Peltorannantie 67

21150, Aasla, Röölä
3mh+oh+oleskelutila+keittiö+wc+kph+s+kuisti
590 000 € (4 214,29 € / m²)
140 m²
Tyyppi
Mökki tai huvila
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Jarkko Saarinen, Kiinteistövälittäjä LKVKiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Idyllinen merenrantatila Aaslaluodon saaressa. Tämä 18,81ha tila sijaitsee saaren koillisnurkassa aivan Airiston kupeessa. Portista sisään tultaessa aukeaa tilan n.3ha pelto-osuus, joka sopii hyvin vaikka hevoston pitoon, joita tilalla on ollutkin. Pihapiirin vuonna 1936 rakennetut asuintalo ja talousrakennus ovat peruskorjattu 1990. Talon alakerran hirsiseinät ovat upeat ja olohuoneen takka tuo myös oman tunnelmansa. Yläkertaan noustaessa eteen avautuu oleskelutila, jonka korkea katto tuo avaruutta. Makuuhuoneet ovat sijoitettu molempiin päätyhin. Yläkerran toisen mh:n sekä oleskelutilan seinäpinnat ja katto ovat aitoa Lapin kelohonkaa. Huoneiden lattiat ovat lankkulautaa. Valoisan kuistin pinnat ovat niin ikään kelohonkaa, kuin myös eteistila. Talousrakennukseen on rakennettu kolme pilttuuta hevosille, sekä varastotiloja / parvi. Taaempana pihapiirissä sisältä purettu saunarakennus, jonka voi kunnostaa vaikka uudelleen saunaksi tai muuksi tilaksi. Kiinteistöllä on vielä paljon käyttämätöntä rakennusoikeutta jäljellä: Tilakeskuksessa jäljellä tällä hetkellä 463m2. Kiinteistöllä on myös kolme muuta käyttämätöntä rakennuspaikkaa. Koilliskärjessä on paikka 30m2 rantasaunalle, jossa on jo iso betoniponttoonilaituri valmiina. Rinteessä on paikka vapaa-ajan asunnolle, talousrakennuksille ja saunalle max.200m2. Kiinteistöä on mahdollista lohkoa. Monimuotoisella tilalla on omaa rantaviivaa merelle on n.400m ja järven suuntaan n.250m, lisäksi myös vesioikeuksia on 530ha kalastusmahdollisuuksineen. Pelto-alueet ovat EU-tukikelpoisia. Täysikasvuinen metsä on myös harvennukseen valmiina. Alueella kulkee "föli", joka noutaa ja tuo takaisin koululaiset sekä muut kyytiä tarvitsevat. Rymättylän kylällä palveluita mm. kauppa, pankki, apteekki sekä terveyspalveluita. Röölän satamassa on polttoainemyyntiä sekä kesällä ravintola ja kauppa. Kesäaikaan lähellä olevasta Hangan laiturista pääsee nauttimaan merimaisemista yhteysalus m/s Östernillä, joka kulkee edestakaisin Nauvon-Seilin ja Hangan välistä reittiä. Tila kuuluu valtakunnallisesti arvokkaaseen Airisto-Seilin maisema-alueeseen. Tilalla on historiallisesti arvokkaita Ryssänuuneja ja kasveina mm. pähkinäpensaita. Meri-ilmasto maisemineen, yksityisyys ja maaseudun hiljaisuus on varmasti niitä asioita, jotka tässäkin vetävät puoleensa. Tila tarjoaakin kaikenlaisia mahdollisuuksia. Tilan mukana voi ostaa, myös irti lohkottavan rantaan rajoittuvan n.1,2 ha:n määräalan, jossa rakennusoikeutta ympärivuotiseen asumiseen 350m2 ja sille kohdistuvan n.100m rantaviivan. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta saat kohteen välittäjältä. Jos haluaa ostaa lisää maata, on siihen myös mahdollisuus. Lisätietoa tästä saat kohteen välittäjältä. Tervetuloa Aaslaluotoon tutustumaan lähemmin, olisiko tämä tila se unelmiesi kohde. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi! Lisätiedot ja esittelyt: Jarkko Saarinen Kiinteistönvälittäjä LKV 040 8485697 [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Peltorannantie 67, 21150 Röölä
Huoneluku
5
Asuinpinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Pinta-alan peruste
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Lisätiedot pinta-alasta
Pinta-alat noin mittoja. Alat saattavat vaihdella kumpaankin suuntaan. Asuinrakennuksen kerrosala n.117m2. Piharakennuksen kerrosala n.150m2. Vanhan saunarakennuksen kerrosala n.30m2. Pinta-alat saattavat todellisuudessa vaihdella kumpaankin suuntaan.
Tyyppi
Mökki tai huvila
Kerroksia
2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
590 000 €
Myyntihinta
590 000 €
Kiinteistövero (€/vuosi)
139,11 €
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Neliöhinta
4 214,29 € / m²
Lisätietoja maksusta
Sähkö kulutuksen mukaan. Mahdollinen varainsiirtovero 4 % erääntyy maksettavaksi kaupanteonyhteydessä.
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin x 2, astianpesukone, liesituuletin, keraaminen liesi, laminaattitasot, pesukoneliitäntä. Lankkulautalattia. Seinät kelohonkaa/maalattua kipsilevyä.
Keittiön lattiat
Lauta
Keittiön seinät
Maali, Puu
Kylpyhuone
Suihku, allaskaappi, seinäkaappi, peili, laattalattia, seinät kaakeloitu.
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Kylpyhuoneen lattiat
Laatta
Kylpyhuoneen varusteet
Peili, Allaskaappi, Suihku
Erillinen WC
Lattia laattaa ja seinät kaakeloitu. Katto paneloitu.
WC:n lattiat
Laatta
WC:n seinät
Kaakeli
Makuuhuoneet
Lankkulautalattiat. Alakerran huoneessa hirsiseinät ja katto sormipaneelia sekä kaapisto. Yläkerran toinen huone pinnat kelohonkaa. Toinen huone kelohonkaa / maalattua kipsilevyä. Tässä huoneessa myös pieni vaatehuone.
Makuuhuoneiden seinät
Puu, Maali, Hirsi
Makuuhuoneiden lattiat
Lauta
Olohuone
Hirsiseinät. Lankkulautalattia. Katto sormipaneelia. Tilassa iso takka, jossa uusittu sydän.
Olohuoneen seinät
Hirsi
Olohuoneen lattiat
Lauta
Sauna
Kyllä
Kiuas
Sähkökiuas
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna. Sähkökiuas. Seinät ja katto paneloitu. Lattia laattaa.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Rakennusten kunnot vaihtelee hyvästä tyydyttävään.
Ranta
Oma ranta
Kohde on saaressa
Kyllä
Muut tilat
Lämmin valoisa kuisti, yläkerrassa tilava oleskelutila. Lankkulautalattia ja seinät/katot kelohonkaa. Talousrakennuksessa varastotilaa, parvi. Hevosia varten tehty pilttuita. Rantaviivalle muodostunut vesijättömaata, joka lunastettavissa.
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
188100 m²
Tontin omistus
Oma
Tontin myyntityyppi
Koko tontti
Lisätiedot rakennusmateriaaleista
Hirsirunkoinen, lautaverhoiltu.
Rakennusmateriaali
Puu
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö/takka
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Vesijohto
Porakaivo
Viemäröinti
Saostuskaivo
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
Pelti
Lisätietoa rakennusoikeudesta
AM 580m2 ( käytetty 117m2 ). RAO yht.30m2. RA/AO yht.350m2. RA 200M2.
Lisätietoja energiatodistuksesta
Ei voimassa olevaa energiatodistusta.
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Alueella kulkee "Föli". Lossi toimii ympäri vuoden aikataulun mukaisesti.
Tie perille
Kyllä
Palvelut
Röölän satamassa polttoainemyyntiä, kesällä ravintola ja kauppa. Rymättylän kylällä palveluita mm. pankki, apteekki, kauppa, kahvila, ravintola ja terveyspalveluita.
Koulut
Rymättylässä ala-koulu. Naantalissa ylä-koulu ja lukio Naantalin kaupunki järjestää koulukyyditykset, kun yhdensuuntainen matka 5 km. Ei koske lukiota.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava. Alue pääosin MY aluetta, osa merkitty AM. Lisäksi kolme rakennuspaikkaa merkinnöin RA0, RA/RO, RA. Kaavoituksen lisätiedot antaa: Naantalin kaupunki.
Asbestikartoitus
Ei
Lisätietoa muista rakennuksista
Piharakennus (kerrosala n.150m2), varastorakennus/saunarakennus (kerrosala n.30m2).
Tehdyt remontit
Asuintalo ja talousrakennus peruskorjattu 1990, mm. hirret ja kattojen sormipaneelit on hiekkapuhallettu. Ulkomaalaus tehty viimeksi 2016. Tilalle johtava portti rakennettu 2016. Tilan tie parannettu helmikuu 2020.