Atlantinkatu 13 A

00220, Jätkäsaari, Helsinki
3h, k, kph/wc, vh, lasit.p
450 000 € (6 081,08 € / m²)
74 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
1 006,40 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Tero Janhunen, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
RE/MAX Elegance | Kiinteistönvälitys Elegance Oy LKV
Asuntoesittely
*** VARAA ESITTELYAIKA JA TERVETULOA KATSOMAAN ASUNTOA *** EDULLINEN KAUPPA OSTAJALLE. Huoneiston velaton hintapyyntö on vain 450 000! Hitas-huoneiston velaton enimmäismyyntihinta on 470 229,42 euroa / 23.04.2024. HUONEISTO. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan ja valoisaan 74m² kolmioon Helsingin halutulla Jätkäsaaren alueella! Tämä muuttovalmis kulmahuoneisto sijaitsee hissitalon 4/6 kerroksessa. Asunnon ilme on moderni ja sen värimaailma skandinaavisen raikkaan vaalea. Pohjaratkaisu on tehokas ja käytännöllinen sekä kaikki huoneet ovat tilavat. Huoneistosta avautuu avarat ja hienot näkymät, tällä hetkellä aina merelle asti. Asunto sopii mainiosti niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Varustelutaso ja materiaalit ovat laadukkaat sekä ajattomat. Asunnossa on kaunis tammiparketti sekä koko huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys. Keittiössä on kaikki tarpeellinen korkealaatuisine kodinkoneineen ja tyylikkäine ratkaisuineen. Kylpyhuoneessa liitännät pesutornille sekä tilaa esim. vauvan hoitopöydälle. Loistava pohjaratkaisu pitää sisällään myös kaksi tilavaa makuuhuonetta, vaatehuoneen ja viihtyisän olohuoneen, jonka kautta pääset lasitetulle parvekkeelle, "kesähuoneelle" nauttimaan auringonpaisteesta sekä yhteisistä grillihetkistä. SIJAINTI. Jätkäsaari on yksi Helsingin vetovoimaisimmista kaupunginosista ja sen suosio kasvaa koko ajan. Se tarjoaa merellisen asuinympäristön, useita puistoja mm. puolen kilometrin mittaisen Hyväntoivonpuiston, laajan valikoiman kivijalkakahviloita, ravintoloita ja kauppoja, peruskoulun ja päiväkoteja, hyvät liikenneyhteydet, pienvenesataman... Ja mikä parasta kaikki on kävelymatkan päässä! Ympäristöstä löytyvät myös hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä kuntosalit. YHTIÖ JA TALOUS. Rakennus on lähes uutta vastaava ja näin pitkälle remonttivapaa. Yhtiön maksuvalmius on hyvä. Yhtiö omistaa liiketilat 3 kpl / 351m2 sekä autohallipaikat 31 kpl. Vuokratulot lähes 36 000 euroa. Taseen rahoitusasema (rahaa yhtiön tilillä) yli 442 000 euroa tilikaudella 2022! Aurinkopaneelit tullaan asentamaan hoitovastikeylijäämällä, eikä lainaa oteta. Yhtiössä kaapeli-tv, DNA taloyhtiölaajakaista 10M, autohalli, saunaosasto, kerhotila, pesulaosasto, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto / pyörävarasto, talovarasto, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot sekä väestönsuoja. Yhtiö muodostaa viihtyisän ja suojaisan korttelipihan viereisten yhtiöiden kanssa. Puistomaisella korttelipihalla myös kivat leikkimahdollisuudet perheen pienimmille. Kutsu ystävät kylään ja yllätä heidät uudella unelmallasi! Tervetuloa esittelyyn ja ihastumaan paikan päälle! Myyntiä hoitaa, Tero Janhunen Sales Manager Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja puh. 045 162 4088 [email protected] RE/MAX Elegance Eiranranta 5, 00150 Helsinki
Perustiedot
Sijainti
Atlantinkatu 13 A, 00220, Jätkäsaari, Helsinki
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
3
Asuinpinta-ala
74 m²
Kokonaispinta-ala
74 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
4 / 6
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
450 000 €
Myyntihinta
289 800,07 €
Velkaosuus
160 199,93 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 436,60 € / kk (5,90 € / m²), Rahoitusvastike 569,80 € / kk (7,70 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 1 006,40 € / kk
Autopaikkamaksu
60 € / kk
Saunamaksu
15,00 € / kk
Vesimaksu
25,00 Henkilöluvun mukaan
Neliöhinta
6 081,08 € / m²
Lisätietoja maksusta
Autohallipaikka vuokra 60,00 €/kk. Autohallipaikka vuokra / sähköauton latauspaikka 75,00 € / kk. Moottoripyöräpaikka vuokra 15,00 €/kk. Huoneistoissa vesimittarit. Vesimaksu kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 25 €/kk/hlö. DNA taloyhtiö laajakaistavastike 1,50 euroa/kpl. Pääomavastikkeessa aletaan periä lainan lyhennystä 01.01.2024. Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Korkea jääkaappi, korkea pakastin, integroitu astianpesukone, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin koneellinen, mikro sekä mikrolle hyllypaikka ja sähköliitäntä, vetolaatikot, kaapistot, komposiitti-allas, tasot: laminaatti, kiinteät valaisimet, seinät: kaakeli / maalattu, lattia: tammiparketti, vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuone
Laattalattia, vesikiertoinen lattialämmitys, kaakeloidut seinät, suihku, taitettava suihkuseinä, liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, allas, allaskaappi, peilikaappi, wc-istuin, bidee-suihku, kiinteät valaisimet, pyyhekoukut, pyykkikaappi, katto: vaaleaksi sävytetty puupaneeli.
Makuuhuoneet
Lattia: tammiparketti, vesikiertoinen lattialämmitys. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden lukumäärä
2
Olohuone
Lattia: tammiparketti, vesikiertoinen lattialämmitys. Seinät: maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneisto. Vaatehuone, eteisen vaatekaapit, 1 x mh vaatekaapit. Yhtiö: huoneistokohtainen irtaimistovarasto sekä yhteinen lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto / pyörävarasto.
Sauna
Ei
Saunan kuvaus
Yhtiössä saunaosasto.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Näkymät
Avarat näkymät merelle asti. Ilmansuunnat. Noin etelä / noin länsi.
Parveke
Lasitettu parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi
Terassi
Ei
Hissi
Kyllä
Muut tilat
Vaatehuone. Lattia: tammiparketti, vesikiertoinen lattialämmitys. Seinät: maalattu. Eteinen. Lattia: tammiparketti, vesikiertoinen lattialämmitys. Seinät: maalattu.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Huoneiston sälekaihtimet. Lasitetun parvekkeen puuterassi.
Kauppaan ei kuulu
Pyykinpesukone.
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Azor
Isännöitsijätoimisto
Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy
Isännöitsijän nimi
Marko Haikonen
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
040 838 6888
Tuotot
35608.97
Taloyhtiön lisätiedot
Yhtiö omistaa liiketilat 3 kpl / 351 m2. Yhtiön on hakenut ja saanut vuonna 2020 valmistuneesta uudisrakennuksesta arvonlisäverotuksessa 367 377,00 euron palautuksen 351 m2:n osalta, jotka ovat kaikki yhtiön liiketiloja. Yhtiö on velvollinen suorittamaan vähennetyn määrän takaisin valtiolle, mikäli ne tilat, joiden osalta vähennys tehtiin, otetaan ennen vuotta 2030 muuhun kuin arvonlisäverolliseen käyttöön.
Tontin pinta-ala
1 721 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin tiedot
Tontin vuokran tarkistusperuste: elinkustannusindeksi.
Tontin vuosivuokra
129 007,32 €
Vuokra-aika päättyy
31.12.2080
Käyttö/luovutusrajoitukset
Huoneisto kuuluu Hitas-hintasääntelyn piiriin. Yhtiöjärjestyksen mukaan osakkeisiin kohdistuu lunastusoikeus. Helsingin kaupungilla on yhden (1) kuukauden lunastusoikeus (Hitas).
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo- ja poistoilma, keskitetty järjestelmä
Vesijohto
Helsingin kaupunki
Viemäröinti
Helsingin kaupunki
Kattotyyppi
Tasakatto
Katemateriaali
Kumibitumi
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Kotikatu Oy
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C2018
Energiatodistuksen voimassaolo
3.7.2027
Lisätietoja energiatodistuksesta
Energiatodistus 03.07.2017-03.07.2027.
Taloyhtiöön kuuluu
Kaapeli-tv, DNA taloyhtiölaajakaista 10M, autohalli, saunaosasto, kerhotila, pesulaosasto ja wc, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, siivouskomero, talovarasto, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot/VSS ja irtaimistovarastot. Yhtiö muodostaa viihtyisän ja suojaisan korttelipihan viereisten yhtiöiden kanssa. Korttelipihalla istutuksia ja kivat leikkimahdollisuudet perheen pienimmille.
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
LIIKENNEYHTEYDET: Bussipysäkit lähellä. Raitiovaunupysäkit lähellä. Metro Ruoholahti.
Palvelut
KAUPAT JA PALVELUT: Lidl Jätkäsaari, Länsisatamankatu 35. Alepa Jätkäsaari, Välimerenkatu 6. K-Market Jätkäsaari, Välimerenkatu 5. S-Market Ruoholahti, Itämerenkatu 15. K-Market Ruoholahti, Itämerenkatu 14. K-Citymarket Ruoholahti, Itämerenkatu 21. Jätkäsaaressa paljon ruokaravintoloita ja kahviloita mm: Banorama Bistro & Bar, Naples Food & More, Uuno Pizza, Boneless, Urbine - Cafe, Bar & Kitchen, Banu cafe, Kakuttaa, Belle Baquette le Cafe, Victorias Cafe & Bakery...
Koulut
KOULUT: Jätkäsaaren peruskoulu, Hyväntoivonkatu 5. Helsingin kansainvälinen koulu, Selkämerenkatu 11. Ruoholahden ala-aste, Santakatu 6. Ressun peruskoulu, Lapinlahdenkatu 10.
Taloyhtiön autopaikat
Autohallipaikat yhteensä 31 kpl, joista 7 kpl sähköautopaikkoja. Lisäksi 1 kpl moottoripyöräpaikka. Autohalli on yhteinen Asunto Oy Helsingin Salsan ja Heka Atlantikatu 11 kanssa.
Lisätietoja taloyhtiön autonsäilytyspaikoista
Alueella asukaspysäköinti. Asukaspysäköintitunnuksella pysäköit edullisesti asuinalueesi asukaspysäköintipaikoilla. Asukaspysäköinti on käytössä kantakaupungissa. Lisätiedot ja asukaspysäköintitunnuksen hankkiminen: https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/pysakointi/asukaspysakointi
Autohallipaikat
31 kpl
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Jätkäsaaressa on lainvoimaisia sekä vireillä olevia asemakaavan muutoksia. Lisätiedot Helsingin kaupunki puh. 09 310 1691.
Lisätietoja kunnossapitotarveselvityksestä
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. 2023: Sähköautojen latausjärjestelmän käyttöönoton selvitys ja hankkeen toteutus (tehty 2023). 2023: Aurinkopaneelien asennuksen selvitys (hallitus esittää, että hanke rahoitetaan hoitovastikeylijäämällä, eikä lainaa oteta). 2023: Takuukorjaukset jatkuvat.
Taloyhtiön kiinnitykset
9 151 900 €
Taloyhtiön kiinnitysten päivämäärä
Isännöitsijäntodistuksen päivämäärän mukainen
Tehdyt remontit
2023: Sähköautojen latausjärjestelmän käyttöönoton selvitys ja hankkeen toteutus. 2023-2022: Rakennuttajan ja urakoitsijan toimesta tehty sovittuja takuukorjauksia yleisissä tiloissa ja huoneistoissa. 2-vuotistakuutarkastus pidettiin 23.11.2022.
Tulevat remontit
Hallitus esittää 30.10.2023 pidettävälle ylimäärääräiselle yhtiökokoukselle valvontakameroiden asentamista. Varsinainen yhtiökokous 01.06.2023 päätti hyväksyä hallituksen esitykset sähköautojen latauspisteiden toteuttamisesta, autopaikkasääntöjen päivittämittämisestä, aurinkosähköjärjestelmän toteutuksesta ja energiayhteisön perustamista sekä airbnb-ohjeistuksesta. Hankkeet rahoitetaan hoitovastikeylijäämästä. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. 2023: Sähköautojen latausjärjestelmän käyttöönoton selvitys ja hankkeen toteutus (tehty 2023). 2023: Aurinkopaneelien asennuksen selvitys (hallitus esittää, että hanke rahoitetaan hoitovastikeylijäämällä, eikä lainaa oteta). 2023: Takuukorjaukset jatkuvat (tilanne 01.06.2023).