Hämeentie 2 B

30100, Keskusta, Forssa
3h + k + s
95 000 € (1 283,78 € / m²)
74 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1943
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
412,62 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Asuntoesittely
1943 naisten rakentama klassinen Puistolinna Forssan ydinkeskustassa on legenda. Talo sai kunnolla kyytiä 2021 kun sinne toteutettiin linjasaneeraus ja vaihdettiin sähköt ja vedettiin netit. Kruununa talolle on jäljellä kauniit, nostalgiset hissit. Tässä asunnossa remontoitiin pesuhuone kokonaan ja samassa yhteydessä muukin asunto sai kauniin vaaleanharmaan yhtenäisen ilmeen. Kaikki ikkunat sisäpihalle päin. Olohuoneen ja makuuhuoneen lisäksi ruokailuhuone, josta kulku pieneen läpikuljettavaan keittokomeroon sekä olohuoneen puolelle. Asunto tällä hetkellä vuokrattuna.
Perustiedot
Sijainti
Hämeentie 2 B, 30100, Keskusta, Forssa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
3
Asuinpinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 4
Rakennusvuosi
1943
Kohde myydään vuokrattuna
Kyllä
Vapautuminen
Heti
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
95 000 €
Myyntihinta
74 500 €
Velkaosuus
20 500 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 273,80 € / kk (3,70 € / m²), Rahoitusvastike 138,82 € / kk (1,88 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 412,62 € / kk
Autopaikkamaksu
18 € / kk
Neliöhinta
1 283,78 € / m²
Lisätietoja maksusta
TV-maksu 9,95 €/ kk Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Näppärä läpikuljettava keittiö eteisestä ruokailuhuoneeseen. Lattiassa laminaatti, välitila laatoitettu. Sähköliesi/hella, jenkkikaappi ja astianpesukone. Ruokailuhuoneessa yhdellä seinällä tapetti, laminaattilattia sekä leveä ikkunalauta. Keittiössä ollut vesivahinko, jonka korjauksessa laminaatti uusittu.
Kylpyhuone
Vaalean pesuhuoneen seinät ja lattia laatoitettu, suihkuseinä ja paikka pesukoneelle. Kylpyhuone remontoitu kokonaan 2021 käyttövesi/viemäriremontin yhteydessä.
WC Lukumäärä
1
Erillinen WC
Seinät ja lattia laatoitettu
Makuuhuoneet
Tilava makuuhuone vaatekomerolla. Makuuhuoneesta on käynti pieneen pukuhuoneeseen mikä johtaa pesuhuoneeseen ja saunaan. Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoitu/maalattu.
Makuuhuoneiden lukumäärä
1
Olohuone
Olohuoneesta käynti eteiseen, ruokailuhuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Kulmaikkunat Hämeentien suuntaan. Lattiassa laminaatti ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Eteisessä pieni vaatehuone, ruokailuhuoneessa ja makuuhuoneessa komerot. Huoneistokohtainen häkkivarasto.
Sauna
Kyllä
Saunan kuvaus
Saunan lattia uusittu kylpyhuoneremontin yhteydessä, seinissä paneelit. Sähkölämmitteinen kiuas.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Näkymät
Sisäpihalle, eli Loimijoelle päin
Parveke
Ei parveketta
Hissi
Kyllä
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Forssan Puistolinna
Isännöitsijätoimisto
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Forssa
Isännöitsijän nimi
Sava Jari
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
010 228 7000
Tontin pinta-ala
3 034 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Vesijohto
Kunnan
Viemäröinti
Kunnan
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Huopa
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Envor Group Oy
Taloyhtiössä on
Huoneistokohtaiset varastot ja vinttikomero
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F2013
Energiatodistuksen voimassaolo
12.1.2025
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Linja-autoasema n.450 m Tampere n.90 km, Turku n. 90 km, Helsinki n.110 km
Palvelut
Nyt ollan ihan keskutassa ja Forssan keskustan palvelut kävelymatkan päässä.
Koulut
Keskuskoulu n. 350 m Yhteislyseo n. 600 m Ammatti-instituutti n. 1,7 km HAMK n. 210 m
Piha-autopaikkoja
24 kpl
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Forssan kaupunki
Asbestikartoitus
Ei
Lisätietoa asbestikartoituksesta
Jos osakas teettä huoneistossa purku- ja kunnostustyötä, pitää ennen työhön ryhtymistä selvittää, joudutaanko purkamaan asbestipitoisia materiaaleja. Osakkaan teettämässä työssä selvityksestä aiheutuvat kustannukset kuuluvat osakkaalle.
Tehdyt remontit
1997 Hissien peruskorjaus 2004 Pohjaviemärin pinnoitus 2005 Vesikaton pintahuopa uusittu 2006 Etelän puoleisten ikkunoiden ulkopinnat huoltomaalattu, jätekatoksen rakentaminen. 2009 Julkisivun saneeraus, rappausten paikkakorjaus ja julkisivun maalaus 2014 Pysäköintialueen asfaltin osittainen uusiminen 2017 Kiinteistön lukitusjärjestelmä uusittu Abloy Sento-järjestelmään 2021 Kiinteistön käyttövesiputket uusittu, huoneistoihin asennettu vesimittarit, viemärit saneerattu sukittamalla, kiinteistön 13 kylpyhuonetta peruskorjattu. Porraskäytävät maalattu. Kaukolämpölaitteisto ja osa pattereista uusittu, sähköjärjestelmät uusittu pääkeskuksen, mittauskeskusten ja nousujohtojen osalta, vedenmittauksen sähkötyöt, kiinteistöön asennettu valokuitu ja antenniverkko peruskorjattu
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve suunnitelma 2021-2025 Kellarin yhteiskäytössä olevien tilojen kunnostus ja pihakannen vedeneristys. Kellaritilojen rakenteet ja pinnat ovat osittain huonossa kunnossa mm. aikaisemman kosteusrasituksen vuoksi. Lämmönjakohuoneen päällä olevan pihakannen vedeneristys on puutteellinen. Pihakannen betonirakenteiden kunto tutkittu v. 2020. Kuntotutkimuksen tulokset esitellään osakkaille ja korjaussuunnittelu aloitetaan v. 2021. Ilmanvaihtojärjestelmän tasapainottaminen. Kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmä ei ole yhtenäinen. Hormeihin on rakennuksen elinkaaren aikana tehty muutoksia ja liitetty erilaisia IV-laitteita, minkä seurauksena ilmavaihto ei toimi oikein kaikissa kiinteistön osissa. Havaittujen ongelmien korjaaminen vaatii asiantuntevaa korjaussuunnittelua. Ikkunoiden, liikehuoneistojen ulko-ovien ja tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen. Ikkunoiden, liikehuoneistojen ulko-ovien ja tuuletusparvekkeiden ovien kuntoa tarkkaillaan ja havaintojen mukaan päätetään hankkeen laajuus ja ajankohta. Hanke ei ole vireillä. Pihan viheralueiden ja kulkuväylien kunnostus. Puutarhapalvelu PIHA & PUISTO Ay on laatinut viheralueiden ja kulkuväylien kunnostuksesta suunnitelman kiinteistön alkuperäisen ilmeen mukaan. Hankkeen toteutus ei ole vireillä. Vesikaton kunnon tarkkailu ja tarvittavat korjaustoimet.