Erviänkatu 58 A

15840, Riihelä, Lahti
2h+tupak
65 000 € (1 238,10 € / m²)
52,5 m²
Kohteen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1978
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
392,58 € / kk
Tontti
Vuokra
OM
Tätä asuntoa myy Dixun yksityinen myyjä
Asuntoesittely
Tervetuloa viehättävään sijoituskotiin, joka tarjoaa valmiin tuoton!
Hei sinä, joka etsit kannattavaa sijoituskohdetta tai viihtyisää kotia itsellesi Lahdesta! Astu sisään tähän ihanaan omistusasuntoon, joka sijaitsee rauhallisella Erviänkadulla Riihelän kaupunginosassa. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus, sillä kohde tarjoaa valmiin vuokratuoton lähellä kaupungin ydintä! Tämä hurmaava rivitaloasunto on täydellinen sijoituskohde, sillä siinä on jo vuokralainen, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa tuoton nauttimisen heti. Sinun ei tarvitse huolehtia uuden vuokralaisen etsimisestä tai odottaa vuokrauksen alkamista - kaikki on jo valmiina sinua varten. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva koti tarjoaa tilat kahdelle huoneelle: kompaktille makuuhuoneelle, sekä avaralle olohuoneelle, joka sulautuu saumattomasti yhteen ruokailutilan ja viehättävän keittiön kanssa. Tämän kodin kunto on hyvä, ja huolellinen ylläpito on ollut tärkeää. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, mutta hyvän pohjaratkaisun ansiosta voi sanoa, että kyseessä on tilava kaksio. Sijainti tekee tästä kohteesta entistä houkuttelevamman. Riihelän alue on rauhallinen ja viihtyisä, mutta samalla lähellä kaupungin palveluita. Kohteesta pääsee vaivattomasti nauttimaan lähellä olevista kaupoista, kouluista, päiväkodeista ja hyvistä liikenneyhteyksistä, lähellä myös Päijät-Hämeen keskussairaala. Tämä tekee kodista houkuttelevan vaihtoehdon myös vuokralaisille. Nyt on sinun tilaisuutesi luoda vakaata taloudellista kasvua sijoittamalla tähän upeaan kohteeseen. Älä missaa tätä tilaisuutta! Ota yhteyttä ja varaa aika näyttöön.
Parasta kohteessa
Huolella ylläpidetty koti tarjoaa hyvät ja viihtyisät tilat asumiselle.
Sijainti rauhallisella Erviänkadulla, lähellä kaupungin palveluita ja hyviä liikenneyhteyksiä, tekee tästä houkuttelevan asuinpaikan sinulle tai vuokralaisille.
Sijoittajalle parasta tässä kohteessa on valmis vuokralainen, joka tarjoaa välittömän tuoton sijoituksellesi.
Perustiedot
Sijainti
Erviänkatu 58 A, 15840, Riihelä, Lahti
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
2
Asuinpinta-ala
52,5 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Rivitalo
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
1978
Käyttöönottovuosi
1978
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
65 000 €
Myyntihinta
55 646,42 €
Velkaosuus
9 353,58 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 296,63 € / kk, Rahoitusvastike 95,95 € / kk, Yhtiövastike yhteensä 392,58 € / kk
Saunamaksu
10 € / kk
Neliöhinta
1 238,10 € / m²
Lisätietoja maksusta
Autopaikkavuokra 7€/kk
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Käpytalot
Isännöitsijätoimisto
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Lahti
Isännöitsijän nimi
Arjoranta Marko
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
0102289495
Taloyhtiön lisätiedot
Autotalli/-halli/-katospaikkoja 6 kpl
Tontin pinta-ala
5 388 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuosivuokra
4 343 €
Vuokra-aika päättyy
31.05.2030
Rakennusmateriaali
Puu
Lämmitysjärjestelmä
Vesikeskuslämmitys Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Pelti
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
KN Kiinteistöpalvelu Oy
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Lisätietoja energiatodistuksesta
Kiinteistöllä ei ole voimassaolevaa energiatodistusta.
Taloyhtiöön kuuluu
Sauna
Tehdyt remontit
Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito -ja muutostöistä valmistumisajankohtineen 2004 Ulkopuoliset vesi- ja lämpöjohdot ja kaukolämpöpaketti 2004-2012 Ulkovuorilautojen uusimisia sekä maalausta 2010 Samentuneiden ikkunoiden vaihto 2011 Piha- alueiden asfaltin korjaus 2013 Kattoremontti, samentuneiden ikkunoiden vaihto 2015 Kuistien kuntokartoitus 2016 Hiekka- astia 2018 Autolämmitystolppien uusiminen 2019 Samentuneiden ikkunoiden vaihtoa 2021 Piha valojen uusintaa 2022 Kattojen varusteiden korjauksia sekä varusteiden lisäyksiä mm. lumiesteet
Tulevat remontit
Yhtiön päättämät tai hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset sekä yhtiökokouksen jälkeen ilmenneet korjaustarpeet, jotka voivat olennaisesti vaikuttaa osakehuoneistojen käyttöön tai käyttökustannuksiin 2023 LVI remontin (märkätilojen), lämmönjakokeskuksen ja ilmanvaihdon parantaminen huoneistoissa. Hankesuunnitelmien kilpailutus ja suunnittelijoiden/ valvojien kilpailutus. 2025 Kuistirakennelmien saneeraukset