Amiraalistonkatu 13 A

20100, Linnanfältti, Turku
3h+kt
221 000 € (4 510,20 € / m²)
49 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2019
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
954 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Mari Markus, Omaksi-asuntomyyjä
Lakea Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Moderni puutalokolmio Linnanfältissä!
Tämä kohde hurmaa puutaloalueen luomalla lämminhenkisyydellä. Vuonna 2019 valmistuneessa taloyhtiössä on hyvin hoidettu suojaisa pihapiiri. Heti vapaana oleva asunto sijaitsee yhtiön perimmäisen talon päädyssä. Pihapiiristä ja alkavan syksyn väreistä voi nauttia omalla aurinkoisella puuterassilla, jota suojaa maltilliset pensasistutukset. Asunnon pohjaratkaisussa on neliöt käytetty tehokkaasti asumismukavuudesta tinkimättä. Asunto taipuukin myös pienen perheen käyttöön. Vaaleat pinnat ja isot ikkunat tuovat asuntoon valoa ja tilan tuntua. Asunnosta löytyy sekä kaapistoja että vaatehuone. Säilytystilaa tarjoaa myös asuntoon kuuluva irtainvarasto. Asumismukavuutta tuo nykyaikaset kaluste- ja kodinkoneratkaisut. Koko asunnossa on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Kylpyhuoneesta löytyy tilavaraus pesukoneelle. Linnanfältin asuinalue on yksi Moderni Puukaupunki-hankkeen valtakunnallisista kärkihankkeista. Alueen rakentaminen alkoi vuonna 2017 ja sen on arvioitu olevan valmiiksi rakentunut 2020-luvun puoli välissä. Linnanfältti sijaitsee vajaan kolmen kilometrin päässä Turun Kauppatorilta ja se jatkaa viereisen Portsan asuinalueen vanhoista puutaloista syntyvää tunnelmaa. Linnanfältin vierestä aukeavat Turun sataman alueet ja Aurajoen kauniit kävelyreitit. ****************************************************************************************** VUOKRAAMALLA OMAKSI - RYHDY LAKEAN ASUNTOSÄÄSTÄJÄKSI As Oy Turun Amiraali 1 on Lakean omaa asuntotuotantoa ja kohteessa on Lakean Omaksi-rahoitusmalli. Omaksi-asukkaana sinun ei tarvitse sitoutua isoon henkilökohtaiseen lainaan vaan Omaksi-asukkaana olet asuntosäästäjä; kuukausittaisesta vuokraan sisältyvästä rahoitusvastikkeesta kerrytät asuntoa omaksesi vähitellen samalla asunnossa asuen. Omaksi mallissa yhdistyvät omistusasunnon tuomat mahdollisuudet ja vuokraamisen joustavuus. Asunto on mahdollista mm. jälleenvuokrata. Varainsiirtovero maksetaan vasta asunnon lunastuksen yhteydessä, kun kokonaisvuokra-aika 20 vuotta on päättynyt. Jos elämä yllättää ja asunnosta täytyy luopua, voidaan asunnon hallintaan oikeuttava vuokraoikeus myydä markkinahintaan tai palauttaa Lakealle. Näin Omaksi-rahoitus toimii: 1. Maksat asunnosta myyntihinnan 2. Lyhennät asuntoa omaksesi vuokraan sisältyvällä lainanlyhennysosuudella 3. Kun kohdekohtainen 20 vuoden vuokra-aika on kulunut, lunastat osakkeet itsellesi maksamalla asunnon loppuhinnan. Onnea! Olet hankkinut omistusasunnon kätevästi ja järkevästi!
Pohjakuva
Perustiedot
Sijainti
Amiraalistonkatu 13 A, 20100, Linnanfältti, Turku
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
3
Asuinpinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Lisätiedot pinta-alasta
SFS 5139 mukainen
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Heti
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
221 000 €
Myyntihinta
65 020 €
Velkaosuus
155 980 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 954 € / kk (hoitovastike 294 € / kk, rahoitusvastike 660 € / kk, korjausvastike 0 € / kk, muu vastike 0 € / kk)
Lisätietoja vastikkeista
Omaksi-myyntihinta = 65 020 EUR (muodostuu alkuperäisestä Omaksi-maksusta sekä kertyneestä lyhennysosuudesta ja markkinahinnasta. Tarkistetaan kauppahintakertymän mukaisesti kaupantekokuukauteen.) - Jäljellä oleva yhtiölainaosuus, jota maksetaan asumisaikana = 85 541 EUR - Loppulunastushinta 01/2039 = 70 439 EUR - Asunnon velatonhinta = 221 000 EUR Vastikkeet tarkistettu 11/2022 ja astuvat voimaan 1.1.2023.
Vesimaksu
20,0 / kk
Neliöhinta
4 510,20 € / m²
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot ja laatikostot varustetaan hidastimilla. Ovet ja laatikostojen etulevyt maalattua MDF-levyä tai mikrolaminaatti-pintaisia. Kalusteiden rungot melamiinipintaista rakennuslevyä. Allastason alapuolella jätevaunukaappi. Työtasot ovat abs-reunaista laminaattia. Pesualtaat ja allastasot RST-pintaisia.
Keittiön lattiat
Laminaatti
Keittiön seinät
Maali
Keittiön varusteet
Jääkaappipakastin, astianpesukone, erillisuuni ja Liesikupu
Liesi
Keraaminen
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihkuseinä (Lasiset suihkuseinät), suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (Vesikiertoinen mukavuuslämmitys kaukolämmöllä), peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku
Makuuhuoneet
Mh 1 kiinteä kaapisto, Mh 2 vaatehuone.
Makuuhuoneiden seinät
Maali
Makuuhuoneiden lattiat
Laminaatti
Olohuone
Yhdistetty keitto- ja oleskelutila, josta käynti terassille
Olohuoneen seinät
Maali
Olohuoneen lattiat
Laminaatti
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto sijaitsee erillisessä ulkorakennuksessa.
Kohteen säilytystilat
Vaatehuone, kaapistot ja häkkivarasto
Sauna
Ei
Lisätiedot
Asunnon kunto
Erinomainen
Terassi
Kyllä
Lisätietoja terassista
Aidattu terassi.
Hissi
Ei
Kohteessa on satelliittiantenni
Ei
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
As Oy Turun Amiraali 1
Isännöitsijätoimisto
Lakea Oy
Isännöitsijän nimi
Juha Tornberg
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
050 336 4506
Tontin pinta-ala
3 012 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Turun Kaupunki
Tontin tiedot
Yhtiöllä on 10.1.2019 allekirjoitettu yhteisjärjestelysopimus koskien Turun kaupungin 9. kaupunginosan kortelin 8 tonttien 6 ja 7 välisiä yhteisjärjestelyjä. Sopimuksella sovitaan sopijapuolien yhteiseen käyttöön tulevien tilojen ja alueiden suunnittelusta, toteutuksesta, käytöstä, ylläpidosta ja kustannuksista sekä tonttien suunnittelusta ja rakentamisesta niiltä osin kuin sopijapuolten omistuksessa olevilla tonttikokonaisuuksilla on joko rakenteelliset, toiminnalliset tai tekniset yhtymäkohdat toisiinsa. Käyttökustannuksiin, huoltoon, hoitoon ja peruskorjauksiin liittyvät kustannukset jaetaan tonttien rakennusoikeuksien mukaisessa suhteessa. Sopijapuolilla on pysyvä oikeus käyttää pelastusteitä ja nostopaikkoja tontilleen tapahtuvaan pelastusajoon /pelastustoimenpiteisiin, toisten tonteille sijoittuvia kulkuväyliä ja leikkialueita, tontilla 7 olevaa yhteistä autopaikoitusaluetta, tontilla 6 olevaa jätepistettä, tontilla 6 olevaa yhteistä väestönsuojaa sekä tontilla 6 olevaa monitoimitilaa (kerhotila + saunaosasto).
Tontin vuosivuokra
35 000 €
Vuokra-aika päättyy
31.12.2067
Käyttö/luovutusrajoitukset
Omaksi-sopimuksella on vuokraoikeus (hallintaoikeus) 01/2039 saakka, jolloin silloisella Omaksi-asukkaalla on asunnon osakkeiden lunastusoikeus. Mikäli lunastusta ei tapahdu tai asunnon sopimus päätetään ennenaikaisesti, tapahtuu se Omaksi-sopimuksessa määritellyin ehdoin.
Rakennusmateriaali
Puu ja betoni
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön tallteenotolla.
Kattotyyppi
Tasakatto
Katemateriaali
Kumibitumi
Rakennusoikeus
1600
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Kiinteistöpalvelu Laine & Nummisto
Taloyhtiössä on
Kaapeli-tv (Elisa 25 M Laajakaista), pyörävarasto ja irtaimistovarasto (Huoneistokohtainen)
Lunastusoikeus yhtiöllä
Kyllä
Taloyhtiössä antenni
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C2013
Energiatodistuksen voimassaolo
30.5.2027
Lisätietoja autopaikasta
Autopaikat Omaksi-sopimuksella. Kysy lisää myyjältä.
Piha-autopaikkoja
11 kpl
Autohallipaikat
10 kpl
Taloyhtiöllä sauna
Ei
Kaavatilanne
Asemakaava
Tehdyt remontit
Takuuaikaiset korjaukset.
Tulevat remontit
Sellaisia toimenpiteitä, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin, ei ole suunnitteilla toteutettavaksi vuosina 2022 – 2026.