V linja 16

30100, Linikkala/Kalliomäki, Forssa
10 000 €
670 m²
Kohteen tyyppi
Omakotitalotontti
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Asuntoesittely
Kalliomäki, Ronttismäkenäkin tunnettu asuinalue, on Forssan vanhin kaavoitettu pientaloalue, idyllisine pihoineen, palokujineen ja linjoineen. Mikäli sinua kiinnostaa historiallinen asuinympäristö ja unelmana on rakentaa tai rakennuttaa omakotitalo Forssan keskustaan, niin tämä tilaisuus on sinua varten. Nyt on siis haussa visionääri, joka herättää tämän paikan uuteen huomiseen. Tämä puutarhamainen tasamaatontti sijaitsee Kalliomäen yläosassa ja on kooltaan 670 m². Voimassa olevan kaavan mukaan tontilla on rakennusoikeutta 150 m² + talousrakennus 40 m². Kalliomäkeen on vireillä Ronttismäen kaavamuutos. Vähän lippuja ja lappuja pitää ennen rakentamisen aloittamista täyttää, nimittäin tontilla sijaitsee pahoin palossa vaurioitunut vanha asuinrakennus. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä tutustumaan tämän paikan potentiaaliin.
Perustiedot
Sijainti
V linja 16, 30100, Linikkala/Kalliomäki, Forssa
Kohteen tyyppi
Omakotitalotontti
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Vapautuminen
Heti
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
10 000 €
Myyntihinta
10 000 €
Kiinteistövero (€/vuosi)
128,85 €
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Lisätietoja maksusta
Vesi ja jätevesi: https://forssanvesihuoltoliikelaitos.fi/hinnasto/ Kiinteistövero: maapohja 83,86 €, pientalo 38,72 € ja talousrakennus 6,27 €.
Tilat ja materiaalit
Lisätiedot
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
670 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin myyntityyppi
Koko tontti
Tontin tiedot
Tontti sijaitsee 5. linjan varrella ja on muilta sivuiltaan viereisten asuintonttien rajaama. Tulipalossa pahoin vaurioitunut asuinrakennus on 5. linjan suuntaisesti tontin kaakkoiskulmassa ja talousrakennus poikittain linjaan nähden tontin luoteiskulmassa. Puutarhamainen tasamaatontti on päässyt hieman villiintymään: mm. vanhaa nurmikkoa, omenapuita, luumupuita, villityrniä, syreeniä, ruusupensasta yms. Pihapiirissä on palon purkujätettä ja muuta rompetta.
Vesijohto
Kunnan vesi.
Viemäröinti
Kunnan viemäri.
Rakennusoikeus
190
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Forssan kaupunki kaavoitus. https://www.forssa.fi/ asuminen-ja-ymparisto/ tekniset-palvelut/kaavoitus/ Rakennusoikeus on asuinrakennus enintään 150 m² ja talousrakennus enintään 40 m².
Palvelut
Forssan keskustan palvelut kävely- /pyöräilyetäisyydellä.
Kaavatilanne
Asemakaava
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa asemakaava vuodelta 1978 (Forssan kaupunki Linikkalan kaupunginosa Kalliomäki). Kiinteistöön kohdistuu kaavamerkinnät: A1, I 2/3, 150. Asuinrakennusten korttelialue. Rakennettavaksi sallittu enimmäiskerrosala on 150 m² ja 2/3 ullakkokerroksessa sallitun, kerrosalaan laskettava rakennusoikeus. Talousrakennus enintään 40 m². Asemakaavan muutos on meneillään. Ronttismäen muutos koskee: Forssan kaupungin Linikkalan kaupunginosan kortteleita 110, 116 - 127, 128 (osa), 129 (osa)130 - 140 sekä virkistys- että katualueita. Tämä tontti on korttelissa 133. Muutoksessa kiinteistöön kohdistuu kaavamerkinnät: AO-41/s-1, 24%, lu2/3, t-4, tontti nro 18. Forssan kaavoituksesta saadun tiedon mukaan: asuinrakennuksen kohdalta on kaavaehdotuksesta poistettu SR eli suojeltu rakennus merkintä, rakennusoikeuden enimmäismäärä ei tule muuttumaan ja uudisrakennuksen rakennuslupahakemus laitetaan lausunnolle myös Hämeenlinnan kaupunginmuseolle. Uudisrakennus on sovitettava alueen vanhaan rakennuskantaan sopivaksi. https://www.forssa.fi/asuminen -ja-ymparisto/tekniset-palvelut/ kaavoitus/valmisteilla-olevat- kaavat1279323991/kaavatiedot -asemakaavat/ronttismaki/
Muut rakennukset
Talousrakennus, mikä on rakennustiedon mukaan merkitty valmiiksi 1.1.1954 ja on kerrosalaltaan 42 m². Rakennuksessa on pihasauna ja pukuhuone, pieni verstashuone, varasto sekä vanha puucee. Puurunko julkisivu pystylaudoitettu peiterimoilla. Katto: harjakatto/peltikate.