Niittyportti 17 A

02200, Niittykumpu, Espoo
2h+kt
285 000 € (6 477,27 € / m²)
44 m²
Tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
322,40 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Ina Pääkkönen, Myyntineuvottelija
Kodit.io LKV Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Pian valmistuva avara kaksio Niittykummussa
Ihanalla Niittykummun alueella sijaitseva upea uusi koti, jonka on määrä valmistua tammikuussa 2022! Asunnossa on makuuhuone, olohuone, avokeittiö, viherhuone sekä moderni tilava kylpyhuone / WC. Pohjaratkaisu on selkeä ja toimiva ja jokainen neliö on otettu hyötykäyttöön. Makuuhuoneessa on käytännölliset liukuovet ja monipuolinen viherhuone mahdollistaa lukuisat käyttömahdollisuudet. Taloyhtiö As Oy Espoon Alpha on valmistumassa suunnitelmien mukaisesti tammikuussa 2022 ja nousee kuuden kerroksen korkeuteen. Hoitovastike on erittäin maltillinen 3,5 e/m2. Asunnossa on lyhennysvapaata 1.7.2023 asti. Rakennuttajalta on mahdollisuus ostaa autohallipaikka erikseen. Niittykumpua ympäröi monipuolinen ja eläväinen ympäristö. Viihtyisän puistoalueen välittömässä läheisyydessä oleva taloyhtiö mahdollistaa luontoon pääsyn muutaman askeleen päähän. Liikuntamahdollisuudet alueella ovat monipuoliset sekä koulut ja päiväkodit lähellä. Iso Omena on vain lyhyen matkan päässä. Alueella on monipuolinen julkinen liikennöinti ja autoilija pääsee hyvien yhteyksien myötä kulkemaan pitkin pääkaupunkiseutua nopeasti. Asunto sopii erinomaisesti ensiasunnoksi, pienelle perheelle tai sijoitusasunnoksi. Ota pian yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää! Rakennusvaiheessa asuntoon tai taloyhtiöön ei tällä hetkellä voida järjestää näyttöjä. Ilmoituksessa olevat kuvat ovat suuntaa antavia taiteilijan näkemyksiä kohteesta ja ne toimivat havainnekuvina. INA PÄÄKKÖNEN 040 522 8790 [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Niittyportti 17 A, 02200, Niittykumpu, Espoo
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
2
Asuinpinta-ala
44 m²
Kokonaispinta-ala
44 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Tyyppi
Kerrostalo
Kerros
2 / 6
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja vapautumisesta
Arvioitu valmistuminen tammikuu 2022
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
285 000 €
Myyntihinta
116 600 €
Velkaosuus
168 400 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 322,40 € / kk (hoitovastike 154 € / kk, rahoitusvastike 168,40 € / kk)
Neliöhinta
6 477,27 € / m²
Lisätietoja maksusta
Rahoitusvastike on koron osuus, vastike tulee nousemaan kun lyhennykset alkavat (taloussuunnitelman mukaan 7/2023). Yhtiössä on kiinteistölaajakaista ja kaapelitelevisio, joilla toimitetaan jokaiselle asuinhuoneistolle internet-palveluyhteys sekä kaapelitelevision vapaat kanavat. Laajakaistan ja kaapelitelevision peruskustannukset katetaan mediavastikkeella, jonka yhtiökokous määrää ko. palveluiden kustannusta vastaavaksi ja yhtä suureksi kultakin asuinhuoneistolta. Mediavastike peritään kaikilta asuinhuoneistoilta käytöstä riippumatta ja sen arvioitu hinta on 1,50 €/kk/huoneisto. Asuinhuoneistoissa kulutetusta vedestä ja jätevedestä sekä veden lämmittämisestä aiheutuneista kustannuksista tai joistakin niistä suoritetaan hallituksen määräämä eri korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, kun yhtiöön on asennettu rakennusvaiheessa tai sen jälkeen vastaavat mittauslaitteet. Hallitus voi määrätä ennakkona perittävän korvauksen kulutetusta vedestä asuinhuoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärän suhteessa. Vastikkeen sekä edellisessä momentissa mainitun korvauksen maksuajan ja -tavan määrää yhtiön hallitus. Taloyhtiön hallinnassa olevien saunatilan ja kerhotilan käytöstä voidaan periä käyttökorvaus, jonka suuruuden ja maksuajan määrää yhtiön hallitus.
Tilat ja materiaalit
Keittiön lattiat
Vinyylilankku
Keittiön seinät
Maali
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Makuuhuoneiden seinät
Maali
Makuuhuoneiden lattiat
Vinyylilankku
Olohuoneen seinät
Maali
Olohuoneen lattiat
Vinyylilankku
Sauna
Ei
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Lisätietoja kunnosta
Uudiskohde
Hissi
Kyllä
Muut tilat
Viherhuone, eteinen, vaatehuone, ruokailutila
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Lattiapäällyste huonetiloissa vinyylilankku, kylpyhuoneet ja wc:t laatoitettu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
As Oy Espoon Alpha
Tontin omistus
Oma
Rakennusmateriaali
Betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö, huoneistokohtainen vesikiertoinen lattialämmitys
Katemateriaali
Kumibitumi
Taloyhtiössä on
Kaapeli-tv, pesutupa ja askarteluhuone
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Energialuokka
B2018
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja metroasema lähellä
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Metroasema Niittykumpu 300 m Bussipysäkki Niittykumpu 300 m
Palvelut
S-market 300 m K-Supermarket 330 m Espoon kaupunki Matinkylän terveysasema 1 km
Koulut
Alakoulut: Espoon kaupunki Niittykummun koulu 550 m Espoon kaupunki Toppelundin koulu 1,30 km Yläkoulut: didakTora 440 m Esbo stad Mattlidens skola 830 m Lukiot: Topmentor 400 m Esbo stad Mattlidens gymnasium 800 m
Lisätietoja autopaikasta
Autohallipaikat myynnissä omina osakkeina, hinta 17 000 €
Taloyhtiön autopaikat
Autopaikka on ostettavissa erikseen suoraan rakennuttajalta hintaan 17 000 €. Mikäli autopaikalle asennetaan sähköauton tai hybridiauton latauslaitteisto, vastaa osakas sähkönkulutuksesta paikkakohtaisen mittauksen perusteella, kun paikalle on asennettu rakennusvaiheessa tai sen jälkeen vastaavat mittauslaitteet. Hallitus voi määrätä ennakkona perittävän korvauksen kulutetusta sähköstä arvioitujen kustannusten perusteella.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä