Keimolantie 12 A

01700, Kivistö, Vantaa
2h+kt+parveke
174 900 € (4 265,85 € / m²)
41 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
613,55 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio, Uudistuotanto ja arvokohteet
iHomes Oy
Asuntoesittely
VALMIIKSI VUOKRATTU HUONEISTO SIJOITTAJALLE, TUKIKOHDAKSI TAI OMAKSI KODIKSI. UPEA KAKSIO (KULMAHUONEISTO) TILAVALLA HUONEISTON LEVYISELLÄ 18 m2 PARVEKKEELLA!
Huoneisto vuokrattu 1.12.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 795,00 euroa/kk + vesiennakkomaksu 20,00 euroa/kk/hlö, kulutuksen mukaan huoneistokohtainen mittaus. Vuokralaisen ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajankohta on lokakuussa 2023. Vuokralainen voi irtisanoutua aikaisemminkin maksamalla 1 kk:n vuokran suuruisen irtisanomiskorvauksen vuokranantajalle. Vuokravakuus 1 kk:n vuokran suuruinen 795,00 euroa. Asunto Oy Vantaan Hymni on rakennettu aivan Kivistön ytimeen, alle 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Hymnin avarat ja valoisat kodit mukautuvat monenlaiseen tarpeeseen ja mahdollistavat niin sujuvan arjen kuin antoisan vapaa-ajan. Kivistö on kasvava ja kehittyvä asuinalue junaradan ja Hämeenlinnan väylän varrella. Läheltä löydät kaiken tarvittavan aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeistä kattaviin julkisiin palveluihin. Naapuriin on rakentumassa myös täysin uusi kauppa- ja palvelukeskus. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi löydät myös ihastuttavan vehreät puistoalueet aivan nurkan takaa. Laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta, josta rakennusaika + kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,88 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.5.2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Keimolantie 12 A, 01700, Kivistö, Vantaa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
2
Asuinpinta-ala
41 m²
Kokonaispinta-ala
41 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 7
Rakennusvuosi
2022
Kohde myydään vuokrattuna
Kyllä
Vapautuminen
Vuokrattu
Lisätietoja vapautumisesta
Yhtiö valmistui 29.11.2022.
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
174 900 €
Myyntihinta
47 346,49 €
Velkaosuus
127 553,51 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 284,95 € / kk (6,95 € / m²), Rahoitusvastike 328,60 € / kk (8,01 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 613,55 € / kk
Vesimaksu
20 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
4 265,85 € / m²
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Asunnoissa 2h+kt ja 3h+kt on neljän levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappipakastin. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.
Keittiön lattiat
Parketti
Keittiön seinät
Maali
Keittiön varusteet
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone
Liesi
Keraaminen
Kylpyhuone
Seinät kaakeloitu, lattia laatta, wc-istuin, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili. Tilavaraus ja liitännät pesutornille.
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pesuallas, peili, allaskaappi ja bidee-suihku
Makuuhuoneet
Seinät maalattu, lattia parkettia
Makuuhuoneiden lukumäärä
1
Olohuone
Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.
Säilytystilojen kuvaus
Asuinhuoneistojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin ullakolla sekä ensimmäisen kerroksen katutasossa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee ensimmäisen kerroksen katutasossa. Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Aarian ja Asunto Oy Vantaan Hymnin pihatasossa sekä Asunto Oy Vantaan Hymnin katutasossa ja ne ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Siivouskomero sijaitsee ylimmäisessä kerroksessa ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa. Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa yhteiskäytössä oleva talovarasto sijaitsee katutasossa.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Näkymät
Kulmahuoneisto, Ikkunat ja parveke etelä-länsi-lounas
Parveke
On parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Lounas
Hissi
Kyllä
Muut tilat
Saunaosasto sijaitsee ullakolla Asunto Oy Vantaan Aarian tiloissa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Naapuriyhtiöiden kanssa kriisiaikana yhteiskäytössä olevat väestönsuojat sijaitsevat Asunto Oy Vantaan Cupidon sekä Asunto Oy Vantaan Victorian ensimmäisen kerroksen katutasossa tontilla 3. Asunto Oy Vantaan Cupidon katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Cupidon, Asunto Oy Vantaan Minervan ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa ja Asunto Oy Vantaan Victorian katutasossa sijaitseva väestönsuoja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Auroran, Asunto Oy Vantaan Victorian ja Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Lämmönjakohuone sijaitsee katutasossa ja on yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Aarian kanssa. Sähköpääkeskus sijaitsee katutasossa. IV-konehuone sijaitsee ullakolla.
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Seinät maalattu
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Parketti
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Hymni
Isännöitsijätoimisto
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy
Isännöitsijän nimi
Markku Piiponniemi
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
020 7481 098
Taloyhtiön lisätiedot
Yhtiö liitetään sähkölaitoksen jakeluverkkoon (Vantaan Energia). Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä patterivarmisteisilla palovaroittimilla.
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Yhtiö Suomen Osatontti Ky
Tontin tiedot
Yhtiö rakennettu Suomen Osatontti Ky:n 1302 m2 vuokratontille.
Vuokra-aika päättyy
19.12.2067
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Katemateriaali
Bitumikermi
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Hyvät
Palvelut
Hyvät
Koulut
Alueella
Lisätietoja huoneiston autopaikasta
Autopaikat yhtiössä myyty Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin erillisinä B-osakkeina.
Taloyhtiön autopaikat
Korttelin 23183 LPA-tontilla 2 sijaitsevaan autohalliin on ositettu yhtiölle autopaikkoja, jotka myydään erillisinä Kiinteistö Oy Vantaan Spinelliparkin B-osakkeina.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Vantaan kaupunki