukupolven välitystietojärjestelmän, Linearin. Linearin kehitys on jatkuvaa ja kuuntelemme herkällä korvalla välittäjäasiakkaidemme toiveita. Linearin kautta välitysliikkeet voivat tilata myös yksittäisiä palveluja, kuten 3D-virtuaaliesittelyjä, digistailauksia ja -remontteja. Tutustu Linearin palveluihin.

Dixu yrityksille

Teemme yhteistyötä useiden eri alojen ammattilaisten kanssa. Esimerkiksi digistailaukset ja digiremontit tehdään aidoilla kalusteilla ja materiaaleilla, jotka ovat kuluttajien saatavilla. Kumppaneitamme ovat mm. Isku, Keittiömaailma, Drop-altaat ja Suomen Sisustustakka. Olemme avoimia myös uusille ideoille ja yhteistyökumppanuuksille. Tutustu yhteistyökumppaneihimme tästä.

Dixu kiinteistönvälittäjille

Dixu itsessään ei ole välitysliike eikä sillä ole omia välittäjiä, vaan Dixu & Välittäjä -kohteissa välittäjinä toimii yhteistyövälittäjämme. Näin ollen välittäjät saavat toimeksiannon täysin ilman asiakashankintaa ja mikä helpointa, suurin osa manuaalisesta työstä on jo tehty. Välittäjä voi keskittyä ydintyöhön eli asiakkaan kohteen esittelyyn ja tarjousneuvotteluihin. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka pääset Dixun yhteistyövälittäjäksi. Tutustu myös yhteistyövälittäjiemme kokemuksiin.