Segersveninkatu 8 B

02770, Espoon keskus, Espoo
1h+kt+lasitettu parveke
157 990 € (6 582,92 € / m²)
24 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
244,50 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio
iHomes Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
SIJOITUKSEEN, ENSIASUNNOKSI TAI TUKIKOHDAKSI LASITETULLA PARVEKKEELLA VARUSTETTU YKSIÖ!
Asunto Oy Kissankellon Ihanat kodit rakennetaan Espoon keskukseen, jossa nautit yltäkylläisistä palveluista, sujuvista kulkuyhteyksistä sekä monipuolisesta lähiluonnosta. Kissankellon kodeista tekee Ihania niiden tarkkaan suunnitellut yksityiskohdat sekä avaruus ja valoisuus. Suuret ikkunat päästävät korkeisiin huoneisiin paljon valoa ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita ja voit sisustaa vapaasti. Jokaisessa kodissa on oma tilava parveke, jossa voit nauttia kevätpäivistä, kesäaamuista ja syysilloista. Espoon keskuksessa löydät lähes kaiken tarvitsemasi kahdesta kauppakeskuksesta, Espoontorista ja Entressestä, joissa on melkein sata liikettä. Kaukana kotoasi eivät myöskään ole julkiset palvelut kuten terveysasema, kirjasto, päiväkodit ja koulut. Helsinki-Turku-rautatie kulkee alueen halki, joten yhteydet pääkaupunkiin ja länteen ovat erinomaiset, myös Kehä III:a ja Turunväylää myöten. Liikunnasta nauttivalle harrastusmahdollisuuksia on paljon niin sisä- kuin ulkotiloissa. Kaivomestarin rakennuksessa on esimerkiksi uimahalli, liikuntahalli ja kuntosali sekä aktiivinen työväenopisto. Espoon valtava keskuspuisto on lähellä kotiasi ja tarjoaa rauhoittavia luontoelämyksiä sekä mm. leikki- ja koirapuistoja ja ulkoliikuntapaikkoja. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Segersveninkatu 8 B, 02770, Espoon keskus, Espoo
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
1
Asuinpinta-ala
24 m²
Kokonaispinta-ala
24 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
2 / 6
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Kun valmistuu
Lisätietoja vapautumisesta
Rakentajan ilmoituksen mukaan yhtiö valmistuu 30.10.2023 mennessä.
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
157 990 €
Myyntihinta
57 268,74 €
Velkaosuus
100 721,26 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 244,50 € / kk (hoitovastike 168 € / kk, rahoitusvastike 76,50 € / kk)
Vesimaksu
20 (Oma mittari)
Neliöhinta
6 582,92 € / m²
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Yksiöiden keittiöissä on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.
Kylpyhuone
Seinät kaakeloitu, lattia laattaa, suihku, suihkuseinä, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, valopeili, tilavaraus- ja liitännät pesutornille.
Olohuone
Seinät maalattu, lattia parkettia. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Näkymät
Parveke ja ikkunat koillinen.
Hissi
Kyllä
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Kissankello
Taloyhtiön lisätiedot
Yhtiö liitetään kaukolämpöverkkoon sekä kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Yhtiön ja naapuriyhtiön yhdessä vuokraamaa tonttia 49–40–382–8 koskien laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan mm. sauna- ja väestönsuojatilojen, pihan ja leikkialueiden järjestelyistä. Tonttien 49–40–382–8, 49–40–382–7, 49–40–382–6 ja 49–40–382–5 kesken laaditaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. alueen kulkuyhteyksien, piha-alueiden ja jätehuollon sekä LVISA-tekniikan sijoittelusta ja yhteiskäytöstä.
Tontin pinta-ala
2 086 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
S-Pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto
Vuokra-aika päättyy
20.12.2081
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Pelti
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki