Akaattikuja 60

31230, Susikas, Tammela
1 h, k
18 000 €
Kohteen tyyppi
Mökki tai huvila
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Asuntoesittely
Akaattikuja 60, Tammela
Liekö riittävän isoja remppahousuja olemassakaan? Ehkä just sulla sellaiset on, tai ainakin työvaatteet jotka päällä raivaaminen ja purkaminen tuntuu hyvältä liikunnalta. Metsän rauhaa täällä on, ja ennen kaikkea ihan mahtava uimaranta Pikku-Liesjäevellä, ainakin sen jälkeen kun sitä vähän laittaa kuntoon. Laituri on jo uppeluksissa, mutta pieni saunarakennus saattaa reippaalle työmiehelle vielä tarjota löylyt, eikä naapuriin tarvitse kolkutella hädän koittaessa, kun Biolanin kompostoiva on ihan kunnossa. Päärakennuksesta ei pysty kauniita sanoja juuri muodostamaan. Kurkkaa kuvat ja pääset kyllä asiasta jyvälle. Tänne ei sitten saa mennä omin nokkineen paikalle, terassi saatta rämähtää alta, joten varovainen on oltava. Niin, ja kysehän on siis vuokramaasta, ja ei, tätä ei ole mahdollista ostaa omaksi, vaan vuokraoikeutta nyt myydään, ja oikeasti aika pikkurahalla. Mökinrakentaja, puunhalaaja, kovan luokan marjastaja tai ihan vaan perusjantteri joka nauttii metsässä fiilistelystä, tämä vois olla just sun lomapaikka! Vähän vielä täsmennystä, eli mahdolliset purkukustannukset kuuluu uudelle omistajalle, vuokra on vähän alle 2.000 €/vuosi, alueen puiden kaatamisesta sovitaan vuokranantajan kanssa, sähköliittymää ei ole ja kaava sallii max. 100 k-m²:n rakentamisen.
Perustiedot
Sijainti
Akaattikuja 60, 31230, Susikas, Tammela
Huoneluku
1
Kokonaispinta-ala
28 m²
Pinta-alan peruste
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Lisätiedot pinta-alasta
Ulkomitat n. 5 x 5,6 m
Kohteen tyyppi
Mökki tai huvila
Kerros
1
Lisätietoja rakennusvuodesta
Rakennusluvat on saatu pää- ja saunarakennukselle v.1996 ja loppukatselmukset on toteutettu v.2008. Saunarakennus ei ole alkuperäisten piirustusten mukainen.
Käyttöönottovuosi
1996
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Heti
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
18 000 €
Myyntihinta
18 000 €
Puhtaanapito (€/kk)
20 €
Tiemaksut (€/vuosi)
33,23 €
Lisätietoja maksusta
Jätehuoltokimpan kustannus on ollut n.20 € aiempina vuosina. Kiinteistöveroa rakennuksista ei ole tullut maksettavaksi lainkaan.
Tilat ja materiaalit
Lisätiedot
Lisätietoja kunnosta
Päärakennus on erittäin huonossa kunnossa, mm. katto on reilusti rikki ja rakennusta ympäröivä terassi on laho. Mahdollisista rakennuksen purkuluvista- ja kustannuksista vastaa ostaja.
Piha
Tontti on kokonaisuudessan metsäinen ja Pikku-Liesjärven rantaan rajoittuva. Tie tulee lähes perille saakka, mutta sen loppupää on kasvanut umpeen. Tontti on tien päässä, alueen viimeinen.
Ranta
Oma ranta
Lisätietoja rannasta
Vanhan laiturin (ei enää käytössä) päässä on ollut n. 1,20 m:n syvyys. Pohja on kova, mutta päällä on mutaa, johon kyllä jalat uppoaa. Ranta siis edellyttää kunnostusta.
Vesistön nimi
Pikku-Liesjärvi
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
3 000 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin myyntityyppi
Vuokraoikeuden siirto
Maanvuokraaja
Mustialan yhteismetsän osakaskunta
Tontin tiedot
n.3000 m²:n suuruinen vuokratontti, jossa vuokranantajana on Mustialan yhteismetsän osakaskunta. Vuokran määrä on v.2023 ollut 1.918,90 €, ja sitä tarkistetaan vuosittain maaliskuussa elinkustannusindeksin perusteella. Kunkin kalenterivuoden vuokra maksetaan ko. vuoden huhtikuun 15.pv. Tonttia voi käyttää vain yksityiseen virkistyskäyttöön. Mahdollisten rakennuslupien hankkimisesta ja niiden kustannuksista vastaa vuokralainen. Vuokralainen saa kalastusoikeuden vuokranantajan omistamiin vesialueisiin, erikseen määrätyin rajoituksin. Vuokralainen (max.2 hlö, henkilökohtaisesti. ei siirrettävissä) saa metsästysoikeuden erikseen määriteltyihin alueisiin (ei koske hirvieläinten metsästystä). Vuokralainen ei ole oikeutettu kaatamaan vuokra-alueen puustoa, vaan rakentamisen vuoksi tai muusta syystä alueelta kaadettavat puut kaataa vuokranantaja ilman eri korvausta. Ei pohjavesialueella.
Tontin vuosivuokra
1 918,90 €
Vuokra-aika päättyy
03.09.2026
Käyttö/luovutusrajoitukset
Vuokralaisella ei ole oikeutta siirtää vuokraoikeutta tai vuokrata/luovuttaa rakennuksia tai aluetta toiselle ilman vuokranantajan lupaa.
Rakennusmateriaali
Puu
Vesijohto
Ei käyttövesiratkaisuja
Viemäröinti
Ei jätevesien ohjausta
Kattotyyppi
Aumakatto huopakatteella
Katon kunto
Käyttökelvoton
Kohteesta on energiatodistus
Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Palvelut
Tammelan keskustan palvelut n.20 km Forssan keskustan palvelut n.26 km Hämeenlinna n. 55 km
Kaavatilanne
Rantakaava
Kaavoitustiedot
Liesjärvi rantakaava, loma-asuntojen korttelialue. Rakennuspaikalle saa rakentaan yhden loma-asunnon sauna- ja talousrakennuksineen. Yhteenlaskettu kerrosala rakennuspaikkaa kohti saa olla enintään 100 k-m². Erillisen saunarakennuksen, jonka pohjapinta-ala (sis.kuisti ja avoveranta) saa olla enintään 25 m², saa sijoittaa vahvistuvan rakennusalan ulkopuolelle, kuitenkin vähintään 10 m:n etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta. Alueelle rakennettavien vesikäymälöiden tuleeperustua suljettuun viemäröintiratkaisuun. Kuivakäymälät on sijoitettava vähintään 40 m:n etäisyydelle keskiveden mukaisesta rantaviivasta. Sauna-, pesu- ja jätevesien maahan imeyttämiseksi on rakennettava tarpeelliset laitteet, joiden vähimmäisetäisyys keskiveden mukaisesta rantaviivasta on 15 m. Lahoavia jätteitä varten on rakennettava komposti. Lisätiedot kaavoituksesta antaa Tammelan kunta.
Rakennusvaihe
Valmis
Asbestikartoitus
Ei
Lisätietoa muista rakennuksista
Rannan läheisyydessä on pieni kevythirrestä jalaksille rakennettu huopakattoinen saunarakennus. Kiukaassa on n.200 kg kiviä ja sen yhteydessä on piippuun asennettu vesisäiliö. Saunarakennus on kunnoltaan tyydyttävä/välttävä. Lisäksi on korkea lautarakenteinen puucee-rakennus, missä Biolanin kompostoivan puuceen lisäksi on kamiina lämmitykseen.