Graniittitie

23310, Tuomoinen, Taivassalo
oh+k+r+mh+työh.+kod.h.+sauna+kh+wc(2kpl)+terassit(2kpl)
2 120 000 € (∞ € / m²)
Tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
2014
Seuraava näyttö
Ei tiedossa
Tontti
Oma
Tätä asuntoa myy Kaisa Hamido, Kiinteistönvälittäjä, Arkkitehti SAFAKiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy
Sijainti
Asunto
Asuntoesittely
Teräksen vahva läsnäolo antaa tälle huvilalle ainutlaatuisen leiman. Suuret teräsrakenteiset ikkunat vahvistavat yhteyttä ulkotilaan ja luontoon. Talo sijaitsee korkealla kalliolla ja tarjoaa vaikuttavia näkymiä alas merelle. Lähes 4 hehtaarin kiinteistö erämaassa meren, kallioiden ja metsän sylissä. Kaukana mutta lähellä. Hyvä tie perille asti. Turkuun matkaa n.65km. Helsinkiin n.230km. Lähimpiin terveyspalveluihin ja kauppoihin n.15km. Talo on suunniteltu aikuisen pariskunnan 2-kodiksi. Huoneiden välillä on avoin yhteys. Sisätila on lähes jakamaton. Keittiö ja ruokailutilat sijaitsevat talon idän puoleisessa päässä, saunaosasto läntisessä päässä. Keittiön terassille paistaa aamuaurinko. Saunan terassille ilta-aurinko. Kaikki tilat kylpevät valossa. Teräksen kovuutta pehmentää sisätiloissa käytetty puu. Vaahteraviilu seinissä ja katossa luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Lattiat ovat yhtenäiset. Värimaailma ja kalustus on yksinkertainen, pääasialliset värit valkoinen, luonnonpuu ja teräs. Arkkitehdit ovat toteuttaneet suunnitelmassaan terästeollisuudessa työskentelevän rakennuttajan toivomuksen korkeatasoisesta rakentamisesta ja oikein kohdistetun esivalmistuksen hyödyntämisestä. Talo on rakennettu kokonaan teräksestä. Teräksiset mittatarkat lohkot(lattia,seinät,katto)on tehty rakennuttajan omassa yrityksessä. Esivalmistetut lohkot on tuotu työmaalle ja asennettu kallioon perustettujen haponkestävien teräspilareiden päälle. Talon keveys välittyy pilareista ja isoista lasipinnoista julkisivuissa. Ulkoverhous(seinät ja katto)on kauttaaltaan huoltovapaata haponkestävää terästä. Ulkoterassit ovat graniittia ja kaiteet lasia. Materiaalivalinnoilla on tähdätty pitkään elinkaareen ja huoltovapaaseen pintaan. Moderni ja omaperäinen arkkitehtuuri sulautuu täysin ympäröivään saaristomaisemaan. Ulkoverhous sulautuu osaksi kallioita. Luonto ympärillä on koskematonta ja puhdasta. Näkymät merelle ja ympäristöön ovat lähes maagiset. Kiinteistöön kuuluu oma ranta ja mahdollisuus rakentaa laituri. Tämä kokonaisuus on vertaistaan vailla. Vastaavia kohteita ei ole! Tässä kohteessa on kysymys tarkkuudesta, yksityiskohdista, ongelmien välttämisestä, huolellisesta tekemisestä joka eroaa tavallisesta rakentamisesta paikassa ja mittakaavassa. Rakennusoikeutta päärakennuksen yhteyteen on jäljellä 60m2(60k-m2). Rakennuslupapiirustukset autotallille(24 k-m2)on valmiina. Lisätiedoista ja näytöstä voit sopia Kaisan kanssa. Esittelytekstin saa pyydettäessä myös englanniksi ja venäjäksi. Kaisa Hamido, arkkitehti-LKV [email protected] tai puhelimitse 0400 363646.
Perustiedot
Sijainti
Graniittitie , 23310 Taivassalo
Huoneluku
4
Kokonaispinta-ala
0 m²
Pinta-alan peruste
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Lisätiedot pinta-alasta
186 k-m2. (k-m2 = kerrosneliömetri) Kerrosala = rakennuksen ulkomittojen mukaan laskettu ala = 186 k-m2. Rakennusoikeus ilmoitetaan kerrosneliömetreinä (= sallittu kerrosala)
Tyyppi
Mökki tai huvila
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Hinta ja kustannukset
Velaton hinta
2 120 000 €
Myyntihinta
2 120 000 €
Keskimääräinen lämmityskustannus
291,67 € / kk
Vesi ja jätevesi (€/kk)
15 €
Puhtaanapito (€/kk)
16,67 €
Kiinteistövero (€/vuosi)
1 930 €
Neliöhinta
∞ € / m²
Lisätietoja maksusta
Mahdollinen varainsiirtovero 4 % erääntyy maksettavaksi kaupanteon yhteydessä.
Tilat ja materiaalit
Keittiön kuvaus
Laadukkaat integroidut keittiökoneet: astianpesukone, induktioliesi, erillinen uuni, liesituuletin.(merkki smeg) Paljon säilytystilaa. Mittatilaustyönä teetetyt kaapistot. Ylä-ja alakaapistot korkeakiilto valkoinen.
Keittiön varusteet
Astianpesukone, Liesi, Uuni, Liesituuletin
Liesi
Induktio
Kylpyhuone
Laadukkaat vesikalusteet, malli Alessi. Suihkuseinä lasia. Lattia klinkkeriä. Lattialämmitys. Seinät laattaa. Värit valkoinen ja luonnonpuu. Ikkunallinen tila.
Kylpyhuoneen seinät
laatta
Kylpyhuoneen lattiat
klinkkeri
Kylpyhuoneen varusteet
Lattialämmitys, Suihkuseinä
Erillinen WC
Kaksi erillistä ikkunallista wc:tä. Korkealuokkaiset wc-kalusteet ja varusteet, malli Alessi. Lattiat klinkkeriä. Lattialämmitys. Seinät ja katto valkoista sisustuslevyä; piilokiinnitys alumiiniprofiililla. Isot peilit. Tasot puuta. Laatikostot korkeakiiltoinen valkoinen.
Makuuhuoneet
Makuuhuone 1.(jaettavissa). Makuuhuone 2.(sisustettu työhuoneeksi, jaettavissa). Lattia yhtenäinen valkoinen saarniparketti. Isot teräsrunkoiset maisemaikkunat meren suuntaan. Tuuletusikkunat. Seinät ja katto valkoiseksi käsitelty sisustuslevy; piilokiinnitys alumiiniprofiililla.
Olohuone
Korkeaa tilaa.h=max.n.5m Isot teräsrunkoiset maisemaikkunat. Lasit osin sähkölämmitteiset. Lattia valkoinen saarniparketti. Seinät ja katto vaahteraviilutettu sisustuslevy; piilokiinnitys alumiiniprofiililla.
Kodinhoitohuoneen lattiat
Laatta
Kodinhoitohuone
Laadukkaat koneet ja varusteet. Pyykinpesukone, Miele. Työtaso altaalla. Paljon säilytystilaa. Korkeat komerot ja kaapistot mittatilaustyönä paikalle tehty. Seinät ja katto valkoinen sisustuslevy; piilokiinnitys alumiiniprofiililla. Lattia marmorikuvioinen iso kivilaatta.Lattialämmitys.
Sauna
Kyllä
Kiuas
Sähkökiuas
Saunan kuvaus
Sähkölämmitteinen sauna. Ikkunat kahteen suuntaan. Upeat näkymät. Lauteet ja seinät vaaleaa puuta, lämpökäsitelty leppä. Lasiovi.
Lisätiedot
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uuden veroinen
Terassi
Kyllä
Piha
Rakennus ja terassit perustettu teräspilareille. Pilarit haponkestävää terästä. Kallio rakennuksen alla luonnonvaraisena. Ei räjäytetty.
Ranta
Oma ranta
Muut tilat
Terassi graniittia, Kurun harmaa. Teräspilareilla. Suunta aamu- ja ilta-aurinkoon. Talo varustettu keskuspölyimurilla. Imuri teknisessä tilassa. Koneellinen jäähdytys. Laitteet olohuoneessa ja rakennuksen länsipäädyssä.
Taloyhtiö ja kiinteistö
Tontin pinta-ala
38069 m²
Tontin omistus
Oma
Rakennusmateriaali
teräs
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen
Vesijohto
Uusikaupunki
Viemäröinti
oma
Kattotyyppi
Harjakatto
Katemateriaali
haponkestävä teräs
Rakennusoikeus
250
Lisätietoa rakennusoikeudesta
250 k-m2. Rakennusoikeutta jäljellä 60 k-m2
Lisätietoja liikenneyhteyksistä
Ajo-ohjeen saa välittäjältä. Hyvä tie perille asti.
Tie perille
Kyllä
Palvelut
Terveyspalvelut, kaupat, koulut, kirkko n.15km päässä huvilalta.
Kaavatilanne
Yleiskaava
Kaavoitustiedot
1) Yleiskaava (833-08031988) arkistotunnus 833Y955 vahvistamispäivämäärä 8.3.1988 2) Ranta-asemakaava (833-220800§30) vahvistamispäivämäärä 22.8.2000
Lisätietoa muista rakennuksista
Rakennusoikeutta jäljellä 60 k-m2. Erillinen "vierasmaja - makuuhuonetila" rakennettavissa huvilan viereen. Rakennukset yhdistettävissä terassilla. Lupakuvat olemassa autotallirakennukselle, 24 k-m2. Tontilla on olemassa pieni puurakenteinen varasto/työhuonevaja.