Raudikkokuja 1 B 147

01200, Hakunila, Vantaa
2h+kt
189 900 € (5 934,38 € / m²)
32 m²
Tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
277,68 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Kari Hänninen, Yrittäjä, LKV
iHomes Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Modernia mukavuutta etsivälle tarjolla ylimmän kerroksen helmi. Tässä kodissa on käytetty moderneja materiaaleja ja sen varusteet on huolellisesti valittu. Tämän kodin kulmakiviksi muodostuvat avaruus ja arjen toimivuus. Kodikasta tunnelmaa täydentää tilava lasitettu parveke, jolla pääset nauttimaan ilta-auringosta niin kesällä kuin syysiltoina. Asunto Oy Vantaan Venus nousee Hakunilaan keskelle urbaania luontomaisemaa, hyvien liikenneyhteyksien luo lähelle monipuolisia palveluita. Venuksen moderneissa ja avarissa kodeissa tyylikäs ylellisyys yhdistyy toimiviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Hakunila sijaitsee Kehä III:n välittömässä läheisyydessä, joten liityt kehätielle vain parissa minuutissa. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset moneen suuntaan: kuljet Helsinkiin bussiyhteyksillä noin 40 minuutissa ja omalla autolla puolessa tunnissa. Suunnitteilla olevan Vantaan raitiotien valmistumisen myötä liikkuminen helpottuu entisestään, sillä hyppäät raitiovaunuun aivan kotisi vierestä. Myös kauppakeskus Jumbo sijaitsee vain 10 minuutin päässä kotoasi. Luonnonläheinen Hakunila tarjoaa paljon myös liikuntaa rakastaville: esimerkiksi upeat lenkkeilymaastot, uimahallin ja eloisan urheilupuiston. Lisätiedot: iHomes LKV Kari Hänninen, puh 050-3153080 tai [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Raudikkokuja 1 B 147, 01200, Hakunila, Vantaa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
2
Asuinpinta-ala
32 m²
Kokonaispinta-ala
32 m²
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Tyyppi
Kerrostalo
Kerros
9 / 9
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
31.05.2023
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
189 900 €
Myyntihinta
73 375,09 €
Velkaosuus
116 524,91 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 277,68 € / kk (hoitovastike 188,80 € / kk, rahoitusvastike 88,88 € / kk)
Vesimaksu
20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
5 934,38 € / m²
Lisätietoja maksusta
Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (tilanne 25.10.2021 yht. 0,90 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,58 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 31.5.2027. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Neljän levyn liesitaso, kalusteeseen upotettu /erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Parveke
Lasitettu parveke
Hissi
Kyllä
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Kuivissa tiloissa seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Erillis-wc-tilan allasseinät laatoitetaan ja muut seinät tasoitetaan ja maalataan.
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina 3on tammilautaparketti. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laatta.
Lisätietoa katon pintamateriaaleista
Huoneiden katot ovat yleensä ruiskutasoitepintaisia. Alaslasketut katot joko ruiskutasoitetaan tai maalataan. Pesuhuoneiden katot paneloidaan.
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Venus
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
LähiTapiola Tontit I Ky
Vuokra-aika päättyy
12.10.2071
Rakennusmateriaali
Betoni, puu ja tiili
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.
Katemateriaali
Kumibitumi
Energialuokka
B2018
Taloyhtiöön kuuluu
Tekninen tila, lämmönjakokeskus sijaitsevat talon pohjakerroksessa Asunto Oy Vantaan Vestan tiloissa. Sähköpääkeskus 6ja siivouskomero sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. IV-konehuone sijaitsee talon ullakolla Asunto Oy Vantaan Atlaksen tiloissa. Ullakolla, Asunto Oy Vantaan Vestan tiloissa, sijaitseva saunaosasto on yhteiskäytössä Neptunuksen sekä Asunto Oy Vantaan Vestan, Asunto Oy Vantaan Venuksen sekä 6Asunto Oy Vantaan Atlaksen kanssa. Väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Atlaksen tiloissa ensimmäisessä kerroksessa.
Taloyhtiön autopaikat
Korttelin 94001 LPA-tontille 7 on osoitettu yhtiölle 11 autopaikkaa. Autopaikat myydään erillisinä autopaikkaosakkeina. Tontilla sijaitsee myös naapuriyhtiöiden Asunto Oy Vantaan Vestan, Asunto Oy Vantaan Neptunuksen, Asunto Oy Vantaan Atlaksen sekä muiden alueen tonttien käytössä olevia autopaikkoja.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Vantaan kaupunki