Yhteistyökumppanit

Yhdessä tekeminen on enemmän kuin osiensa summa ja hyödyttää aidosti molempia osapuolia. Tämä onkin yhteistyön syvin tavoitteemme uusia kumppanuuksia rakennettaessa. Tutustu nykyisiin kumppaneihimme ja ota yhteyttä, jos näet, että meillä voisi olla tarjottavaa toisillemme.
Handelsbanken – yksilöllinen pankki
Olemme pankki, johon asiakkaat ovat tyytyväisiä. Meillä saat oman yhteyshenkilön, joka keskittyy sinuun ja tarpeisiisi. Teemme kaikki asuntolainapäätökset paikallisessa konttorissa. Paikallisuus tarkoittaa nopeampia ja parempia päätöksiä sekä alueen asuntomarkkinoiden hyvää tuntemusta.
Nordea
Dixun ostaja-asiakkaat saavat asuntolainapäätöksen ilman jonottamista myös Nordeasta, sillä asuntolainapäätös luvataan jo seuraavaksi pankkipäiväksi, kun yhteydenotto tehdään Dixun kohteissa olevan linkin kautta.
Fortum
Muuttaessa on monta asiaa muistettavana. Fortumilta saat sähkösopimuksen jokaiseen elämäntilanteeseen ja kaikenkokoisiin koteihin, ympäri Suomen. Sähkösopimuksen solmit kätevästi netissä.
If
Ifin verkkokaupasta saat kattavan kotivakuutuksen nopeasti ja helposti. Vakuutus kattaa tärkeät tavarat ja nopean korvauksen, jos jotain sattuu.
Isku
Isku on yhteistyökumppanimme kalusteiden osalta. Valtaosa digistailauksista tehdään olo- ja makuuhuoneeseen, joiden sisustukseen käytetään Iskun valikoimissa olevia kalusteita ja tekstiilejä. Asiakas voi ostaa asunnon lisäksi myös digistailauksessa käytetyn sisustuksen tai osan siitä.
Laattapiste
Dixu käyttää wc- ja kylpyhuonetilojen digiremonteissa Laattapisteen valikoimista löytyviä laattoja, kylpyhuonekalusteita ja muita tuotteita. Mikäli mietit esimerkiksi kylpyhuoneen uudistamista, Laattapiste auttaa mielellään niin pienissä kuin suurissakin remonttipulmissa. Tutustu Laattapisteen palveluihin!
Keittiömaailma
Teemme myös digiremontteja, keittiöiden osalta yhteistyökumppaninamme toimii Keittiömaailma. Toteutus ei jää pelkästään kuvaksi, vaan kuvan yhteydessä ilmoitamme tarkat laskelmat, paljonko kuvan mukainen keittiön uusiminen tulisi maksamaan kokonaisuudessaan. Kun ostat uutta asuntoa, voit samalla ostaa myös uuden keittiön.
Drop
Terassien ja pihojen digiremontteihin upotamme usein mukaan kotimaisen Drop-ulkoaltaan. Drop edustaa palkittua muotoilua, sillä vuonna 2015 altaalle myönnettiin Vuoden Designteko -palkinto. Todellista arjen luksusta!
Huoneistogurut
Huoneistogurut on remonttikumppanimme Uudellamaalla. Jos mielessäsi on keittiö-, sauna- tai kylpyhuoneremontti tai haluat vain maalauttaa seinät tai uusia lattian, niin ota yhteyttä Huoneistoguruihin. Myös julkisivuremontit. Pyydä tarjous!
Suomen Sisustustakka
Digistailauksissamme käytämme myös Suomen Sisustustakan bio- ja sähkötakkoja tuomaan tunnelmaa asunnon sisustukseen. Sähkötakka on loistava ratkaisu esimerkiksi kerrostaloasuntoon tai muuhun tilaan, johon ei voida asentaa perinteistä takkaa. Sopisiko biotakka sinun kotiisi?
Properta
Kaikki Dixun asiakirjapohjat ovat Propertan käsialaa. Properta on arvostettu kiinteistöjuridiikan ja immateriaalioikeuden huippuosaaja. Properta on erikoistunut vaativiin kiinteistöjuridiikan kysymyksiin kaavoituksesta urakkariitoihin. Onko esimerkiksi hallinnanjakosopimus tarpeen ennen kiinteistösi myyntiä? Ole yhteydessä Propertaan!