Runeberginkatu 4 b A

00100, Kamppi, Helsinki
3 h+k+kph+s+wc+p
498 000 € (6 384,62 € / m²)
78 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1988
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
663,23 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Katja Helminen, Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT / Pepite Oy
RE/MAX Power | Pepite Oy
Asuntoesittely
Kampissa on nyt myynnissä avara ja valoisa kolmannen kerroksen läpitalon kolmio. Asunnossa on olohuone, olohuoneeseen yhdistyvä keittiö ruokailutiloineen, kaksi reilunkokoista makuuhuonetta, erillinen wc sekä kylpyhuone, jonka yhteydessä on sauna. Lisätilaa yhteisen ajan viettoon keväästä pitkälle syksyyn tuo asunnon sisäpihalle avautuva tilava, lasitettu parveke, jonne on käynti asunnon olohuoneesta. Kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta, kattavat keskikaupungin palvelut, ravintolat, kaupat, loistavat liikenneyhteydet ja kulman takana kulkeva kevyen liikenteen väylä Baana. Lenkki- ja ulkoilumaastoja kaipaava suuntaa vaikkapa Lapinlahden ja Hietaniemen rannoille. Kampissa asut keskellä kaikkea! Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja remonteista on huolehdittu ajallaan. Varaa oma yksityinen esittelyaikasi! Lisätiedot: [email protected] / 0400 204 507.
Perustiedot
Sijainti
Runeberginkatu 4 b A, 00100, Kamppi, Helsinki
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
3
Asuinpinta-ala
78 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 8
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
498 000 €
Myyntihinta
498 000 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 401,62 € / kk (5,15 € / m²), Tontin vuokravastike 261,61 € / kk (3,35 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 663,23 € / kk
Autopaikkamaksu
100 € / kk
Saunamaksu
15 € / kk
Vesimaksu
26 € / hlö / kk
Neliöhinta
6 384,62 € / m²
Lisätietoja maksusta
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiön varustukseen kuuluu keraaminen- ja kaasuliesi (kaasupullo), erillisuuni, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, mikroaaltouuni sekä astianpesukone. Laminaattia olevat työtasot, astianpesukone, erillisuuni ja jääkaappipakastin on vastikään uusittu. Kaapistojen välitila on joko kaakeloitu tai maalattu. Lattia on laattaa. Keittiön takaosassa on kaunis valoseinä, joka luo lisää tilan tuntua.
Kylpyhuone
Tilavan kylpyhuoneen varustukseen kuuluu suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, pesukoneliitäntä sekä pyyhekuivain. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Lattia on laattaa, seinät kaakelia. Yhtiön kaikki kylpyhuoneet on omistajan kertoman mukaan uusittu vuosien 2008-2010 aikana.
Erillinen WC
Erillisen wc:n varustukseen kuuluu wc-istuin, käsienpesuallas, bideesuihku sekä allaskaappi. Lattia on laattaa, seinät osin kaakelia, osin maalattu. Wc:tä on remontoitu vuonna 2021 uusimalla allaskaappi, peili sekä wc-istuin.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneiden seinät on maalattu ja lattia on mattavalkolakattua saarniparkettia. Toisessa makuuhuoneista on kiinteät kaapistot.
Makuuhuoneiden lukumäärä
2
Olohuone
Olohuoneen ikkunat ovat rauhallisen sisäpihan suuntaan. Olohuoneeseen yhdistyy ruokailutila ja keittiö ja olohuoneen ja ruokailutilan välistä on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen seinät on maalattu ja lattia on mattavalkolakattua saarniparkettia.
Sauna
Kyllä
Lisätiedot
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Parveke
Lasitettu parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Lounas
Hissi
Kyllä
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Lisätietoa liikuntarajoituksista
Hissi.
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
As. Oy Helsingin Runeberginkatu 4B
Isännöitsijätoimisto
Isännöitsijätoimisto Fallenius Oy
Isännöitsijän nimi
Niko Matinpalo
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Taloyhtiön lisätiedot
Taloyhtiöllä on OP:sta 500 000 euron remonttilimiitti viemärisaneeraukseen liittyen. Limiitti tullaan konvertoimaan yhtiölainaksi ja kustannus jyvittämään huoneistoille viemärisaneeraushankkeen loppuselvityksen valmistuttua kesän 2024 aikana.
Tontin pinta-ala
1 326 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin tiedot
Vuokran korotusperusteena elinkustannusindeksi.
Tontin vuosivuokra
197 197 €
Vuokra-aika päättyy
31.12.2050
Rakennusmateriaali
Betoni ja Elementti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen poistoilma
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Katemateriaali
Pelti
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
MPOY / ISS Palvelut Oy
Taloyhtiössä on
Kellarikomero, mankeli, kuivaushuone, pesutupa ja urheiluvälinevarasto
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E2013
Energiatodistuksen voimassaolo
15.1.2025
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Bussi, metro, junat ja raitiovaunut ovat kaikki kävelyetäisyydellä.
Paikallistiedot
Kampissa asut lähellä ydinkeskustan palveluita ja loistavia liikenneyhteyksiä. Kaupunkiasumista parhaimmillaan.
Palvelut
Kauppakeskus Kamppi ja muut keskustan kattavat palvelut.
Koulut
Alueella.
Taloyhtiön autopaikat
Autopaikat ovat Malminkadun Pysäköinti Oy:n tiloissa. Taloyhtiö on osakkaana MPOY:ssä.
Autohallipaikat
32 kpl
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Helsingin kaupunki/karttapalvelut.
Asbestikartoitus
Ei
Taloyhtiön kiinnitykset
1 694 000 €
Taloyhtiön kiinnitysten päivämäärä
31.12.2022
Tehdyt remontit
2022: B-portaan sisäänkäynnin katon uusinta ja sadeveden ohjaus kasvialtaaseen, jätehuoneen lattiapinnoitteen vesitiivistäminen ja lattiakaivon puuttuneet osat sekä viemäriputkien lisääminen, uusi mankeli pesutupaan. 2021: Ouman Oy:n taloautomaation asennus. 2020: Ohjauskeskuksen uusiminen sähköpääkeskuksessa, sisäpihan A-ulkoportaiden kosteuskorjaus ja sokkelin kosteuskorjauksen takuukorjaus, 2-vaihteisen lämmönsiirtimen uusiminen 3-vaihteiseksi ja paisuntasäiliön uusiminen lämmönjakohuoneessa, uusi pyykinkuivausrumpu pesutupaan. 2019: Huoneistojen märkätilojen kartoitus, vastuunjako osakehuoneistoissa taloyhtiön ja osakkaiden välillä. 2018: Ulko-ovien (17 kpl) huoltomaalaus ja sisäpihan puoleisten kellarien maalaus, 1. kerroksen ulko-ovien ja A-portaan alapihan ulko-oven kostuneen betonilattian korjaus mattosyvennyksin ja uudet kumimatot. 2017: Uusi pyykinpesukone pesutupaan, palovaroittimet yleisiin tiloihin, sisäpihan alapihalla sokkelin korjaus, uudet salaojat ja -tarkistuskaivot, pumppaamo, sadevesien ohjaus kaupungin hulevesiverkostoon, uudet savunpoistoluukut ja pelastustien parannus maamassoja vaihtamalla ja uusi rakennuskerros, murskeilla. 2016: LED-valaisimet porrashuoneisiin. 2015: Poistoilmakone 7 pumpun uusiminen ja glykolien vaihto, paineensäätöventtiilin asennus kylmävesijohtoon, LED-valot ulkovaloihin. 2014: Ikkuna-, seinä- ja kattoventtiilien uusiminen, kattojen poistoilmakoneiden ja IV-huoneen puhaltimien uusiminen sekä ilmastointikanavien puhdistus, automaatiokeskusten (VAK 9 ja 10) uusiminen, huoneistojen ilmastoinnin säätö, poistoilmakone 7 pumpun kunnon ja glykolien tarkistus. 2013: Terassiparvekkeiden katosten uusiminen ja lasitus. 2012: Sähköpääkeskuksen ja alajakokeskuksien tarkistus ja vikojen korjaus, IV-järjestelmän kuntokartoitus, keittiöviemärien painehuuhtelu ja tarvittaessa vesikalusteiden korjaukset, tuuletusviemärien kuvaus ja puhdistus, huoneistoparvekkeiden lasitus. 2011: Lukituksen uusiminen, televerkoston peruskorjaus, porrashuoneiden maalaus, julkisivujen ja parvekkeiden peruskorjaus. 2010: Patteritermostaattien uusiminen ja patteriverkoston tasapainotus, pysty-, vaaka- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, talosauna- ja pesutilojen kunnostus, vesikaton kuntotutkimus, porrashuoneiden ja kellarikäytävien valaistuksen uusiminen. 2009: Tulo- ja poistoventtiilien puhdistus- ja säätötyö. 2008-10: Kylpyhuoneiden korjaus koskien vedeneristystä, vesiputkistoja ja laatoitusta. 2008: Patteriverkoston tasapainotuksen ja termostaattien uusinnan suunnittelu. 2006: Julkisivujen saumauskorjaus, ikkunoiden huoltomaalaus.
Tulevat remontit
2023: Toimistotilojen ikkunakorjaus, viemärikorjaus hankesuunnitelman osoittamassa laajuudessa (urakka meneillään, myytävään asuntoon vaikuttavat työt on jo tehty, kustannus, noin 9 000 euroa, on vielä jyvittämättä), pihan ja viheralueiden pienkunnostus. 2025: Lukituksen uusiminen. 2026: Vesikaton uusiminen. 2027: Käyttövesiverkoston seuranta.