Sarvijaakonkatu 41 A

33540, Kaleva, Tampere
1h+kt
165 000 € (5 500 € / m²)
30 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2017
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
977,37 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Tuomas Välimäki, Toimitusjohtaja
Ahkera LKV Oy
Asuntoesittely
Uudehko yksiö ratikkapysäkin vierestä tornitalon 7. kerroksesta.
Nyt myynnissä huippusuositulta Kalevan alueelta upea 30m2 yksiö omaan käyttöön tai sijoitukseen! Tämä tyylikäs yksiö sijaitsee aivan ratikkareitin vieressä tornitalon 7. kerroksessa, mikä tarjoaa sekä upeat näkymät Kalevan Prisman yli kauas Hakametsään päin että myös kaivatun yksityisyyden kerrostaloasumisessa. Isot ikkunat lisäävät asunnon valoisuutta ja modernit kodinkoneet tekevät arjesta luksusta. Asumismukavuutta parantaa entisestään laadukkaat pintamateriaalit, kuten tyylikäs tehosteseinä sekä parkettilattia. Asunto Oy Tampereen Ametisti koostuu 64 asuinhuoneistosta, jotka lämpenevät kaukolämmöllä. Asunnoista löytyy kylpyhuoneista sähköinen lattialämmitys, jonka sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen. Vuonna 2017 valmistunut talo tarjoaa huoletonta asumista ja omistamista, sillä isompia remontteja ei ole tiedossa. Tampereen Kaleva on erittäin suosittu asuinalue, sillä talon vierestä kulkevalla ratikalla pääset kätevästi keskustaan, Hervantaan ja muualle Tampereelle hetkessä. Arjen kattavat palvelut, kuten Kalevan Prisma sekä kauppakeskus Kale ovat myös aivan talon vieressä ja tarjoavat monipuolisia palveluita aina kuntosalista ruokakauppoihin ja ravintoloihin. Lisäksi myös TAMKille ja Tampereen yliopisto on vain helposti saavutettavissa tältä sijainnilta. Tässä loistava kohde esimerkiksi ensiasunnoksi tai sijoitukseen! Mikäli kiinnostuit niin ota yhteys kohteen välittäjään ja sovi kiireetön yksityisesittely! Kohdetta välittää: Tuomas Välimäki Toimitusjohtaja, LKV & KTM 0400 214 114 [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Sarvijaakonkatu 41 A, 33540, Kaleva, Tampere
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
1
Asuinpinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
7 / 8
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Kohde myydään vuokrattuna
Kyllä
Vapautuminen
Myydään vuokrattuna
Lisätietoja vapautumisesta
Asunto myydään vuokrattuna. Vuokra on 670 €/kk + vesi 18 €/kk/hlö. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa. AHVL mukainen vuokranantajan irtisanomisaika on 6 kuukautta. Vuokravakuus 1340 €. Hallintaoikeus siirtynyt vuokralaiselle 15.7.2021.
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
165 000 €
Myyntihinta
57 146,80 €
Velkaosuus
107 853,20 €
Yhtiövastike
Hoitovastike 138 € / kk (4,60 € / m²), Rahoitusvastike 839,37 € / kk (27,98 € / m²), Yhtiövastike yhteensä 977,37 € / kk
Saunamaksu
10 € / kk
Vesimaksu
18 € / hlö / kk
Neliöhinta
5 500 € / m²
Lisätietoja maksusta
Hoitovastikkeen maksuperuste on pinta-ala. Pääomavastikkeen maksuperuste on osakkeiden lukumäärä. Huoneistolla, joilla on yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50% alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee olla maksettuna 3kk:n pääomavastike-ennakko taloyhtiön sulkutilille. Taloyhtiön hallitus on jättänyt joulukuun 2022 hoitovastikkeen perimättä yhtiön hyvästä taloudellisesta asemasta johtuen. Kevään 2023 yhtiökokouksessa päätettiin pääomavastikkeen korottamisesta. Myytävän huoneiston uusi pääomavastike on 1.7.2023 alkaen 839,37 €/kk (0,49667 €/osake). Yhtiöjärjestyksen mukaisesti tällöin myös pääomavastike-ennakko nousee vastaamaan uutta vastiketasoa. Ennakko palautetaan osakkaalle taloyhtiön hallituksen linjauksen mukaisesti, eli esimerkiksi huoneiston myyntitilanteessa. Taloyhtiön rakennusaikainen laina on sidottu 12 kuukauden euriboriin ja korontarkastus on joulukuun 29. päivä. Taloyhtiön hallituksella on valtuutus muuttaa tarvittaessa perittävää rahoitusvastiketta taloyhtiön lainojen korkomuutosten verran. (Isännöitsijäntoimiston taloushallinnon asiantuntijan puhelinhaastattelu 7.11.2022 & 26.6.2023. & Isännöitsijän puhelinhaastattelu 27.12.2022.) Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiössä kattava varustus, johon kuuluu muun muassa Electroluxin jääkaappi pakastinlokerolla ja AEG:n astianpesukone sekä integroitu uuni mikroaaltouuni-toiminnolla. Keittiössä myös kätevä ja moderni "baaritaso", joka jatkuu olohuoneen seinälle ja poistaa erillisen ruokapöydän tarpeen.
Keittiön lattiat
Parketti
Keittiön seinät
Maali
Keittiön varusteet
Jääkaappi, Pakastinlokero, astianpesukone, liesi ja uuni
Liesi
Induktio
Kylpyhuone
Moderni ja tilava kylpyhuone, jossa muun muassa tyylikäs tummanharmaa lattialaatoitus. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy paikka pesutornille sekä sähköinen lattialämmitys, jonka käyttökulut sisältyvät hoitovastikkeeseen. Lisäksi Oraksen hanat ja suihku.
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkuseinä, wc-istuin, lattialämmitys, bidee-suihku, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku ja pesuallas
Olohuone
Olohuoneen seinässä tyylikäs tehostetapetointi. Lisäksi asunnon avarat isot ikkunat tuovat valoa runsaasti asuntoon.
Olohuoneen seinät
Maali ja tapetti
Olohuoneen lattiat
Parketti
Kohteen säilytystilat
Häkkivarasto ja kaapistot
Sauna
Ei
Takka
Ei takkaa
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Näkymät
Huoneistosta upeat näkymät Kalevan Prismalle ja sen yli Hakametsään.
Parveke
Ranskalainen parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Itä
Terassi
Ei
Ranta
Ei rantaa
Hissi
Kyllä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kodinkoneet.
Kauppaan ei kuulu
Irtaimisto.
Kohteessa on satelliittiantenni
Ei
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Ametisti
Isännöitsijätoimisto
Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy
Isännöitsijän nimi
Ilari Stenman
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
0440475014
Taloyhtiön lisätiedot
Pesuhuoneiden sähköisen lattialämmityksen sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen. Syväkeräyssäiliöt ovat yhteiskäytössä naapuriyhtiön (tontti 2) kanssa. Rasite- ja yhteisjärjestelysopimusten osalta ks. taloyhtiön viimeisin tilinpäätös.
Tontin pinta-ala
1 991,5 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuosivuokra
52 534,96 €
Vuokra-aika päättyy
30.04.2076
Käyttö/luovutusrajoitukset
Asunto myydään vuokrattuna. AHVL mukainen vuokranantajan irtisanomisaika on 6 kuukautta.
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Keskitetty tulo-poisto ilmanvaihtojärjestelmä poistoilman lämmöntalteenotolla
Vesijohto
Kunnallinen
Viemäröinti
Kunnallinen
Kattotyyppi
Tasakatto
Katemateriaali
Kumibitumi
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Kalevan Talonmiespalvelu Oy
Taloyhtiössä on
Kuivaushuone, kaapeli-tv, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Sauna
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Taloyhtiössä antenni
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C2013
Energiatodistuksen voimassaolo
18.4.2026
Lisätietoja energiatodistuksesta
E-luku 128
Taloyhtiöön kuuluu
Yhtiön välittömässä hallinnassa on: porrashuone, hissi, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, VSS/irtaimistovarasto nro 2, irtaimistovarasto nro 1, kuivaushuone, siivouskomero, käytävä, ulkoiluvälinevarasto ja saunaosasto. Yhtiön kellarikerroksessa sijaitseva n. 23,5 m2 ulkoiluvälinevarasto on rasitesopimuksen perusteella Asunto Oy Tampereen Opaalin käytössä.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja raitiovaunupysäkki lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Alueella on erinomainen kevyen liikenteen verkosto ja korttelin vierestä kulkee useita bussilinjoja sekä ratikka Tampereen keskustaan. Parin sadan metrin päässä sijaitsevaa Hervannan valtaväylää pitkin pääsee autolla sujuvasti kauemmaksikin.
Paikallistiedot
Kalevanrinteen viihtyisä kerrostalokortteli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Sammonkadun päässä, Sarvijaakonkadun ja Rieväkadun kulmassa.
Palvelut
Hyvät lähipalvelut, monipuolinen Prismakeskus ja kauppakeskus Kale ovat naapurustossa. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös jäähalli ja uintikeskus.
Koulut
Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK ja yliopistollinen sairaala sijaitsevat parin kilometrin päässä.
Lisätietoja taloyhtiön autonsäilytyspaikoista
Asemakaavan edellyttämät autopaikat sijaitsevat saman korttelin pysäköintilaitoksessa. Autopaikkojen osakkeet on myyty erikseen. Autopaikkoja voi tiedustella vuokrattavaksi/ostettavaksi esimerkiksi taloyhtiön ilmoitustaululla. Pysäköintilaitoksesta on hissiyhteys kerroksiin.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Asemakaava. Lisätietoja kaavasta on mahdollista saada Tampereen kaupungin asiakaspalvelusta, palvelupiste Frenckell p. 03 5656 4400.
Asbestikartoitus
Ei
Tehdyt remontit
Tilikauden 2021 aikana tehdyt huoltotyöt liittyneet normaaliin vuosihuoltoon. Vuonna 2019 lisätty lämmitys rapun edustalle.
Tulevat remontit
2023-2027 Kiinteistön energiaselvitykset