Maissitie 3

04410, Peltola, Järvenpää
5h,k,kph/s/khh,3xwc,harrastetila,at
309 000 €
158 m²
Kohteen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1956
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Heleryn Haltunen, Myyntineuvottelija, KiAT
RE/MAX Noste | Noste Oy LKV
Asuntoesittely
Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja valoisaan 50- luvun henkiseen omakotitaloon rauhalliselta Peltolan pientalovaltaiselta asuinalueelta! Sijainti on mitä loistavin lapsiperheelle, joka kaipaa tilaa ympärilleen mutta kuitenkin palveluiden lähelle. Anttilan koulu on kirjaimellisesti naapurissa ja alueelta löytyy useita päiväkoteja, harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Suosittu Peltolan K-Supermarket on kävelymatkan päässä ja Järvenpään keskustan kattavat palvelut ovat noin 2-3km:n säteellä. Lisäksi alueelta löytyy sujuvat liikenneyhteydet niin autolla, pyörällä kuin julkisillakin, joten liikkuminen on vaivatonta. Tämä kodikas omalla 1252m2 suuruisella kulmatontilla sijaitseva omakotitalo tarjoaa monipuoliset puitteet isommallekin perheelle. Talo on kokenut useita remontteja viime vuosina, kuten kaikki kodin pinnat on päivitetty 2021 jälkeen, siirrytty öljylämmityksestä energiatehokkaaseen VILP:iin 2023 ja tämän vuoden keväällä on uusittu kodin pesu-/kodinhoitotila sekä sauna. Edellisen omistajan toimesta katto ja sadevesijärjestelmä on uusittu vuonna 2002 ja talon ulkopuoli verhoiltu helppohoitoisella vinyylillä 2015. Talon kuntoa on ylläpidetty vuosien varrella ja se on kuntotarkastettu vuonna 2021. Talon sydän on sen avara ja valoisa olohuone, jossa luonnonvalo tulvii sisään suurista ikkunoista luoden täydellisen tilan perheen yhteisiin hetkiin. Tilavaan keittiöön mahtuu iso ruokapöytä ja siellä on myös saareke, jonka nykyiset asukkaat ovat siirtäneet lisäkaappitilaksi huoneen nurkkaan. Keskikerroksessa on kaksi sisäänkäyntiä, kaksi makuuhuonetta, pesutilat ja erillinen wc. Yläkerrassa on toinen wc, kaksi makuuhuonetta, joista isompi on mahdollista jakaa vaikka erilliseksi työtilaksi. Kellarissa on reilusti säilytystilaa ja siellä on erillinen harrastetila ison autotallin lisäksi. Tasaisella ja suojaisalla piha-alueella on tilaa niin leikille, puutarhanhoidolle kuin rentoutumisellekin aurinkoisella terassilla. Nyt tämä kaunis 50- luvun koti etsii nyt uusia asukkaita jatkamaan tarinaansa, joten ota yhteyttä ja sovitaan esittely, tämä talo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Heleryn Haltunen, KiAT / p. 045 217 0992 / [email protected] Onko oma asuntosi vielä myymättä? Tulemme ilomielin maksuttomalle arviokäynnille laatimaan juuri sinun asunnollesi sopivan kodinmyyntisuunnitelman.
Perustiedot
Sijainti
Maissitie 3, 04410, Peltola, Järvenpää
Huoneluku
5
Asuinpinta-ala
158 m²
Kokonaispinta-ala
158 m²
Pinta-alan peruste
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Lisätiedot pinta-alasta
Asuinrakennuksen kokonaispinta-ala on rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 158m2. Piirustusten mukaan keskikerroksen asuinpinta-ala on 93m2
Kohteen tyyppi
Omakotitalo
Kerros
3
Rakennusvuosi
1956
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta
309 000 €
Kiinteistövero (€/vuosi)
780,89 €
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Neliöhinta
1 955,70 € / m²
Lisätietoja maksusta
- Nykyisillä asukkailla sähkönkulutus (sisältäen käyttösähkön ja lämmityksen) n. 12-13 000 kWh / vuodessa, joka on noin keskimäärin 85€/kk. (Tässä laskelmassa on sähkön hintana käytetty 8 c/kWh ja sähkön siirtohintana 5,07 c/kWh. Esitetyt sähkön kulutustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, kulutustottumuksista ja palveluntarjoajasta.) - Vesi kulutuksen ja Järvenpään vesihuollon hinnaston mukaisesti. Nykyisillä asukkailla vesimaksu n. 30€/kk (4 henk.) - Jätemaksut riippuen tyhjennysvälistä n. 30€/kk.
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön lattiat
Vinyylikorkki
Keittiön seinät
Maali
Keittiön varusteet
Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, liesi, keittiösaareke, liesituuletin ja astianpesukone
Liesi
Keraaminen
Kylpyhuoneen seinät
Puu ja kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku, lattialämmitys ja allaskaappi
WC Lukumäärä
2
WC:n lattiat
Epox lattiapinnoite
WC:n seinät
Osalaatoitus ja tapetti
Makuuhuoneiden lukumäärä
4
Makuuhuoneiden seinät
Maali, puu ja tapetti
Makuuhuoneiden lattiat
Laminaatti ja Vinyylikorkki
Olohuoneen seinät
Tapetti ja maali
Olohuoneen lattiat
Vinyylikorkki
Kodinhoitohuoneen varusteet
Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pöytätaso ja pyykkikaapit
Kodinhoitohuoneen seinät
Kaakeli
Kodinhoitohuoneen lattiat
Laatta
Kohteen säilytystilat
Kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Sauna
Kyllä
Kiuas
Heti valmis -sähkökiuas
Takka
Hormi olemassa
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Parveke
Ei parveketta
Terassi
Kyllä
Ranta
Ei rantaa
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
1 252 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin myyntityyppi
Koko tontti
Lisätiedot rakennusmateriaaleista
Perusmuuri on betonirakenteinen. Alapohjana on maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja vinyyliverhoiltuja. Alakerran ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja on kiviaines-/puurakenteinen. Ensimmäisen ja toisen kerroksen välinen välipohja on puurakenteinen. Kattomuotona on harjakatto ja vesikatteena on profiilipeltikate. Yläpohja on puurakenteinen. Lämmönlähteenä on ilma-vesilämpöpumppu (VILP) ja märkätiloissa on sähköinen lattialämmitys. Ilmanvaihto on painovoimainen.
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Lämmitysjärjestelmä
VILP
Vesijohto
Kunnallistekniikka
Viemäröinti
Kunnallistekniikka
Rakennusoikeus
313
Rakennusoikeus e-luku
0.25
Kohteesta on energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, taksitolppa lähellä, hyvät pyöräilytiet, juna-asema lähellä ja bussipysäkki lähellä
Tie perille
Kyllä
Paikallistiedot
Anttilan koulu sijaitsee naapurissa ja alueella on useita päiväkoteja. Peltolan K-Supermarket on parin sadan metrin päässä ja Järvenpään kattavat palvelut noin 2 kilometrin säteellä. Rauhallinen, pientalovaltainen asuinalue.
Kaavatilanne
Asemakaava
Kaavoitustiedot
Järvenpään kaupunki. AO-16 Erillispientalojen korttelialue; alueelle voidaan rakentaa yksi tai kaksiasuntoisia pientaloja asumistarkoituksiin. Asemakaavassa ilmoitetusta rakennusoikeudesta saa rakentaa 25% liike-, myymälä-, työ-, yms. palvelutiloiksi, joissa harjoiteltu toiminta ei saa aiheuttaa lian, melun yms. muodossa kohtuutonta rasitusta tontilla tai lähellä asuville, eikä tonttia saa käyttää ympäristoa rumentavaan tai häiritsevään varastoimiseen. Rakentaessa 4 m lähemmäksi naapuritontin rajaa ei rakennuksen naapuritontin puoleisiin osiin saa sijoittaa asuinhuoneiden pääikkunoita. Muiden ikkunoiden tulee olla sameita. Tontilla tulee olla vähintään yksi puu kutakin tontin rakentamattoman osan 100m2 kohti. Autopaikkoja on järjestettävä tontille vähintään 2 ap asuntoa kohti.
Kuntotutkimus tehty
04.03.2021
Rakennusvaihe
Valmis
Asbestikartoitus
Ei
Tehdyt remontit
Kuntotarkastusraportti saatavilla välittäjältä. Kuntotarkastuksen jälkeen tehdyt remontit nykyisen omistajan toimesta: - Lisätty ilmanvaihtokanavat suurimpaanosaan 09/2022 - Terassi 07/22 - Yläkerran pienempi mh remontoitu täysin 08/21 - ILP 06/21 - Uppopumput uusittu 09/21 - Lukot vaihdettu 06/22 - Yleisesti pinnat käyty läpi 2021 vuoden jälkeen - Vilppi (öljystä luovuttu) 01/23 - Huippuimuri huollettu ja kunnostettu 10/2023 - Lumiesteet 01/24 - Keittiön hana, sauna/kylppäri/kodinhoitohuone uusittu kokonaan 04/24