Kirjokansi 3 A

02100, Tapiola, Espoo
3 h, avokeittiö, kph/wc, sauna, erillinen wc/kht, vh ja parveke
798 000 € (9 068,18 € / m²)
88 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
1 004,08 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Maija Lukkari-Nyman, +358401464688
Maijan Maailma LKV
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Yhdeksännen kerroksen parvekkeellinen päätyhuoneisto huippusijainnilla
Tarjolla valoisa yhdeksännen kerroksen päätyhuoneisto, joka on valmistunut tyylillä ja taidolla vuonna 2020. Asunnossa on avokeittiö, ruokailutila, olohuone, 2 makuuhuonetta, kph/wc, sauna, erillinen wc/kht, vaatehuone ja parveke. Keittiön Puustellin sormiuralliset valkoiset kaapistot ovat ajattomat. Laadukkaat Mielen mikroaaltouuni, uuni, induktioliesi ja jääkaappi-pakastin on integroitu keittiön kaappeihin. Keittiön kvartsitasot ovat ylelliset. Ruokailutila on heti keittiön yhteydessä olohuoneen vieressä. Olohuoneesta on käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeen leveä liukuovi on käytännöllinen ja näyttävä. Ikkunoista aukeavat puolestaan näkymät yli kattojen pitkälle länteen ja pohjoiseen. Asunnon kylpyhuone on ajaton, saunan jälkeen pääset vilvoittelemaan parvekkeelle. Erillisen wc:n yhteydessä on kodinhoitotila. Asunto on valoisa suurien ikkunoidensa ansiosta. Koko asunnon yhtenäiset tammilautaparketit ovat tyylikkäät. Tämä asunto on poikkeuksellisen upea! Arkea helpottavat runsaat säilytystilat asunnon kaapistoissa, vaatehuoneessa ja huoneistolle kuuluvassa verkkovarastossa. Lisämukavuutta tuovat muun muassa huoneiston viilennys lattian ja tuloilman kautta (rakennus on liitetty Fortumin kaukojäähdytysverkkoon) sekä taloyhtiön sisäpiha leikkipaikkoineen ja taloyhtiösauna. Uudessa yhtiössä ei ole lähitulevaisuudessa tiedossa remonttitarpeita. Asunto sijaitsee vuonna 2020 valmistuneessa kerrostalossa Tapiolassa Kauppakeskus Ainoan yläpuolella. Pääset yhtiön pihakannelta suoraan hissillä kauppakeskukseen. Täällä yhdeksännessä kerroksessa asut rauhassa, mutta saavutat muutamalla askeleella Kauppakeskus Ainoan kattavat tarjonnat sekä muut palvelut kasvavasta ja monipuolisesta Tapiolasta. Tuskin missään pääsee helpommalla nauttimaan kauppa-, hyvinvointi-, ravintola-, liikunta- ja kulttuuripalveluista. Tapiolasta ovat hyvät julkisen liikenteen yhteydet eri puolille Espoota ja pääkaupunkiseutua. Linja-autopysäkki on aivan lähellä ja metroasemalle kävelet parissa minuutissa. Autolla saavutat Helsingin keskustan noin vartissa. Länsiväylä, Kehä I ja Kehä II ovat aivan lähellä. Tapiolasta ovat myös hyvät pyöräilyreitit moneen suuntaan. Esittelyvaraukset Maija Lukkari-Nyman/Maijan Maailma LKV, P. 0401464688
Perustiedot
Sijainti
Kirjokansi 3 A, 02100, Tapiola, Espoo
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
3
Asuinpinta-ala
88 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
Pinta-ala on osakkaan ilmoittama, yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen, ei tarkistusmitattu. Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
9 / 12
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
798 000 €
Myyntihinta
693 423,23 €
Velkaosuus
104 576,77 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 1 004,08 € / kk (hoitovastike 510,40 € / kk, rahoitusvastike 493,68 € / kk)
Vesimaksu
20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
9 068,18 € / m²
Lisätietoja maksusta
- Vesimaksuennakko 20 euroa/hlö/kk. Lopullinen maksu kulutuksen mukaan - Saunamaksu 20,00 euroa/kk - Hallitukselle myönnettiin valtuusto päättää korkeintaan 2 k:n ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tai tilanteen niin salliessa enintään 2 hoitovastikkeen perimättä jättämisestä. - Päätettiin että pääomavastikkeet tuloutetaan ja että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan lainaosuus suorituksista enintään lainanlyhennysyksiä vastaavalla määrällä
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Avokeittiö: Tammilautaparkettilattia, maalatut seinät. Puustellin keittiökaapistot. Mielen uuni, mikroaaltouuni, induktioliesi ja jääkaappi-pakastin. Swegon Casa -liesituuletin Keittiötasot kvartsia.
Kylpyhuone
Kylpyhuone/wc: Seinät ja lattia laattaa. Suihku ja hana. Peilikaappi, allaskaappi ja wc-istuin. Lattialämmitys, suihkuseinä kahdella ovella.
Erillinen WC
Erillinen wc/kht: Lattia laattaa, seinät laattaa. Allaskaappi, allas, hana, peili, bideesuihku ja wc-istuin. Korkea kaappi x 2. Lattialämmitys ja pesukoneliitäntä.
Makuuhuoneet
Makuuhuone 1: Tammilautaparkettilattia, maalatut seinät. Elfan liukuovikaapisto. Makuuhuone 2: Tammilautaparkettilattia, maalatut seinät. Elfan liukuovikaapisto.
Olohuone
Tammilautaparkettilattia, maalatut seinät. Käynti parvekkeelle.
Kohteen säilytystilat
Vaatehuone, häkkivarasto ja kaapistot
Sauna
Kyllä
Saunan kuvaus
Lattiat laattaa. Seinät ja katto paneloitu. Puulauteet. Sähkökiuas.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Hissi
Kyllä
Muut tilat
Eteinen: Tammilautaparkettilattia, maalatut seinät. Elfan peililiukuovikaapisto. Ruokailutila: Tammilautaparkettilattia, maalatut seinät. Käynti parvekkeelle.
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Taiantaika
Isännöitsijätoimisto
Isännöintitoimisto Tapiolan Lämpö Oy
Isännöitsijän nimi
Olli Herrala
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
0207505248
Taloyhtiön lisätiedot
Yhtiön lisätietoja: -Asunto-osakeyhtiölaki mahdollistaa siirtymisen painetuista osakekirjoista sähköisiin 1.5.2019 alkaen. Osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle, eikä painetuista osakekirjoista ole vielä luovuttu. Huomioithan, että yhtiö voidaan siirtää Maanmittauslaitokselle isännöitsijäntodistuksen voimassaoloaikana. -Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: Rakennuslupa vaatii, että maanalaiseen keskuspysäköintiin sijoitettavien autopaikkojen autopaikkanormina on asemakaavan mukaan käytettävä 1 ap asuinkerrosalan 120 kem2 kohti, yhteensä 32 autopaikkaa, joista 3 toteutetaan LE-paikkoina. Asunto-osakeyhtiön välittömässä hallinnassa ei ole autopaikkoja. Kauppakeskus Ainoan alla on pysäköintihalli, jonne asemakaavan mukaiset autopaikat on toteutettu. Kaavamääräysten mukaan maanalaisessa hallissa ei saa olla nimettyjä paikkoja. -Kirjanpitoa, lainarekisteriä, vastike- ja vuokravalvontaa koskeviin tiedusteluihin vastaa Riina Lauri, [email protected] -Rakennusaikaista vakuutta vapauttamatta 100 000 euroa (joitakin taloyhtiön yhteisiin tiloihin kohdistuvia vähäisiä puutteita tai virheitä rakennuttajalta kesken). -Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 9.5.2021 päätettiin, että pääomavastikkeet tuloutetaan ja että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan lainaosuussuorituksista enintään lainanlyhennysyksiä vastaavalla määrällä. -Katso yhtiöjärjestyksen 5 §, Kunnossapitovastuuta koskevat tarkennukset:
Tontin pinta-ala
11 570 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tiedot
Tontin yhteisomistustiedot: Hallinnanjakosopimus 1.10.2015 (rekisteröity 13.10.2015). -Omistusosuus: 3966/53620. Omistajat: Asunto Oy Espoon Taiantaika, 2680897-2. -Omistusosuus: 3966/53620. Omistajat: Asunto Oy Espoon Kuunkiertymä, 2680902-7. -Omistusosuus: 3966/53620. Omistajat: Asunto Oy Tammen Taittaja, 2680901-9. -Omistusosuus: 36116/53620. Omistajat: Tapiolan Toimitalo Oy, 2680892-1. -Omistusosuus: 5606/53620. Omistajat: Asunto Oy Espoon Valkean Virittäjä, 2680894-8.
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo- ja poisto
Kattotyyppi
Tasakatto
Katemateriaali
Bitumikermi
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Tapiolan Lämpö kiinteistöhuolto [email protected] Kalevalantie 5 02130 Espoo
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C2013
Taloyhtiöön kuuluu
Sauna, pesutupa, lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarastot, irtaimistovarastot
Paikallistiedot
Koulut, päiväkodit, ruokakaupat, julkinen liikenne ja muut palvelut lähietäisyydellä.
Taloyhtiön autopaikat
-Kauppakeskus Ainoan alla. Autopaikkoja ylläpitää tällä hetkellä Aimo Park Finland Oy, jolta osakkeenomistajat ja asukkaat voivat vuokrata pysäköintitilaa tekemällä erillisen vuokrasopimuksen. Yhteystiedot: Aimo Park Finland Oy Kuortaneenkatu 7, 00520 Helsinki Puh. 020 781 2400 [email protected] -Katupysäköinti.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu, P. 09-81625000
Lisätietoja kunnossapitotarveselvityksestä
Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta: Ei. Uudiskohde. Yhtiö on valmistunut 4/2020. Yhtiön hallituksella ei ole tiedossa välittömiä asunto-osakeyhtiölain tarkoittamia korjaustarpeita viiden vuoden kuluessa.
Tehdyt remontit
Suoritetut korjaukset: -2021 12 krs. kattokaivojen korjaukset – SRV Oy:n kustannuksella -2021-2022 Vuosikorjaukset – SRV Oy:n kustannuksellaan tekemät korjaukset. -Tavanomaiset huoltokirjan mukaiset huollot Uudiskohde, valmistunut 3.4.2020.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta: Ei. Uudiskohde. Yhtiö on valmistunut 4/2020. Yhtiön hallituksella ei ole tiedossa välittömiä asunto-osakeyhtiölain tarkoittamia korjaustarpeita viiden vuoden kuluessa.