Hiirakkokuja 6 C

01200, Hakunila, Vantaa
1h, kk
70 000 € (2 258,06 € / m²)
31 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1971
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
370,44 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Maarit Vehviläinen, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
RE/MAX Elegance | Kiinteistönvälitys Elegance Oy LKV
Asuntoesittely
Tervetuloa tutustumaan viihtyisään 31 m² yksiöön Vantaan Hakunilassa! Tämä 5-kerroksisen talon neljännen kerroksen koti on rakennettu vuonna 1971 ja sijaitsee hissillisessä talossa. Eteinen kohtaa sinut heti sisään astuessasi, ja täältä löytyykin hyvin säilytystilaa vaatekaapin ja naulakon ansiosta. Asunnon huoneessa on mukava alkoviosa, joka tuo lisää tilantuntua. Huomioitavaa on, että huoneisto kaipaa pintaremonttia. Lattiana toimii parketti. Ikkunallinen keittokomero, jossa valkoiset kaapistot tuovat raikkautta. Keittiössä on kuitenkin hyvä huomioida, että se kaipaa remonttia ja kodinkoneet ovat vanhat. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappi/pakastin, liesituuletin ja kiinteät valaisimet. Liesi on keraaminen ja työtasot laminaattia. Asunto sijaitsee rauhalliselle sisäpihalle päin, mikä takaa mukavan ja rauhoittavan ympäristön. Vantaan Hakunila on viihtyisä, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva alue, jossa on monipuoliset palvelut Hakunilan kauppakeskuksessa ja virkistysmahdollisuudet. Tämä koti sopii erinomaisesti niin ensiasunnon ostajalle kuin sijoittajallekin, joka etsii hyvällä sijainnilla olevaa asuntoa, jossa on potentiaalia. Kutsuva yksiö odottaa uusia asukkaita, joten ole nopea ja varaa oma esittelyaikasi! Ota yhteyttä välittäjääsi Maarit Vehviläinen LKV, p 040 510 9100 tai [email protected]
Pohjakuva
Perustiedot
Sijainti
Hiirakkokuja 6 C, 01200, Hakunila, Vantaa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
1
Asuinpinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
4 / 5
Rakennusvuosi
1971
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Heti
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
70 000 €
Myyntihinta
56 911,51 €
Velkaosuus
13 088,49 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 206,64 € / kk (0,06 € / os.), Rahoitusvastike 163,80 € / kk (0,04 € / os.), Yhtiövastike yhteensä 370,44 € / kk
Autopaikkamaksu
13 € / kk
Saunamaksu
7 € / kk
Vesimaksu
26.77 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
2 258,06 € / m²
Lisätietoja maksusta
Vedestä peritään kuukausittain maksuennakkoa hallituksen määräämällä tavalla, joka täsmennetään todelliseen veden kulutukseen kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä palautuksena tai lisä maksulla. Kylmävesiennakko 11.25 €/kpl ja lämminvesiennakko 15.52 €/kk.
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Ikkunallinen keittokomero, jossa on valkoiset kaapistot. Varustus: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, kiinteät valaisimet. Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Lattia: parketti. Seinät: kaakeli, maalattu. Keittokomero kaipaa remonttia ja kodinkoneet ovat vanhat.
Kylpyhuone
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Muuta: Bidee käsisuihku, vaatekuivain.
Olohuone
Huone alkovilla, seinät kaipaavat maalauksen. Lattia: parketti. Seinät: maalattu.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto kaipaa pintaremontin.
Näkymät
Sisäpihalle.
Hissi
Kyllä
Muut tilat
Eteinen, jossa vaatekaappi ja naulakko.
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hiirakkokuja 6
Isännöitsijätoimisto
Asuma Palvelut Hakunilan Huolto Oy
Isännöitsijän nimi
Leskinen Samuli
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
0207 792 300
Tuotot
29663.5
Tontin pinta-ala
2 400 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tiedot
Taloyhtiö on osallisena Vantaan kaupungin Hakunilan kaupunginosassa Hakunilantien, Hiirakkokujan ja Raudikkopolun välisen korttelialueen kehityshankkeessa. Kehityshanke on laaja- ja pitkävaikutteinen sekä olennainen toimenpidekokonaisuus, joka liittyy Vantaan kaupungin vuosien 2023-2025 Kaavoitusohjelmaan. Tarkemmin sen osa-alueeseen ”Hakunilan keskustan laajennus osa 2”. Yleistietoa löytyy Vantaan kaupungin internet-sivuilta. Hankkeeseen osallistuminen edellyttää myös AsOy Hiirakkokuja 6 hallinnolta aktiivista osallistumista omien etujen varmistamisen vuoksi. AsOy Hiirakkokuja 6 tavoitteena hankkeeseen osallistumisessa on ollut saada taloudellista hyötyä osakkeenomistajilleen hallinnoimiensa maa-alueiden rakennusoikeuden myynnistä hankekehittäjälle, sekä yleisestä alueen tiiviimmästä kaupungistumiskehityksestä. Mahdollisen taloudellisen höydyn tavoittelu tarkentuu ja realisoituu vasta hankkeen etenemisen myötä. Tähän vaikuttaa olennaisesti myös markkinoiden yleinen suhdannekehitys ja siinä mahdollisesti tapahtuvat positiiviset tai negatiiviset muutokset. Osallistuminen on edellyttänyt useita ylimääräisiä yhtiö-, hallituksen- sekä hankekehitysryhmän kokouksia v. 2019 lähtien.
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Kattotyyppi
Tasakatto
Katemateriaali
Kumibitumi
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Käyttö- ja huoltotoimen, siivoamisen ja ulkoalueen puhtaanapidon sekä viheralueiden kunnossapidon on hoitanut Asuma Palvelut (Hakunilan Huolto Oy.) Jätehuollosta on vastannut HSY ja paperinkeräyksestä L&T.
Taloyhtiössä on
Kuivaushuone. Mankeli, urheiluvälinevarasto (2 kpl.), kuivaushuone ja kellarikomero
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
E2018
Lisätietoja energiatodistuksesta
Energiatodistuksen laatimispäivä 23.11.2022
Taloyhtiöön kuuluu
Yhtiössä ei ole pesutupaa. Väestönsuoja: Hakunilan kalliosuoja Yhtiön omistamissa tiloissa katutasossa Hiirakkokujan puolella sijaitsee juomaravintolatila.
Taloyhtiön autopaikat
Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: Autopaikat 29 kpl, joista 22 kpl on lämpötolppapaikkoja. autopaikat jaetaan jonotuksen mukaan.
Piha-autopaikkoja
29 kpl
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11, www.vantaa.fi.
Asbestikartoitus
Ei
Taloyhtiön kiinnitykset
1 700 000 €
Taloyhtiön kiinnitysten päivämäärä
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärän mukainen
Tehdyt remontit
2022 Ravintolatilan lämpölasi-ikkunan korjaus. Teetettiin energiainvestointiselvitys ja päivitettiin energiatodistus. Teetettiin märkätilojen kuntoarvio. Aloitettiin parvekeseinien- ja -ovien, parvekkeiden kevyen korjaustyön, parvekelasien uusimisen, Ravintolan lasiseinien ja ovien uusimisen, porraskäytävien ulko-ovien ja pieliseinien uusimistyön korjauksen hankesuunnittelu. 2020-2021 C-rapun hissi uusittu. Huoneisto-ovet vaihdettu. Uusittiin salaojat sisäpihalla ja länsipäädyssä. 2019 A- ja B-rapun hissit uusittiin. Salaojat huuhdeltiin ja kuvattiin. 2018 Viemärien sukitustyö valmistui. Ilmanvaihtojärjestelmät korjattiin ja ilmamäärät säädettiin. Mankeli uusittiin. Korjattiin yksi viemäritulvan aiheuttama vesivahinko. Korjattiin yksi huoneistokylpyhuoneen kosteusvaurio. 2017 Paineentasausventtiili asennettiin päävesiputkeen. Viemärien sukitustyö aloitettiin. Peruskuntoarvio tehtiin. 2015-2016 Patteriventtiilit uusittiin ja lämm.järjestelmä tasapainotettiin. Ilmanvaihtojärjestelmä puhdistettiin ja tasapainotettiin. Lämmityksen tasapainotustyö valmistui. 2013-2014 Saatettiin valmiiksi edellisenä vuonna aloitettu linjasaneeraus. Porraskäytävät ja kellarit maalattiin. 2012 Käyttövesiputkisto uusittiin. Sähköjärjestelmä uusittiin. Telejärjestelmät uusittiin. 2011 Putkiston linjasaneerauksen suunnitelmat valmistuivat. 2010 Lämpökeskus uusittiin. Pysty-, pohja- ja tonttiviemärit puhdistettiin. Salaojakaivot paikallistettiin ja korotettiin, Salaojaverkosto puhdistettiin osittain. Putkiston linjasaneerauksen hankesuunnitelma valmistui. 2009 Korjattiin huoneistojen B16 ja B19 vesivahinko. Vesivahingosta johtuen uusittiin huoneiston B19 kylpyhuoneen vesieristeet. Säädettiin ilmanvaihto ja uusittiin poistoilmakoneet. 2008 Uusittiin asuntojen A3, A7, A9, B11, B15, B16, B18, B20, B21, B23, C29, C31, C32 kylpyhuoneen vesieristeet. Putkiston kuntotutkimus. 2005-2007 Uusittiin asuntojen A1, A2, A4, A6, B13, B24 kylpyhuoneen vesieristeet. Uusittiin lukitukset. 2003- 2004 Parvekeikkunoiden huoltokorjaus. Käyttövesijohtojen linjasulkuventtiilien uusiminen. Teetettiin kylpyhuoneiden kuntotutkimus. 2000 Saunatilojen peruskorjaus. Patterilinjojen linjasulkujen uusiminen. Patteritermostaattien uusiminen ja lämmönsäätö. 1999 Julkisivukorjaus: ikkunoiden uusiminen, (ei parvekeikkunat), vesikaton uusiminen ja räystäiden rakentaminen, jätekatoksen uusiminen, päätyjen tiilimuuraus, parvekkeiden laastipaikkaus ja maalaus, latt.pinnoitus. 1997 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. Kuivaushuoneen rakentaminen, kondenssikuivain ja mankeli. Peruskuntoarvio. Parvekkeiden ja julkisivujenkuntotutkimus. Lämmönsäätösuunnitelma.
Tulevat remontit
Taloyhtiön viisivuotis korjaussuunnitelma, joka päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. 2024 Parvekeseinien- ja -ovien -, parvekkeiden kevyt korjaustyö, parvekelasien uusinta, Ravintolan lasiseinien ja ovien uusiminen, porraskäytävien ulko-ovien ja pieliseinien uusimistyö samassa hankkeessa. 2025-2027 Korttelin täydennysrakennushankkeeseen liittyen yhtiön osaltaan hallinnoimilla tonteilla ja näiden välittömässä läheisyydessä tehdään louhinta-, rakennus- yms. toimenpiteitä