Linear – Uuden sukupolven välitysjärjestelmä

Linear-välitysjärjestelmä on kokonaisvaltainen kiinteistönvälittäjän työkalu, jonka avulla asunnon myyntiprosessi hoituu alusta loppuun saakka. Näin välittäjälle jää aikaa keskittyä olennaiseen, kun välitysjärjestelmä hoitaa ennen manuaalityönä tunnetun taakan.

Näpyttele vähemmän, myy enemmän

Linearin välitysjärjestelmä on suunniteltu automatisoimaan useita työvaiheita ja vähentämään manuaalista työtä. Tämän ansiosta sinulla on välittäjänä aikaa keskittyä tärkeimpiin asioihin eli asiakkaisiin ja asuntojen myyntiin.

Anna brändisi loistaa

Kaikki tarvitsemasi asiakirjat, kuten sopimukset ja esitteet räätälöityvät automaattisesti välitysliikkeesi brändi-ilmeen mukaisesti.

Siellä missä sinäkin

Välitysjärjestelmä on testattu toimivaksi myös mobiiliympäristössä. Voit siis hallinnoida kohteiden myyntiä ja asiakkuuksia vaivattomasti älypuhelimella tai tabletilla.

Yksi järjestelmä, monta kanavaa

Sinun ei tarvitse enää syöttää kohteiden tietoja moneen paikkaan, ainoastaan Linearin järjestelmään. Linearin kautta kohteet julkaistaan haluamissasi kanavissa; Etuovella, Oikotiellä ja Dixussa. Integrointi onnistuu myös välitysliikkeesi omille sivuille.

Uusia asiakkaita ilman hankintaa

Dixu & Välittäjä -palvelupaketteihin kuuluu aina kiinteistönvälittäjän palvelut. Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan jaamme nämä toimeksiannot suoraan yhteistyövälittäjillemme eli voit saada toimeksiantoja ilman asiakashankintaa. Ja mikä parasta, iso osa taustatyöstä on jo tehty, joten sinulle jää lähinnä kohteiden esittely ja tarjousneuvottelut.
“Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Linearin järjestelmään. Järjestelmä on suunniteltu samaan aikaan moderniksi ja hyvin helppokäyttöiseksi. Kaikki toimii selkeästi ja loogisesti. Kiinteistönvälitystoiminnan oheispalvelut, kuten valokuvausten ja digistailausten, tilaaminen onnistuu nopeasti ja laadukkaasti järjestelmän kautta. Uskon järjestelmän olevan markkinoiden paras. Suosittelen lämpimästi niin pienemmille kuin isoimmille toimijoille Linearia tehostamaan kiinteistöjen ja asuntojen myyntiä.”
Patrik SariolaLocal LKV

Linearin käyttäjät kertovat

Jouni PaasioKiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy
Päätös uuden välitysjärjestelmän käyttöönotosta oli meille vaikea. Tunsimme olemassa olevat järjestelmät ja kaipasimme selkeästi jotain uutta, innovatiivista lähestymistä.
Teemu SainomaaSp-Koti Helsinki Tapanila
Dixun yhteistyövälittäjänä toimiminen on ollut välittäjän näkökulmasta erittäin sujuvaa. Kun Dixu on järjestänyt asunnon myyntiin tarvittavat asiakirjat, valokuvat ja muut materiaalit, on välittäjän helppo ottaa koppi ja jatkaa siitä asunnon myyntiä.
Toni LeskinenKodit.io Helsinki
Linear-välitysjärjestelmä on helppokäyttöinen ja nopeuttaa paljon välittäjien työtä. Lisäksi allekirjoitukset toimivat kokonaisvaltaisesti todella hyvin.
Yhteistyövälittäjämme
Dixulla ei ole omia välittäjiä, vaan teemme yhteistyötä aina alueen parhaiten tuntevien välittäjien kanssa. Yhteistyökumppaneinamme on kiinteistönvälittäjiä sekä isoista valtakunnallisista ketjuista että pienemmistä paikallisista välitysliikkeistä. Tässä heistä muutamia:
SP-Koti
Remax
House Asunnot
Local LKV
Aninkainen Kiinteistönvälitys
Avellan
Tokko Group LKV