Raudikkokuja 1 B 94

01200, Hakunila, Vantaa
2h+kt
164 800 € (4 847,06 € / m²)
34 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
288,87 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Nico Grandén, KiAT
iHomes Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Asunto Oy Vantaan Atlaksen tyylikkäät kodit nousevat aivan eloisan Hakunilan ytimeen. Lähellä ovat kauppakeskus Jumbon ja Tikkurilan runsas myymälä- ja palvelutarjonta sekä alueen upeat harrastusmahdollisuudet. Atlaksen moderneissa ja avarissa kodeissa tyylikäs ylellisyys yhdistyy toimiviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Tässä kodissa on suuret ikkunat kahteen suuntaan sekä avarat ja valoisat sisätilat. Materiaalit ja varusteet ovat modernit ja tyylikkäät ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta asunnossa ei ole pattereita, joten voit sisustaa kotisi vapaasti. Tilava 9,5 m2 lasitettu parveke toimii asunnon luonnollisena jatkeena, joten siellä on helppo nauttia ulkoilmasta suuremmallakin porukalla. Hakunila on yksi Vantaan kaupungin merkittävimmistä uudistus- ja kehittämishankkeiden kohteista. Alueesta on muodostumassa loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden ansiosta yksi Vantaan vetovoimaisimmista keskuksista. Alueelle suunniteltu ratikka tulee uudistamaan alueen joukkoliikennettä merkittävästi tulevaisuudessa. Tästä saat itsellesi kodin, jossa viihdyt varmasti! Lisätiedot: iHomes LKV Nico Grandén, puh 044 440 1887 tai [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Raudikkokuja 1 B 94, 01200, Hakunila, Vantaa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
2
Asuinpinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
34 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätiedot pinta-alasta
Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 9
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
30.06.2023
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
164 800 €
Myyntihinta
53 232,83 €
Velkaosuus
111 567,17 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 288,87 € / kk (hoitovastike 200,60 € / kk, rahoitusvastike 88,27 € / kk)
Vesimaksu
20 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
4 847,06 € / m²
Lisätietoja maksusta
Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (tilanne 30.11.2021 yht. 0,90 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,66 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 30.6.2027. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Sauna
Kyllä
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Parveke
Lasitettu parveke
Parvekkeen ilmansuunta
Luode
Hissi
Kyllä
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Kuivissa tiloissa seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan.
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina on tammilautaparketti. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laatta.
Lisätietoa katon pintamateriaaleista
Huoneiden katot ovat yleensä ruiskutasoitepintaisia. Alaslasketut katot joko ruiskutasoitetaan tai maalataan. Pesuhuoneiden ja saunojen katot paneloidaan.
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Atlas
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
Lähitapiola Tontit I Ky
Vuokra-aika päättyy
12.10.2071
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiiliverhoilu
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.
Katemateriaali
Kumibitumi
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat talon pohja- ja ullakkokerroksessa, ja ne sijaitsevat osittain naapuriyhtiön As Oy Vantaan Venuksen tiloissa. Lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarastot tullaan toteuttamaan talon pohjakerrokseen. Talovarasto sijaitsee talon ullakolla osittain naapuriyhtiö Asunto Oy Vantaan Venuksen tiloissa. Polkupyörävarasto sijaitsee talon vieressä erillisessä rakennuksessa. Varastotilat ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Vantaan Vestan (92-94-1-4), Asunto Oy Vantaan Neptunuksen (92-94-1-4), Asunto Oy Vantaan Venuksen (92-94-1-3) sekä Asunto Oy Vantaan Atlaksen (92-94-1-3) kesken. Tekninen tila, lämmönjakokeskus sijaitsevat talon pohjakerroksessa Asunto Oy Vantaan Vestan tiloissa. Sähköpääkeskus ja siivouskomero sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa Asunto Oy Vantaan Venuksen tiloissa. IV-konehuone sijaitsee talon ullakolla. Ullakolla, Asunto Oy Vantaan Vestan tiloissa, sijaitseva saunaosasto on yhteiskäytössä Neptunuksen sekä Asunto Oy Vantaan Vestan, Asunto Oy Vantaan Venuksen sekä Asunto Oy Vantaan Atlaksen kanssa. Väestönsuoja sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa.
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Hakunilan sisäinen joukkoliikenne tulee siirtymään kokonaan uuteen aikakauteen suunnitteilla olevan Vantaan raitiotien myötä. Mikä upeinta, sen reitti kulkee aivan Atlaksen vierestä. Erinomaiset kulkuyhteydet helpottavat arkea: Kehä III:lle liityt parissa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle ajat reilussa vartissa. Lähiliikenteen bussilla kuljet Helsingin keskustaan 40 minuutissa ja omalla autolla vain puolessa tunnissa.
Paikallistiedot
Hakunilassa asut monipuolisten palveluiden äärellä. Alueella on useita päiväkoteja, peruskouluja ja lukio. Kaupalliset palvelut keskittyvät keskustan nostalgiselle ostarille, josta löydät päivittäistavarakaupat, ravintoloita ja apteekin. Lahdenväylän toisella puolella sijaitsee Porttipuiston ostoskeskus, jossa on useita erikoisliikkeitä. Alle 2 kilometrin säteellä Atlaksesta löytyvät myös Vantaan Ikea sekä Helsinki Outlet. Kauppakeskus Jumboon ajat vain kymmenessä minuutissa.
Lisätietoja autopaikasta
Mahdollisuus ostaa autopaikka
Taloyhtiön autopaikat
Korttelin 94001 LPA-tontille 7 on osoitettu yhtiölle 11 autopaikkaa. Autopaikat myydään erillisinä autopaikkaosakkeina. Tontilla sijaitsee myös naapuriyhtiöiden Asunto Oy Vantaan Vestan, Asunto Oy Vantaan Neptunuksen, Asunto Oy Vantaan Venuksen sekä muiden alueen tonttien käytössä olevia autopaikkoja.
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Tontilla on lainvoimainen asemakaava. Lisätietoja kaavoituksesta saa Vantaan kaupungilta puh. (09) 8392 2242.