Opintie 3 C

30300, Haudankorva, Forssa
2 h, k, parveke
45 000 € (750 € / m²)
60 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1974
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
405 € / kk
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Nätti ja siisti 60 m² kaksio, jossa kaikki pinnat, keittiö ja kylpyhuonekin remontoitu. Tänne voit vain muuttaa. Taloyhtiössä v. 2020 valmistunut käyttövesisaneeraus, joten sekin on jo kunnossa. Hissiä ei ole, mutta rappuset vastaa kuntoportaita, joten ota kuntoilun kannalta, jos voit. Parveke sisäpihan puolelle, kiva jatko olohuoneelle.
Perustiedot
Sijainti
Opintie 3 C, 30300, Haudankorva, Forssa
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
2
Asuinpinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu)
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
3 / 4
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
45 000 €
Myyntihinta
30 310 €
Velkaosuus
14 690 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 405 € / kk (hoitovastike 228 € / kk, rahoitusvastike 177 € / kk)
Autopaikkamaksu
8 € / kk
Saunamaksu
10 € / kk
Neliöhinta
750 € / m²
Kotivakuutus
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiön lattiassa kivikuvioinen laminaattilattia, seinät ja katto maalattu. Kaapistot uusittu reilu 10 vuotta sitten, välitila laatoitettu. Varusteina induktiotaso, erillisuuni, astianpesukone ja n. vuosi sitten uusittu jääkaappipakastin.
Kylpyhuone
Kylpyhuone on remontoitu n. 3 vuotta sitten, laattaa niin seinissä kuin lattiassa. Vessa kylpyhuoneessa.
Makuuhuoneet
Makuuhuoneessa laminaattilattia, seinät tapetoitu ja katto maalattu. Säilytystilana kaapisto.
Olohuone
Olohuoneessa laminaattilattia, seinät ja katto maalattu.
Kohteen säilytystilat
Jäähdytetty kellari ja häkkivarasto
Saunan kuvaus
Taloyhtiön sauna asukkaiden käytössä. Saneeraus valmis 8/2023
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Parveke
On parveke
Hissi
Ei
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Opintie 3
Isännöitsijätoimisto
Sp-isännöintipalvelut Oy
Isännöitsijän nimi
Jaana Hurjanen
Isännöitsijän sähköposti
[email protected]
Isännöitsijän puhelin
010 231 7530
Taloyhtiön lisätiedot
Kunnossapitovastuu kaikista osakkeenomistajien jälkikäteen huoneistoon tekemistä muutostöistä kuten parvekelasituksista, saunoista yms. kuuluu osakkeenomistajalle. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on saataava aina lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalinen asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku-ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaa omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon. Sähkö laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Asukasta edellytetään lukemaan sähkömittari pyydettäessä. Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Osakas on viimekädessä vastuussa huoneiston sähkö- ja vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Asukkaan Lounealta tilaamat laajakaistan lisäpalvelut Lounea laskuttaa suoraan asukkaalta. Mikäli osakas uusii huoneiston sähköistyksen, taloyhtiö kustantaa remontin yhteydessä asuntoon uuden ryhmäkeskuksen.
Tontin pinta-ala
3 745 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusmateriaali
Betonielementti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Vesijohto
Kunnan
Viemäröinti
Kunnan
Kattotyyppi
Tasakatto
Katemateriaali
Huopa
Lisätietoja kiinteistönhoidosta
Huoltoyhtiö
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Talohuolto Pajuniemi Oy
Taloyhtiössä on
Kaksi urheiluvälinevarastoa, jäähdytetty talouskellari, saunaosasto kuivaushuone ja huoneistokohtaiset varastot.
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
F2013
Energiatodistuksen voimassaolo
12.12.2024
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Pikavuoropysäkille 500 m ja linja-autoasemalle 1.5 km. Hämeenlinna n. 58 km/ 40 min Helsinki n. 120 km/ 1 tunti 25 min Turku n. 90 km/ 1 tunti 10 min Tampere n. 100 km/ 1 tunti 15 min
Palvelut
Urheilutalo Feeniks melkein vieressä, Vesihelmeen sekä Citymarketin ja Prisman kauppakeskuksiin kävelymatka, torille 1,5 km ja terveyskeskukseen 2 km.
Koulut
Akvarelliin vajaa kilometri
Lisätietoja huoneiston autopaikasta
Autolämmityspaikka jonotuksella isännöitsijältä.
Sähköpistokepaikkoja
23 kpl
Taloyhtiöllä sauna
Kyllä
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Forssan kaupunki
Asbestikartoitus
Ei
Lisätietoa asbestikartoituksesta
Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä, ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin.
Tehdyt remontit
1986 kaukolämpöön siirtyminen 1993 kv-verkoston linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusinta 1994 alapohjan putkiston muutostyö 1997 iv-kanavien nuohous 1998 katemateriaalien uusinta ja saunatilojen saneeraus 2000 kuntotutkimus 2002 parvekkeiden betonikorjaus ja lattioiden pinnoittaminen 2003 porraskäytävien huoltomaalauksia 2005 antenniverkon kunnostus 2007 jätekatoksen rakentaminen 2010 savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, julkisivukorjaus, pitkien sivujen lisäeristäminen, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, porraskäytävien ikkunoiden uusinta 2011 porraskäytävien maalaus, ilmoitustaulujen uusinta 2012 takapihan sisäänkäynnin kunnostus ja kaatojen korjaus 2015 patteriventtiilien ja -termostaattien uusinta, lämmityksen perussäätö 2016 löylyhuoneen paneeleiden, lauteiden ja kiukaan uusinta, ilmanvaihtokanavien nuohous, puhaltimen puhdistus ja ilmamäärien säätö 2017 sähköpääkeskuksen huolto, julkisivun halkeamakorvaukset 2018 kylpyhuonekatselmus, käyttövesiverkostosaneerauksen suunnittelun aloittaminen, parvekkeiden kuntotutkimus 2019 parvekepielen tukeminen 1 kpl 2020 käyttövesiverkostosaneeraus, jonka yhteydessä tehty lämmönsiirtimen uusinta, kuitusisäverkon asentaminen ja valokaistaliittymän hankinta, 27 kpl huoneiston kylpyhuonesaneeraus ja jäljellä olleiden seinäkaivojen muuttaminen lattiakaivoiksi. 2021 Ikkunan karmisuodattimien vaihto 2022 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö. Puhaltimien puhdistus. 2023 Raitisilmaventtiileiden suodattimien vaihto. Ilmanvaihtojärjestelmän uudistaminen. Talosaunan saneeraus (valm. 8/23)
Tulevat remontit
Kiinteistössä teetettiin parvekkeiden kuntotutkimus 2018. Tutkimus osoitti, että parvekepielet ja -kaiteet ovat erittäin huonossa kunnossa. Pahimmin vaurioitunut pieli on korjattu. Mikäli parvekkeiden kunnossa ei tapahdu merkittäviä muutoksia, varsinainen parvekkeiden korjaus on suunniteltu toteutettavaksi n. 5 vuoden päästä. Kunnossapitotarveselvityksen mukaan parvekepielien ja vesikatteen tarkastukset tehdään vuosittain 2026 Parvekesaneeraus