Vatvuorentie 4 B

05840, Nummenkärki, Hyvinkää
5h, k, kph, s, pukuh, 2eril.wc, läm.var, at, aidattu piha
215 000 € (1 822,03 € / m²)
118 m²
Kohteen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1969
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
507,40 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja, LVV, PVS
RE/MAX Asuntokulma | Asuntokulma Oy LKV
Asuntoesittely
Tervehdys! Olen ihastuttava perheasunto Nummenkärjen rauhallisella alueella. Minulla on neljä makuuhuonetta, tilava olohuone, kylpyhuone, sauna ja kaksi WC:tä, mikä helpottaa arkea. Lämpeän kaukolämmöllä tai halutessasi varaavan takkani avulla, joten asumiskustannukset ovat helposti ennustettavissa, koska lämmitys sisältyy vastikkeeseeni. Lisäksi autollesi on sekä autotalli että pihapysäköintipaikka. Yhtiö, johon kuulun, on hyvin hoidettu ja kerää korjausvastiketta, jolla huolehditaan tulevaisuudesta viisaasti ennakoiden. Katto on äskettäin remontoitu, joten olen valmis jakamaan elämän ilot ja haasteet uuden kumppanin kanssa. Olen täydellinen valinta perheelle, joka arvostaa kodikkuutta, käytännöllisyyttä ja taloudellista vakautta. Nummenkärki, Veikkari ja Hyyppärä muodostavat Hyvinkään rauhallisimpia seutuja, jossa luonto ja elämänmeno kohtaavat täydellisesti. Hyyppärän ratsastuskeskus tarjoaa mahdollisuuden hevosurheiluun, kun taas Usminjärvi ja Suolijärvi tarjoavat upeita uimapaikkoja ja retkeilymahdollisuuksia. Veikkarin alueella yhdistyvät idyllinen luonto ja kätevät palvelut. Teollisuuden ja luonnon harmonia näkyy somissa omakotitaloissa ja kauniissa lampimaisemissa. Alueen ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja kauniit luontopolut sekä valaistut liikuntareitit ovat käytettävissä vuoden jokaisena päivänä. Veikkarin läheisyydessä sijaitsevat suuret työnantajat, kuten Hyvinkään sairaala ja Kone Oy, tarjoavat työmahdollisuuksia. Nopeiden liikenneyhteyksien ansiosta matkustaminen etelään ja pohjoiseen on vaivatonta, ja paikallisbussilinja 3 helpottaa liikkumista alueella (pysäkki 2 min päässä - bussi kuljettaa juna-asemalle). Tämä on paikka, jossa perhe-elämä kukoistaa ja luonto on lähellä. Tervetuloa kotiin Nummenkärjelle! Myynti ja esittelyt: Nina Schönberg, Kiinteistönvälittäjä LKV/LVV, Kiinteistöarviointimestari PVS 0400250885, [email protected]
Pohjakuva
Perustiedot
Sijainti
Vatvuorentie 4 B, 05840, Nummenkärki, Hyvinkää
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
5
Asuinpinta-ala
118 m²
Kokonaispinta-ala
118 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Rivitalo
Kerros
1 / 1
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
215 000 €
Myyntihinta
215 000 €
Velkaosuus
0 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 413 € / kk (3,50 € / m²), Korjausvastike 94,40 € / kk (0,80 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 507,40 € / kk
Vesimaksu
25,50 € / hlö / kk
Neliöhinta
1 822,03 € / m²
Lisätietoja maksusta
Kaukolämpö: lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen! Korjausvastiketta kerätään maltillisesti ennakoiden, jotta yhtiölle kertyy mahdollisia myöhempiä remontin tarpeita varten varoja. Vesimaksu 25,50 €/kk/hlö on ennakko ja tasataan kulutuksen mukaan. Autotallin hoitovastike on 16,50 €/kk ja autopaikan 1,50 €/kk. Sähkö oman kuloutuksen ja sähkösopimuksen ehtojen mukaisesti. Nykyisellä omistajalla kulunut 2023 vuonna sähköä yhteensä n. 5600 kWh.
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön lattiat
Laminaatti
Keittiön seinät
Maali
Keittiön varusteet
Täyskorkea jääkaappi ja pakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Liesi
Induktio
Kylpyhuone
Kylphuoneessa suorasähkö mukavuuslattialämmitys
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkukaappi, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys
WC Lukumäärä
2
Erillinen WC
Yhdessä vessoista bidee ja lattiakaivo.
WC:n lattiat
Muovimatto
WC:n seinät
Maali ja kaakeli
Makuuhuoneiden lukumäärä
4
Makuuhuoneiden seinät
Maali ja Tiili
Makuuhuoneiden lattiat
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali ja Tiili
Olohuoneen lattiat
Parketti
Kodinhoitohuoneen seinät
Puu ja maali
Kodinhoitohuoneen lattiat
Muovimatto
Kodinhoitohuone
Kylpyhuoneen yhteydessä on pukuhuone, jossa voi säilyttää myös kodinhoitotarvikkeita.
Kohteen säilytystilat
Lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Sauna
Kyllä
Kiuas
Sähkökiuas
Takka
Varaava takka
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Näkymät
yhtiön piha-alue, omassa käytössä oleva aidattu takapiha
Piha
Huoneisto taittu L-muotoisesti aidatun takapihansa ympärille. Korkean aidan ansiosta piha on erittäin suojaisa. Naapureita ei näy. Pihalla on kivetystä, nurmikkoa, istutuksia sekä patio, jolla paviljonki.
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Niittyvantaa
Isännöitsijätoimisto
Hyvinkään Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi
Anneli Leinonen
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
0505423480
Tontin pinta-ala
5 700 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tiedot
Hyvinkään kaupungin rakennusvalvonta
Rakennusmateriaali
Tiili
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö lämmönjakotapa: vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
painovoimainen
Vesijohto
kunnan
Viemäröinti
kunnan
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Huopa
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Asukkaat
Taloyhtiössä on
Kaapeli-tv
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Taloyhtiössä antenni
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
D2018
Energiatodistuksen voimassaolo
26.1.2033
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Lähin bussipysäkki (linja 3) sijaitsee n. 2 minuutin kävelymatkan päässä asunnosta (150m) ja bussi kuljettaa juna-asemalle. Junalla matkaa Helsinkiin n. 40 minuuttia.
Paikallistiedot
Tervetuloa Nummenkärjen asuinalueelle - täydellinen paikka lapsiperheille! Nummenkärki, Veikkari ja Hyyppärä muodostavat Hyvinkään rauhallisimpia seutuja, jossa luonto ja elämänmeno kohtaavat täydellisesti. Hyyppärän ratsastuskeskus tarjoaa mahdollisuuden hevosurheiluun, kun taas Usminjärvi ja Suolijärvi tarjoavat upeita uimapaikkoja ja retkeilymahdollisuuksia. Veikkarin alueella yhdistyvät idyllinen luonto ja kätevät palvelut. Teollisuuden ja luonnon harmonia näkyy somissa omakotitaloissa ja kauniissa lampimaisemissa. Alueen ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, ja kauniit luontopolut sekä valaistut liikuntareitit ovat käytettävissä vuoden jokaisena päivänä. Veikkarin läheisyydessä sijaitsevat suuret työnantajat, kuten Hyvinkään sairaala ja Kone Oy, tarjoavat työmahdollisuuksia. Nopeiden liikenneyhteyksien ansiosta matkustaminen etelään ja pohjoiseen on vaivatonta, ja paikallisbussilinja 3 helpottaa liikkumista alueella. Tämä on paikka, jossa perhe-elämä kukoistaa ja luonto on lähellä. Tervetuloa kotiin Nummenkärjelle!
Palvelut
K-Market Hyvinkäänkylä palvelee alle 1km kävelymatkan päässä. Hyvinkään sairaalakin sijaitsee kävelyetäisyydellä. Veikkarin koirapuistoon on matkaa 250 m.
Koulut
Hyvinkäänkylän ala-asteelle on kävelymatkaa n. 1,5 km. Vehkojan koululle n. 1,8 km (1-9 luokka-asteet).
Huoneistoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan autopaikka
Tallipaikka
Lisätietoja huoneiston autopaikasta
Huoneiston käytössä on yksi autotalli. Sellainen riittää joka huoneistolle halutessa. Lisäksi yhtiöltä voi vuokrata halutessaan tolpallisen pihapysäköintipaikan. 04.03.2024 jonotustilanne: yksi paikka vapaana. Tämän huoneiston omistajaltakin vapautuu kaupan yhteydessä yksi paikka. Jonotustilanne on tarkistettava aina autopaikkaa varatessa.
Taloyhtiön autopaikat
Huoneiston käytössä on yksi autotalli. Sellainen riittää joka huoneistolle halutessa. Lisäksi yhtiöltä voi vuokrata halutessaan tolpallisen pihapysäköintipaikan. 04.03.2024 jonotustilanne: yksi paikka vapaana. Tämän huoneiston omistajaltakin vapautuu kaupan yhteydessä yksi paikka. Jonotustilanne on tarkistettava aina ajankohtaisesti varatessa.
Lisätietoja taloyhtiön autonsäilytyspaikoista
Yhtiön piha-alueella sekä Vatvuorentien varressa on esimerkiksi vieraiden mahdollista pysäköidä.
Autotallit
9
Sähköpistokepaikkoja
6 kpl
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Hyvinkään kaupungin rakennusvalvonta
Lisätietoja kunnossapitotarveselvityksestä
piha-aitojen uusiminen 2023-2025 putkiston kuntotutkimus (sis lämmitysverkosto) 2022-23
Asbestikartoitus
Ei
Taloyhtiön kiinnitykset
500 000 €
Taloyhtiön kiinnitysten päivämäärä
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärän mukainen
Tehdyt remontit
Taloyhtiössä tehdyt remontit: Huopakate ja rännit uusittu 1988 Pintavesien poisohjauksen tehostaminen 2004 B-talon läpivientien kittaus ja peltiosien maalaus 2004 Jätekatos uusittu 2009 Autotallien ovia kunnostettu 2005 Räystäskourujen ja syöksytorvien uusinta 2013 Kattojen ja kattoikkunoiden kuntotarkastus ja tarvittavat korjaukset 2013 Puiden kaatoa ja kantojen jyrsintä 2013 Iv-kanavien puhdistus 2015 Autotallien kynnysrautojen uusinta 2016 Lämmönsiirrinpaketin uusimissuunnittelu 2016 Lämmönsiirrinpaketin uusinta 2017 Huoneistojen ulko-ovien uusinta 2017 Lukoston uusiminen 2017 Pihan pylväsvalaisimien uusinta 2017 Ulko-ovien uusinta 2018 Kattovuotojen korjauksia 2019 - 2020 Ulkokattojen PTS-kuntokartoitus 2020 Ulkokattojen peruskorjaus 2020-2021 Viemäri- ja salaojaverkoston huuhtelu 2022 Omistajan toimesta tai tilauksesta huoneistoon tehdyt remontit: Muutostyöilmoitus 10.6.2020. Toteutus 15.6. - 3.7. 2020. Saunan höyrysulun ja eristeiden uusinta kaikkiin seiniin, panelointien ja lauteiden uusinta, valaistuksen ja kiukaan uusinta. Eristeiden ja höyrysulun uusinta, panelointi ja lauteet asukkaiden itsensä toimesta tehtynä ja dokumentoituna, kaikki sähkötyöt sähköasentajan toimesta. WC-tilojen muovimattojen pois otto ja uusien asennus ammattilaisen suorittamana, pöntöt 6/20 samassa yhteydessä (lattiat ja pöntöt Saneerauspalvelu Mäenpää, maalit itse), tuulikaapin ja keittiön lattiat uusittu 6/20, olohuoneen sisäkaton uusiminen 6/20 (taloyhtiön korjaama), seinien maalausta 6/20, pation rakennus 6/20, aidan maalaus 5/21, sisäpihan puuosien huoltomaalausta 7/21