Karstulantie 4

00550, Vallila, Helsinki
1h+kt
244 900 € (8 905,45 € / m²)
27,5 m²
Tyyppi
Kerrostalo
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
384,92 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio
iHomes Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
HYVÄ VAIHTOEHTO SIJOITTAJALLE TAI OMAKSI ENSIASUNNOKSI! Asunto Oy Vallilan Monumenttissa on yhteensä 70 huoneistoa, katutasossa 137 m2 liiketila. Rakennus nousee alueen uudeksi maamerkiksi ja sopii tyyliltään Vallilan tunnelmaan. Yhtiön saunaosasto ja kerhotila sijaitsevat ylimmässä 14. kerroksessa. Asuinhuoneistot sijaitsevat 2.-13. kerroksessa. Yksityiskohdat on mietitty huolella ja värimaailma valittu harmonisesti. Mukavuutta asumiseen tuo huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä koko asunnon kattava lattialämmitys ja -viilennys yhdistettynä jalan alla mukavalta tuntuvaan tammiparkettiin, ranskalaisen parveke. Yhtiöstä löytyy myös talopesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, jätehuone ja väestönsuojatilat. Alueelle tulee myös pysäköintimahdollisuus. Arvioitu valmistuminen 10-12/2022. RS-kohde. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Karstulantie 4, 00550, Vallila, Helsinki
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
1
Asuinpinta-ala
27,5 m²
Kokonaispinta-ala
27,5 m²
Tyyppi
Kerrostalo
Kerros
4 / 13
Uudiskohteen tila
Rakenteilla
Vapautuminen
05.12.2022
Lisätietoja vapautumisesta
Yhtiö valmistuu rakentajan ilmoituksen mukaan aikaisintaan 7.10 ja viimeistään 5.12.2022 mennessä.
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
244 900 €
Myyntihinta
87 808 €
Velkaosuus
157 092 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 384,92 € / kk (hoitovastike 236,50 € / kk, rahoitusvastike 145,92 € / kk, muu vastike 2,50 € / kk)
Vesimaksu
Veden kulutuksesta peritään erillinen korvaus huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. / kk
Neliöhinta
8 905,45 € / m²
Lisätietoja maksusta
Mediavastike 2,50 euroa/kk
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiöiden kiinteät kalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalusteita maalatuilla mdf-ovilla. Kalusterungot ovat väriltään valkoiset. Työtasot ovat laminaattia. Keittiöissä on induktio keittotaso ja kalusteuuni. Liesikupu on maustekaapin yhteydessä oleva, etulista ulosvedettävä. Yksiöissä ja kaksioissa on jääkaappipakastin. Keittiöt on varustettu kalusteisiin integroidulla astianpesukoneella ja mikroaaltouunilla, joiden leveys on kalustekaavioiden mukainen.
Kylpyhuone
Kylpyhuone- ja WC-tilojen seinät ovat laatoitettuja. Saunojen seinät ovat paneloituja. Kylpyhuoneiden, saunojen ja erillis-WC:den lattiat laatoitetaan. Kylpyhuoneissa tai erillis-WC:ssa on liitos- ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.
Makuuhuoneet
Lattia parkettia, seinät maalattu, huoneiston kaapistot.
Olohuone
Asuinhuoneiden lattioissa on parketti ja sitä ei uloteta kiintokalusteiden alle. Asuntojen kalusteet asennetaan kalustetoimittajan keittiö-, komero- ja kylpyhuonekaavioiden mukaisesti. Kiinteistö liitetään kaapeli-TV-järjestelmään ja varustetaan laajakaistaisen tiedonsiirron mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Antennipisteitä on yksi kpl/asuinhuone, olohuoneessa kaksi kpl. IT-pisteitä on 1kpl/asuinhuone, olohuoneessa 2 kpl.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Parveke
Ranskalainen parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Luode
Hissi
Kyllä
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Vallilan Monumentti
Tontin pinta-ala
1 893 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Helsingin Kaupunki
Maan vuosivuokra
196730 €
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen
Kattotyyppi
Harja/pelti
Energialuokka
B2018
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula, kuivaushuone ja osa huoneistokohtaisista irtaimistovarastoista sijaitsevat kellarikerroksessa. Ullakkokerroksessa sijaitsevat kerhotila, kaksi saunaosastoa sekä osa huoneistokohtaisista irtaimistovarastoista. Irtaimistovarastot ovat verkkoseinäisiä. Lastenvaunuvarasto, jätehuone sekä lämpimät ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat sisääntulokerroksessa. Osa ulkovälinevarastoista, sekä väestönsuojatila sijaitsevat yhteisjärjestelyn mukaisesti naapurikiinteistössä. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitetyillä palovaroittimilla. Kiinteistöön asennetaan ovipuhelinjärjestelmä. Ala-aulassa on sähköinen näyttöinfotaulu. Rakennuksen vesikatolle asennetaan aurinkopaneeleita, joiden tuottama sähkö käytetään kiinteistön yleisten tilojen hyväksi.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Helsingin kaupunki