Välittäjä myy

Kallvikinrinne 4 D

02780, Saunalahti, Espoo
5h, k, rt, 3 x kph, wc, khh, s
1 750 000 € (4 888,27 € / m²)
358 m²
Tyyppi
Omakotitalo
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Anni Hirvelä, Osakas
Sp-Koti Helsinki Pohjoisranta
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
ENNAKKOVARATTU! Rikkaan kulttuuriympäristön omaavaa aluetta ympäröi luonnonsuojelualueet ja sijainti on mitä ihanteellisin muutaman askeleen päässä merenrannasta. Omalta ulko-ovelta pääsy suoraan luonnon helmaan, missä erilaiset aktiviteetit ovat mahdollisia niin talvella esimerkiksi luistellen, hiihtäen, retkeillen kuin kesällä uiden, veneillen tai vaikka kalastaen. Ainutlaatuisia arvoja elämän arkeen. Tämä kaunis kokonaisuus sijaitsee turvallisella alueella, päättyvän tien päässä, missä auringonlaskujen kauneus lumoaa. Yhtiöiden asukkailla on käyttöoikeus yksityiseen laituriin ja rantaan. Saunalahti tarjoaa erinomaiset ulkoilureitit, puistot ja uuden infrastruktuurin kevyenliikenteen väylineen. Upean koulurakennuksen yhteydestä löytyy kirjasto ja nuorisotila. Alueen palvelut kehittyvät ja laajentuvat jatkuvasti; Kivenlahti saa oman metroasemansa, ruotsinkielinen koulu ja päiväkoti, rakentuvat Kurttilaan ja uusi kauppakeskus Lippulaiva tulee olemaan Espoonlahden tärkein keskittymä monipuolisine palveluineen. Liikenneyhteydet Kehä III, Länsiväylälle ja Helsingin keskustaan ovat sujuvat. Näiden paikallaan rakennettavien täyskivitalojen ostamisen helppous on tiivistetty saman katon alle. Sopimuskumppanina toimii yksi urakoitsija ja kaikki hoituu aina sisustussuunnittelusta materiaalivalintoihin asti helposti. Jokainen talo on yksilöllisesti suunniteltu oma kokonaisuutensa. Kotisohvalta käsin voit muokata omiin käyttötarpeisiin ja mieltymyksiin sopivan kokonaisuuden digitaalisen työkalun avulla. Ennen rakennustöiden aloittamista on mahdollisuus vaikuttaa myös pohjaratkaisuihin. Varainsiirtoveron 2 % ostaja maksaa vain tontin hinnasta. Maailma muuttuu, mutta auringonlaskut pysyvät. Tätä asuntoa myyvät: Anni Hirvelä, osakas p. 040 837 3888 [email protected]   Taru Piispa, osakas, LKV, KiAT p. 045 898 1105 [email protected]
Perustiedot
Sijainti
Kallvikinrinne 4 D, 02780 Espoo
Omistusmuoto
Omistusasunto
Huoneluku
5
Asuinpinta-ala
358 m²
Kokonaispinta-ala
358 m²
Pinta-alan peruste
Pinta-ala on määritelty yhtiöjärjestyksen mukaan
Lisätiedot pinta-alasta
Rakennuksen kokonaispinta-ala on 358 m2, asuinpinta-ala (huoneistoala) 166,5 m2 + 49,5 m2, kellarin pinta-ala 101,5 m2 Kerrosala 196,5 k-m2, kaavan sallima lisäkerrosala 60 k-m2 Iso kattoterassi ja varaus uima-altaalle. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti D:n piha-alue n. 662 m2.
Tyyppi
Omakotitalo
Kerros
1 / 3
Käyttöönottovuosi
2022
Uudiskohteen tila
Ennakkomarkkinoinnissa
Lisätietoja vapautumisesta
Kohteen valmistuttua.
Hinta ja kustannukset
Myyntihinta
1 750 000 €
Vesimaksu
(Oma mittari)
Neliöhinta
4 888,27 € / m²
Lisätietoja maksusta
Kukin osakkeenomistaja vastaa itse kaikista niistä kuluista, joita voidaan kohdentaa hänen hallitsemaansa huoneistoon/rakennukseen/piha-alueeseen. Siltä osin, kun kuluja ei voida kohdistaa, niistä suoritetaan vastiketta. Edellä mainitun vastikkeen lisäksi yhtiössä peritään erillisiä vastikkeita seuraavasti: putki-, johto ja laitevastike sekä kiinteistöverovastike 1 ja 2. Vesimaksut huoneistokohtaisten mittareiden mukaisesti.
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Keittiöt koneineen ja kiintokalusteineen; Noblessa-keittiöt. Materiaaleihin voi vaikuttaa. Varustus: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: kivi. Lattia: parketti. Seinät: maalattu.
Kylpyhuone
Vesikalusteet; HansGrohe. Geberit-lattiakaivot. Varustus: suihkuseinä, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Makuuhuoneet
Lattia: parketti. Lukumäärä: 4.
Olohuone
Kauko-ohjattava bio-takka. Rakennusvaiheessa mahdollisuus muuttaa takkamuotoa. Lattia: parketti.
Kodinhoitohuone
Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, pöytätaso. Lattia: laatta. Seinät: maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto.
Sauna
Kyllä
Saunan kuvaus
Oma sauna. Oman suunnitelman mukaan.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Uusi
Näkymät
Näkymä asunnosta on merelle, lounaan / etelän suuntaan.
Parveke
On
Terassi
Kyllä
Piha
Huoneistolla on piha-alue. Hallintaperuste: hallinnanjakosopimuksen mukainen.
Ranta
Rantaoikeus
Muut tilat
Lämmitys; huoneistokohtainen, maalämpö / -viilennys + vesikiertoinen lattialämmitys, kiinteistöautomaatioliitäntämahdollisuudella. Koneellinen ilmanvaihto varustettuna sisään puhalluksella ja lämmön talteenotolla (LTO). Asuinrakennusten lämmin ulkoseinärakenne tehdään kauttaaltaan massiivisena kivirakenteena, joka pinnoitetaan pääosin hiertopintaisella verkotetulla kuitulaastirappauksella. Huoneistojen kantavat seinät ovat teräsbetonia paikalla valettuna, paksuus 200 mm. Asuinhuoneiden kevyet väliseinät tehdään teräs- tai kertopuurunkoisina kipsilevyseininä.
Lisätietoa seinien pintamateriaaleista
Lattiamateriaalit: Parketti
Kohteessa on kaapeli-TV liittymä
On
Taloyhtiö ja kiinteistö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Helenanranta I
Taloyhtiön lisätiedot
Rakennusten A-D osakkeenomistajat vastaavat yksin huoneistonsa sijaintirakennuksen rakentamiskustannuksista ja sen rakenteiden, putkien, johtojen ja laitteiden myöhemmästä korjaamisesta ja ylläpidosta aiheutuvista kuluista ja muista vastaavista kustannuksista, jota voidaan kohdentaa em. osakkeiden perustella hallittavaan rakennukseen ja piha-alueeseen, joka on yhtiöjärjestysmääräyksin annettu osakeryhmän hallintaan.
Tontin pinta-ala
3200 m²
Tontin omistus
Oma
Käyttö/luovutusrajoitukset
Yhtiöllä ei ole lunastusoikeutta. Osakkailla ei ole lunastusoikeutta.
Rakennusmateriaali
Kivi
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Kattotyyppi
Vastakkainen pulpettikatto
Katemateriaali
Lukkosaumapeltikate
Kiinteistönhoidosta vastaa
Asukkaat
Kiinteistönhoidon lisätiedot
Kiinteistön hoidosta vastaa: asukkaat.
Lunastusoikeus yhtiöllä
Ei
Lunastusoikeus osakkaille
Ei
Taloyhtiöön kuuluu
Sisäänvedetty parveke. Terassi. Vesikiertoinen lattialämmitys
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Bussipysäkki n. 0,7 km
Palvelut
S-market Saunalahti n. 1,7 km K-Supermarket Lasihytti n. 2,4 km Kauppakeskus Iso Omena Espoo n. 10 km Saunalahden kirjasto n. 1,5 km Koulu: Saunalahden koulu n. 1,5 km Espoon kaupunki Espoon yhteislyseon lukio n. 3,9 km Päiväkoti: Päiväkoti Touhula VekaraLahti n. 1,7 km KiddiFeet Oy n. 2,1 km Esbo stad Kungsgårds daghem och förskola n. 2,1 km
Taloyhtiön autopaikat
Autotallit: 4 kpl
Lisätietoja taloyhtiön autonsäilytyspaikoista
Jokaisella asunnolla käytössään yhtiöjärjestyksen mukaisesti autotalli.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätiedot kaavoituksesta
Espoon kaupunki / kaavoitus p. 09 816 25500