Mikä on Dixu?

Dixu on markkinapaikka ja asunnon myyntikanava

Dixu toimii Linear-välitysjärjestelmän käyttäjille suunnattuna markkinapaikkana, jonne kohteiden julkaiseminen on täysin ilmaista. Dixu on myös kuluttajille suunnattu palvelualusta, jonka kautta asunnon voi myydä helposti itse tai ottaa asiantuntevan välittäjän.
4,7/5Suosittelee Dixun myyntikonseptia
~ 5000julkaistua kohdetta
Toimii koko suomessa
perustettu2018
Itsemyyjät2 %
Välittäjää käyttäneet98 %
Välittäjää käyttäneet98 %

Dixu kuluttajille

Dixu on palvelualusta, jonka kautta on mahdollista myydä asunto turvallisesti, nykyaikaisesti ja ennen kaikkea fiksummin. Dixu on itsemyyjän paras kaveri, sillä Dixu & Minä -paketissamme ainoastaan asunnon esittelyt ja tarjousneuvottelut jäävät asiakkaan tehtäväksi, kaiken muun saa meiltä. Dixu & Välittäjä -paketissa myyntityön hoitaa kokenut kiinteistönvälittäjä, jonka palkkio sisältyy kiinteään hintaamme. Tutustu paketteihin tästä.

Dixu kiinteistönvälittäjille

Linear sai alkunsa, kun keskustelimme kiinteistönvälittäjien kanssa ja kuulimme heidän tuskansa koskien manuaalisen työn suurta määrää. Tämä havainto innosti meitä kehittämään uuden sukupolven välitysjärjestelmän. Koska Dixu ei ole välitysliike ja meillä ei ole omia välittäjiä, jaamme Dixu & Välittäjä -toimeksiannot järjestelmän käyttäjille. Välittäjä voi siis saada uusia toimeksiantoja ilman asiakashankintaa. Ja mikä parasta, iso osa taustatyöstä on jo tehty! Tutustu Lineariin tästä.

Dixu on suomalainen palvelu

Dixun emoyhtiön nimi on Linear Oy, ja molemmilla on juuret tiukasti Suomessa. Linear työllistää kokopäiväisesti yli 20 henkilöä ja välillisesti satoja kiinteistönvälittäjiä ja valokuvaajia ympäri Suomen. Hyödyntämällä Dixun palveluita työllistät suoraan suomalaisia. Kehitys-, myynti- ja markkinointityön lisäksi myös kaikki koodaustyö tehdään Suomessa. Osoituksena tästä Dixulla on oikeus käyttää Koodia Suomesta -merkkiä.