Ämmänkalliontie 257

31670, Järvi-Brusila, Urjala
95 000 €
6 770 m²
Kohteen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Asuntoesittely
6770 m² oma rakentamaton rantatontti Rutajärven rannalla. Rantakaava-alueella 150 k-m² rakennusoikeutta.
Onko tässä sinun unelmien vapaa-ajan asunnon rakennuspaikkasi hyvän järven rannalla? Ruhtinaallisen kokoinen 6770 m² oma rantatontti Rutajärven rannalla. Sijaitsee rantakaava-alueella, jossa on 150 k-m² rakennusoikeutta. Rakennuspaikka on väljästi suojassa komeiden kallioiden ja isojen upeiden kivien välissä. Tilalla on vanhaa puustoa, sammaleikkoa, komeita sammaleisia kiviä ja kallioita. Puustoa raivatessa saat polttopuutarpeita vuosiksi. Komeat näkymät avautuvat Rutajärvelle. Rauhallinen upea paikka! Vain yksi rakennettu mökki on tässä niemekkeessä viereisellä tontilla näkymättömissä isojen kivien takana.
Perustiedot
Sijainti
Ämmänkalliontie 257, 31670, Järvi-Brusila, Urjala
Kohteen tyyppi
Vapaa-ajan tontti
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Heti
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
95 000 €
Myyntihinta
95 000 €
Tilat ja materiaalit
Lisätiedot
Ranta
Oma ranta
Lisätietoja rannasta
Rutajärvi on alueensa arvostetuin järvi, kalastuksen, veneilyn, vesiurheilun ja jylhien maisemiensa vuoksi. Uudessa pintavesien ekologisessa ja kemiallisessa luokituksessa Rutajärvi kuuluu luokkaan hyvä. Järven pinta-ala on noin 11 km² ja rantaviivaa on noin 38 km. Suurin syvyys on noin 24 m ja keskisyvyys on noin 8,2 m. Rannat ovat Rutajärvellä pääosin kivikkoiset ja kallioiset, etenkin sen lounais- ja etelärannat ovat erityisen jylhiä Urjalan Rutajärvi. Katso https://www.jarviwiki.fi/wiki/Rutaj%C3%A4rvi_(35.286.1.004)
Vesistön nimi
Rutajärvi
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
6 770 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin myyntityyppi
Koko tontti
Tontin tiedot
Keskellä melko tasaista, isojen komeiden kivien ja kallioiden välissä suojassa. Tontti laskeutuu maltillisesti rantaa kohti.Vanhaa puustoa, pääasiassa kuusia. Metsän pohja sammalpeitteinen. Mustikoita.
Tie perille
Kyllä
Palvelut
Nuutajärven lasikylä 5,3 km. S-market Urjala 13,2 km. Urjalan keskustan palvelut 14,4 km.
Kaavatilanne
Rantakaava
Kaavoitustiedot
Järvi-Brusilan rantakaava: Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa korkeintaan 150 k-m², joka koostuu loma-rakenuksesta seka tarvittavista talousrakennuksita. Erillinen saunarakennus saa olla korkeintaan 20 k-m².