Linear – Enemmän kuin välitysjärjestelmä

Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu, jonka avulla kohteiden myyntiprosessit hoituvat vaivattomasti alusta loppuun saakka. Näin välittäjälle jää aikaa keskittyä olennaiseen, kun välitysjärjestelmä hoitaa ennen manuaalityönä tunnetun taakan.

Näpyttele vähemmän, myy enemmän

Välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Aikaasi säästää mm. maailman ensimmäinen esittelytekstejä kirjoittava tekoäly AIDA™.

Asiakaslähtöinen tuotekehitys

Emme pelkästään kuuntele, vaan myös toimimme. Priorisoimme asiakkaidemme toivomat ominaisuudet muiden edelle ja tuomme niitä järjestelmään ketterästi, keskimäärin kahden viikon välein.

Kaikki yhdestä järjestelmästä

Sinun ei enää tarvitse navigoida usean alustan välillä saadaksesi yksinkertaisen asian tehdyksi. Lineariin on integroitu työsi kannalta olennaisimmat työkalut kiinteistöalan tärkeimmiltä toimijoilta.

Käyttäjäkokemus keskiössä

Huippuunsa hiottu käyttöliittymä varmistaa, että et vietä aikaa järjestelmän vaan asiakkaiden parissa. Voit käyttää järjestelmää yhtä sujuvasti myös mobiililaitteilla.

Uusia asiakkaita ilman hankintaa

Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan jaamme Dixu & Välittäjä -toimeksiannot Linearin käyttäjille. Voit siis saada uusia asiakkaita ilman hankintaa. Ja mikä parasta, iso osa taustatyöstä on jo tehty!
Patrik SariolaLocal LKV
“Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti. Kiinteistönvälitystoiminnan oheispalvelut, kuten valokuvausten ja digistailausten, tilaaminen onnistuu nopeasti ja laadukkaasti järjestelmän kautta. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras. Suosittelen lämpimästi niin pienemmille kuin isoimmille toimijoille Linearia tehostamaan kiinteistöjen ja asuntojen myyntiä.”

Haluatko tietää lisää Linear-välitysjärjestelmästä?

Linearin käyttäjät kertovat

Jouni PaasioNäytönpaikka LKV Turku
Päätös uuden välitysjärjestelmän käyttöönotosta oli meille vaikea. Tunsimme olemassa olevat järjestelmät ja kaipasimme selkeästi jotain uutta, innovatiivista lähestymistä.
Antti PietiläHelmikodit Rovaniemi
Meillä on ollut käytössä toimintamme aikana 3 eri järjestelmää, joista Linear nyt viimeisin. Vasta näin 1 kk käyttökokemus on ollut vakuuttava.
Toni LeskinenRive Helsinki
Linear-välitysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopeuttaa paljon välittäjien työtä. Lisäksi allekirjoitukset toimivat kokonaisvaltaisesti todella hyvin.

Yhteistyövälittäjäksi Dixuun?

Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan teemme yhteistyötä aina alueen parhaiten tuntevien välittäjien kanssa. Yhteistyökumppaneinamme on kiinteistönvälittäjiä sekä isoista valtakunnallisista ketjuista että pienemmistä paikallisista välitysliikkeistä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos olet kiinnostunut pääsemään Dixun yhteistyövälittäjäksi.