Gneissikaari 16 C 6

01150, Söderkulla, Sipoo
1h+kt
102 990 € (4 681,36 € / m²)
22 m²
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Yhtiövastike
159,74 € / kk
Tontti
Vuokra
Tätä asuntoa myy Veli-Matti Kopio
iHomes Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
KOMPAKTI YKSIÖ TILAVALLA 7,5 M2 PARVEKKEELLA OMAKSI KODIKSI TAI SIJOITUKSEEN.
Asunto Oy Sipoon Loiste nousee Söderkullan kasvukeskukseen Helsingin ja Porvoon puoliväliin. Lähelläsi on monipuolisia luontokohteita, modernit palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Loisteen asunnot ovat avaria ja ennen kaikkea toimivia. Niissä on käytetty moderneja materiaaleja ja huolellisesti valikoituja varusteita. Jokaisessa kodissa on oma parveke, joka tuo ympäröivän luonnon vehreyden kotiisi. Osassa asuntoja tyylikäs lasiseinäinen sauna täydentää asumisen ylellisyyden. Loisteen kodistasi lähdet ulkoilemaan luonnonkauniisiin maisemiin metsiin, järvien rannoille ja meren rantaan. Lyhyen matkan päässä on monia liikuntapaikkoja, kuten Söderkullan urheilukenttä, jossa on myös frisbeegolfrata ja skeittipuisto. Lähiseudulla on lisäksi mm. golfkenttä ja Sipoonkorven kansallispuisto. Sipoonjoella voit vaikka meloa ja sup-lautailla ja aivan kotisi tuntumassa on kaunis Taasjärvi, jonka rannalla on uimaranta. Lisätiedot: iHomes LKV, Veli-Matti Kopio, p. 050-315 3084, s-posti: [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Gneissikaari 16 C 6, 01150, Söderkulla, Sipoo
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
1
Asuinpinta-ala
22 m²
Kokonaispinta-ala
22 m²
Pinta-alan peruste
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kohteen tyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 5
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
31.05.2023
Kohde myydään vuokrattuna
Ei
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
102 990 €
Myyntihinta
37 317,06 €
Velkaosuus
65 672,94 €
Yhtiövastike
Yhtiövastike 159,74 € / kk (hoitovastike 107,80 € / kk, rahoitusvastike 51,94 € / kk)
Vesimaksu
20,00 Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan
Neliöhinta
4 681,36 € / m²
Lisätietoja maksusta
Korko on laskettu 12 kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (tilanne 24.9.2021 yht. 0,90 %). Laina-aika on 25 vuotta, josta rakennusaika + neljä ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,71 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten arviolta noin kuusi kuukautta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy pankille maksettavaksi arviolta 31.5.2027. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on yhtiökohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksessa määritellysti. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
22–24-neliöisissä asunnoissa on kahden levyn keraaminen liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla. Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Kiintokalusteiden alle jäävään lattiaan ei asenneta parkettia, eikä kiintokalusteiden taakse jääviä seiniä tasoiteta eikä maalata.
Olohuone
Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina on tammilautaparketti. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laatta.
Sauna
Kyllä
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Näkymät
Itä
Parveke
On parveke
Hissi
Kyllä
Muut tilat
Tekninen tila, lämmönjakokeskus, sähköpääkeskus ja siivouskomero sijaitsevat talon pohjakerroksessa. Ilmanvaihtokonehuone sijaitsee talon ullakolla. Tontin rakennuksia varten toteutetaan yhteiskäyttöinen väestönsuoja myöhemmässä rakennusvaiheessa samalle tontille rakennettavan Asunto Oy Sipoon Säteen tiloihin. Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat talon ullakkokerroksessa. Lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto sekä talovarasto sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa.
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Kuivissa tiloissa seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan. Erillis-wc-tilan allasseinät laatoitetaan ja muut seinät tasoitetaan ja maalataan. Saunojen seinät paneloidaan.
Lisätietoa lattioiden pintamateriaaleista
Keittiöiden, eteisten, makuu- ja olohuoneiden lattiamateriaalina on tammilautaparketti. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laatta.
Lisätietoa katon pintamateriaaleista
Huoneiden katot ovat yleensä ruiskutasoitepintaisia. Alaslasketut katot joko ruiskutasoitetaan tai maalataan. Pesuhuoneiden katot ja saunojen katot paneloidaan.
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sipoon Loiste
Tontin pinta-ala
6 253 m²
Tontin omistus
Vuokra
Maanvuokraaja
LähiTapiola Tontit II Ky
Vuokra-aika päättyy
13.10.2071
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Kumibitumi
Kohteesta on energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat talon ullakkokerroksessa. Lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto sekä talovarasto sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa.
Taloyhtiön autopaikat
Yhtiölle toteutetaan yhteensä 39 autopaikkaa. Autopaikoista 24 on asukaspaikkoja ja 15 vieraspaikkoja. Vieraspaikat ovat yhteiskäytössä naapuriyhtiöiden Asunto Oy Sipoon Välke ja Asunto Oy Sipoon Säde kanssa. Tontilla sijaitsee myös naapuriyhtiöiden Asunto Oy Sipoon Välke ja Asunto Oy Sipoon Säde käytössä olevia autopaikkoja. Asukaspaikat myydään erillisinä autopaikkaosakkeina.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Lisätietoja kaavoituksesta saa Sipoon kunnalta puh. +358 46 921 4938.